Horoscop 27 martie, cu Neti Sandu. Ce zodie primește o ofertă de muncă

Horoscop 27 martie, cu Neti Sandu. Ce zodie primește o ofertă de muncă

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 27 martie 2024 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

BERBEC
E animație, vin solicitări din toate direcțiile și se poate să vă fi propus și voi să rezolvați mai multe chestiuni decât de obicei, și o să aveți succes. Se vine cu oferte de muncă, pot fi lucruri pe care să le faceți cu plăcere și să câștigați banii mai ușor. Aveți planuri mari, e anul vostru, aveți capacitatea să duceți la îndeplinire planurile, că s-au adunat toate resursele la voi acolo, e de bine.

TAUR
Vin de undeva niște bani, pot fi din salariu sau dintr-o altă sursă paralelă cu serviciul, și o să vă descurcați cu cheltuielile, acum, în preajma sărbătorilor. E momentul să scăpați de toate restanțele, atât materiale, cât și sufletești, și să începeți o viață nouă și frumoasă. E posibil să vi se plătească niște ore suplimentare sau altceva, un rest de plată, cine știe de când.

GEMENI
Vi se propune o afacere care v-ar propulsa în carieră și v-ar asigura și venituri consistente, că o fi un sponsor cu dare de mână la mijloc. O să vă implicați într-o activitate care vă atrage privirile asupra voastră, și o să vă bucurați de un plus de vizibilitate. E o chestiune de familie care se cere urgent rezolvată, și o să faceți tot ce depinde de voi să se ducă totul la bun sfârșit, și asta neapărat.

RAC
Apar noi provocări care să vă țină în priză și să dați randament bun, atât la slujbă, cât și în particular, și o să se vadă cât de curând rezultatele. Poate vă ocupați de mașină, să o reparați, vă luați alta sau cumpărați alte lucruri utile, electrocasnice pentru casă. O să faceți niște achiziții pentru casă. Poate reamenajați interiorul, vă creați loc pentru studiu, pentru lucrul de acasă. Vă ocupați și de terasă, de grădină. O să fie totul legat de casă.

LEU
Încep să se vadă rezultatele muncii voastre, și o să vă treziți cu oferte, cu recompense din partea șefilor care s-au convins că ați muncit cu devotament. Se poate să primiți un bonus că ați depășit un barem, o normă la serviciu, și o sa se găsească o formă de compensare. Poate ieșiți la cafea cu partenerul de cuplu să discutați despre ce se mai întâmplă la voi acolo, în familie, despre timpul liber comun, și cum să-l folosiți.

FECIOARĂ
Se poate să vi se aprobe un credit bancar și să vi se rezolve problema locuinței, că sunt chestiuni mai vechi care v-au ținut pe loc și n-ați putut să faceți ceva cu locuința. Vă invită cineva la un eveniment festiv care v-ar da un alt vibe, asta probabil la sfârșit de săptămână, și vedeți cum vă organizați. Vă invită cineva la o discuție de afaceri și se poate creiona un proiect care să vă asigure banii pe o perioadă mai lungă de timp.

BALANȚĂ
E lume multă care vă solicită, și ca să faceți treabă, și ca să vă distrați împreună. Poate plecați într-un concediu și o să vă faceți program, rezervări, vă consultați în privința asta. Se poate să aveți o discuție între patru ochi cu cineva care vrea să aveți o relație de cuplu, poate chiar pe viață. Partenerul de cuplu așteaptă un răspuns de la voi și va trebui să știți ce să-i spuneți, că poate v-ați hotărât.

SCORPION
O să vă bucurați de suport afectiv din partea unor persoane care vor să vă scutească de un efort și o să vi se pară viața mai ușoară, o să vă mai ocupați și de voi. Apare cineva care o sa va stârnească fluturași la stomac, și poate se creionează o relație care să vă facă fericiți. Relația cu partenerul de cuplu poate deveni și mai așezată, cu condiția să perfectați comunicarea, neapărat.

SĂGETĂTOR
Vești bune, oameni cărora le pasă de voi și o să vă sincronizați la activitățile care vă fac plăcere, că v-ați propus să petreceți mai mult timp împreună. E cineva care insistă de mai multă vreme sa fiți un cuplu, dar nu sunteți cu totul convinși, dar nici refractari la idee. Vi se fac oferte de lucru și ceva o să vi se pară atrăgător dintre toate acestea, și se poate să vă dați acceptul zilele astea.

CAPRICORN
Poate căutați online diverse piese de mobilier sau alte lucruri utile și frumoase, decorative pentru interiorul locuinței, ca să vă înnoiți casa de Paște. O nouă dragoste la orizont, dacă sunteți singuri, și o să vă evaluați sentimentele să știți dacă vă asortați sau nu. Ați putea rezolva o problemă care ține de un act de proprietate, de moștenire, poate faceți o donație.

VĂRSĂTOR
Preocupările de grup sunt valoroase în perioada asta și o să faceți echipă cu cei care aderă la ideile voastre, poate o să vorbiți în public, vă duceți la interviu și o să aveți succes. Poate o să le acordați mai mult timp rudelor apropiate și o să plecați într-o minivacanță sau într-o excursie, într-una din zile. O să strângeți relațiile cu rudele apropiate și veți pune umărul la evenimentele care vor avea loc în curând.

PEȘTI
Se poate să vă alegeți niște colaborări, oricum apar surse paralele de bani, pot fi și niște restanțe care să se întoarcă la voi, după ce-ați tot făcut demersuri în direcția asta. Se anunță o bună comunicare cu anturajul, atât de la slujbă, cât și din particular. Se poate să faceți rost de o colaborare și acei bani în plus o să vă folosească să ieșiți cu ai voștri pe undeva.

sursa info: știrileprotv.ro

Comenteaza