Horoscop 27 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie primește bani în plus la salariu

Horoscop 27 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie primește bani în plus la salariu

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 27 septembrie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

BALANȚĂ 
Aveți emoții c-o să vă întâlniți cu cineva de care s-ar putea să depindă fericirea voastră și va trebui sa dați și un răspuns, mergeți mai departe sau nu.  Se poate să vi se dea niște bani în plus la salariu și să aveți acel confort financiar care v-a lipsit în ultima vreme. O acțiune în forță, poate recuperați bani, bunuri, sau recâștigați inima cuiva care contează pentru voi.

SCORPION
Poate vă duceți la un interviu ca să fiți acceptați la un alt serviciu, sau poate dați examen ca să ocupați o funcție, că pregătirea necesară o aveți. O sa mai iesiți pe la evenimente ca să nu pierdeți contactul cu lumea, că o să mai vreți niște colaborări. O reușită, un accept, o colaborare care-o să vă asigure succes, bani și o să căpătați mai multă încredere în voi.

SĂGETĂTOR
Relația de cuplu se poate suda frumos dacă o să fiți receptivi la preferințele partenerului, o să puneți umărul și la treabă, să fiți o echipă. Se poate să vi se mulțumească în mod public pentru ce-ați muncit pân-acum și o să vă alegeți cu un premiu, o distincție, bașca niște bani. Poate-aveți de făcut drumuri, comisioane, ca să rezolvați și treburi persoanale și de serviciu, dar cu succes.

CAPRICORN
Se pot lămuri niște aspecte legate de conviețuirea în doi și o să fixați, poate, alte reguli ca să fie lejer, să vă putețăi înțelege. Poate le reamintiți șefilor că v-au promis niște înlesniri, să vă pună la dispoziție o aparatură și să faceți performanță Se poate să vă intre niște bani și să dați o raită să le luați alor voștri ce știți că au nevoie, pentru liniștea voastră sufletească.

VĂRSĂTOR
Întâllnire cu un om de afaceri care vă propune o colaborare și-o să faceți rost de bani în plus, totul e să vă descurcați cu timpul. O apariție surpriză și niște lucruri capată sens, o să vă faceți planuri de construit o relație durabilă. Poate le-ați promis prietenilor că plecați în weekend într-o excursie și vă ocupați de rezervare și de pregătiri.

PEȘTI
O să întâlniți și voi pe cineva care vă poate fi companion de viață, dacă n-aveți pe nimeni și chiar vreti s-aveți și voi o familie. O s-aveți parte de ajutor, indiferent ce-aveți de făcut și-o să răspundeți și voi cu aceeași monedă. O revenire neașteptată a cuiva care părea că nu se va mai întoarce și totusi, nu poate fără voi.

BERBEC
Vă reușesc, o să vedeți, toate demersurile și o să culegeți roadele, o să vă declarați multumiți, în sfârșit dup-atâta efort și consum nervos. Se poate să faceți cunostință cu cineva care va fi pe aceeași lungime de undă cu voi și o sa formați un cuplu. V-ați pus toate speranțele în cineva care vi se pare foarte potrivit pentru voi și o să apară negreșit.

TAUR
O să vă puteți reface o căsnicie, o relație partenerială care-ntampinaserăți niste dificultăți și o să evitați greșelile care vă duseseră la ruptura relației. O să luați niste bani și o să vă puteți mișcă cu lejeritate, ca să faceți față cheltuielilor lunare, ba chiar și pe deasupra. O să vă ocupați de familie, vă interesați de sănătatea lor le luați și medicamente daca știți că au nevoie

GEMENI
E un moment bun să cereți iertare cuiva care va fi pe aceeași lungime de undă cu voi și o să formați un cuplu. Vă faceți curaj să ieșiți la o întâlnire cu cineva care vă poate fi companion de viață dacă sunteți singuri și vă place persoana. O să vă duceți la o sală de sport sau să faceți alte activități care să vă destindă, vă descoperiți un hobby.

RAC
Încep să se rezolve și acele lucruri complicate, poate vă puneți, în sfârșit, casa la punct și o să vă mai liniștiți, dup-atâta zbucium. O să puteți duce la bun sfârșit niste treburi personale și cu puțin ajutor din partea celor dragi, care stiu prin ce treceți. Voi o să mergeți direct la țintă, să vă asigurați un loc în ierarhia de la slujba, poate fi un fotoliu de sef.

LEU
Poate aveți de autentificat niște acte ca să puteți vinde fie o casă, fie o mașină, să aveți toate actele la zi, să nu bateți pasul pe loc. Sfera partenerială vă invită la o relație serioasă și o să vă simțiți protejați, o să vă meargă bine în doi.

FECIOARĂ
Se poate să faceți curățenie la sânge, în stilul vostru și să chemați o firmă care să se ocupe de toată treaba, să vă vedeți și voi de ale voastre. Se poate să duceți mașină la reparat ca să puteți circula fară grijă. Sunt acte de semnat, poate mai aveți de achitat și taxe școlare, și să puneți tot felul de lucruri în ordine, musai.

sursa: știrileprotv.ro.

Comenteaza