Horoscop 28 aprilie, cu Neti Sandu. Ce zodie va întâlni o persoană importantă

Horoscop 28 aprilie, cu Neti Sandu. Ce zodie va întâlni o persoană importantă
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 28 aprilie 2022 aduce vești bune pentru toate zodiile.

TAUR

Se insist să vă alăturați unei echipe și să contribuiți cu o idee, o strategie, o mână de lucru la un proiect care v-ar aduce câștiguri și vouă și celorlalți. Noutăți, oferte de lucru, o șansă de a vă repune în valoare și să vă reinventati, c-aveți multe de arătat lumii, că sunteți talentați.

GEMENI

O să dați drumul unor proiecte particulare care or să vă umple frumos timpul liber și să v-ajute și să socializați, că e lume în jurul vostru. O să vă treziți cu o muncă în plus de făcut, dar o să vă descurcați, o să luați și bani, și veți primi și aprecieri la scenă deschisă.

RAC

Vă cheamă cineva de prin altă țară și s-ar putea să vă duceți fie de 1 mai, fie la vară, în concediu. Vă pregătiți de plecare sau ați plecat deja și o să vă mai duceți și prin alte locuri, aveți niște obiective de trecut în revistă și o să vă meargă bine pe-acolo.

LEU

Poate ieșiți cu ceva nou de 1 mai, se poate să faceți parte dintr-un grup și să vă exprimați niște opinii, să lansați o modă - într-un domeniu anume. O să lansați la apă un alt proiect care să vă prezinte într-o altă lumină și să căpătați, poate, o funcție, să vi se dea și bani, pe măsură.

FECIOARĂ

Vă bucurați de o veste bună de la cineva care zice că vine și c-o să vă petreceți măcar una din cele 2 zile libere, împreună. Invitații de plecat pe undeva există, numai să aveți timp, bani și cu cine să petreceți zilele de 1, 2 mai, că nu se face să vă duceți singuri, nu e nicio distracție.

BALANȚĂ

Se poate să aflați abia acum dacă vine acea persoană care v-a promis sau rămâne pe altă dată - poate în concediu. O să recuperați niște bani și poate vă decideți în mod spontan să plecați pe undeva sau măcar la un picnic în parc, la pădure sau pe plajă.

SCORPION

Vi se face o ofertă de lucru și o să aveți timp să vă gândiți până după 2 mai - dacă vă aventurați sau nu. O să aveți multe lucruri de făcut, dar și oameni care să vă-ntindă o mână de ajutor și o să vă descurcați de minune, că o să fiți expedititvi cu toate treburile.

SĂGETĂTOR

Un mesaj încurajator, c-o să puteți pleca acolo unde v-ați propus de 1 mai, la mare, sau la munte, undeva. Se poate să fie mult de lucru la serviciu, dar să lăsați totul pe săptămână viitoare ca să vă bucurați întâi de o gură de oxigen de 1 mai, poate plecați de azi.

CAPRICORN

E cineva care insistă să plecați într-o excursie, acum, în week-end și dacă nu v-ați făcut program cu altcineva o să vă duceți. Vă ocupați de o sumedenie de lucruri și o să aveți parte de beneficii atât în plan profesional, cât și personal, că vreți să se vadă - la concret - ce-ați muncit.

VĂRSĂTOR

Dacă nu plecați pe nicăieri, c-aveți treabă, poate-i invitați pe prieteni la un grătar, la o cafea, în spiritul tradiției de 1 mai. Voi păreți gata de plecare și o să vă priască o ieșire pe undeva, chiar și pentru o zi, mâine, poimâine, să vă bucurați de alte locuri, peisaje, să mai vedeți și alti oameni.

PEȘTI

O să fie o atmosferă caldă, cu oameni veseli, dornici de călătorii, dar și de distracție, în general și în următoarele zile, nu numai azi. O să vă dați întâlnire cu prietenii, fie plecați cu grupul la malul mării sau la munte, fie vă-ntâlniți la destinație și o să fie distracție.

BERBEC

Se poate să primiți un cadou care v-așteaptă de la Paște și poate vine cu o rază de speranță, c-o să fie bine în relația voastră de cuplu. Se poate să primiți o invitație să petreceți o zi, două departe de casă și e perfect pentru voi că aveți nevoie de un respiro și anturajul o să fie pe gustul vostru.

sursă: Știrile ProTV

Comenteaza