Horoscop 27 mai, cu Neti Sandu. Ce zodie va primi astăzi o recompensă mare

Horoscop 27 mai, cu Neti Sandu. Ce zodie va primi astăzi o recompensă mare

 Horoscopul lui Neti Sandu pentru 27 mai 2022 aduce vești bune pentru majoritatea zodiilor.

GEMENI

Se poate să acceptați până la urmă un job care să vă ajute să scoateți la lumină tot bagajul de idei ingenioase.  O să strângeți rândurile să plecați într-o excursie, de azi, și să fiți cu acel grup că a funcționat bine de tot cu ceva timp în urmă și se poate resuscita toată povestea.

RAC

E posibil să vă sară cineva în ajutor și să rezolvați rapid o chestiune care v-a dat serioase bătăi de cap - cu niște acte.  E posibil să vă scoată cineva la o cafea și să luați în discuție chiar și un subiect profesional, primiti poate o ofertă de lucru! Vine ea și numirea în funcție.

LEU

Poate plecați printr-o plimbare prin țară, să-i faceți o vizită cuiva de care sunteți atașat sufletește.  Se poate să primiti o atenționare că n-ați plătit o taxă, un impozit, o rată și e de făcut un efort financiar să vă achitați la timp, să nu luați amendă.

FECIOARĂ

Poate vi se mulțumește pentru munca pe care ați depus-o și or să vi se înmâneze un premiu, o recompensă, ceva deloc de neglijat. O să vă ocupați și de treburile casnice, și de o plecare, c-aveți, poate, un eveniment prin tara, pe undeva, și o să vă duceți de azi și stați vreo doua zile.

BALANȚĂ

E posibil să întâlniți pe cineva care să se muleze pe felul vostru de a fi și o să vă puteți armoniza, în timp. Sunt chestiuni pe care le puteți rezolva prin intermediul cuiva apropiat și o să strângeți relațiile că să vă împliniți un vis.

SCORPION

O să revină cineva cu care v-ați înțeles bine, dar s-a retras, persoana respectiva și o să-ncercati să aprindeți, din nou, flacăra. E mult de lucru și o să atacați lucrurile complicate că să vă descurcați, c-o să vă ia, probail, mai mult timp și o să le rezolvați și pe celelalte, pe rand, așa.

SĂGETĂTOR

Se încheie o luptă în instanță și aveți toate șansele să câștigați bătălia, să recăpătați bani, frumoși. Se poate să vă propună șefii un proiect care să vă pună în valoare niște calități și să vă aducă și niște bani în plus și să acceptați, că vă regăsiți în acea activitate.

CAPRICORN

O să faceți un efort financiar mai aduceți unele îmbunătățiri în casa și să fie totul de bun gust, deci: costă. O prezență agreabilă și care vă face să uitați de toate grijile, poate fi începutul unei relații și să decurgă totul frumos, să rămâneți împreună.

VĂRSĂTOR

O să aveți succes în cadrul preocupărilor de grup și poate tot în aceeași formulă o să plecați în plimbare prin țară. Vă trebui să acordați un plus de atenție semnării actelor, și să nu depășiți termenul de reactualizare că o să întâmpinați tot felul de dificultăți.

PEȘTI

Poate v-ați încheiat situația școlară, mai e un act de semnat, vreun examen de susținut și o să vă ocupați de toată povestea asta. Se observă niște bani, care aterizează, în sfârșit, la voi în cont și o să vă bucurați că puteți acoperi acele goluri care vă dădeau senzația de frustrare.

BERBEC

O să intrați la cheltuială, că poate vreți să plecați pentru vreo două, trei zile în plimbare pe litoral sau la munte, undeva. Le-ați mai putea cere niște bani în plus la salariu și să rețină ideea și să vi-l dea atunci când se vă găsi o finanțare - că poate n-au acum.

TAUR

O să reînoiți un contract, fie el și de colaborare dacă se mai potrivește cu programul vostru și al familiei. Ați putea face rost de bani dintr-o colaborare și să aveți mai multă libertate de mișcare pentru că aveți și o lista de priorități din care o să tot bifați.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza