Horoscop 27 iulie, cu Neti Sandu. O zodie va începe o nouă relație

Horoscop 27 iulie, cu Neti Sandu. O zodie va începe o nouă relație
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru marți, 27 iulie, aduce foarte multe surprize pentru cele 12 zodii.
 

Berbec
Se poate să te inițiezi într-un nou domeniu de activitate și chiar să-ți placă ce faci. Poate chiar primești o recompensă.

Taur
E momentul ideal să-ți pui în valoare latura creativă și să iasă lucruri excepționale, măiestre din mâinile tale perioada asta.

Gemeni
Îți găsi poți ceva temporar de muncă, măcar o lună, două. Niște bani în plus ți-ar prinde de minune în următoarea perioadă.

Rac
Sunt promisiuni de bani, dar care vin treptat pentru că sursele par să fie diferite. Totul este să ajungă banii în posesia ta.

Leu
E posibil să apară o sursă de bani, să scoți tot ce se poate de acolo. E foarte important că existe resurse și poți face rost de venituri.

Fecioară
Te caută o persoană care vrea să te cunoască mai bine, care a descoperit că aveți foarte multe lucruri în comun, perfecte pentru o relație.

Balanță
Vine cineva în vizită după-amiază și mai povestiți de una, de alta. Este o zi numai bună pentru a te gândi și la altceva, în afară de rate și facturi.

Scorpion
Te lămurești în privința persoanei de care ești îndrăgostit. Sunt șanse mari să plecați împreună într-o excursie zilele astea.

Săgetător
E posibil să te faci remarcat cu ceva care este punctul tău forte. E șansa ta să capeți și mai multă notorietate în ceea ce faci.

Capricorn
Astrele anunță că nu este exclus să pleci câteva zile pe undeva. Este o zi perfectă să te eliberezi de stres, să te deconectezi.

Vărsător
Abia acum primești ok-ul pentru o colaborare. Este vorba de un proiect despre care vorbești încă de la începutul anului.

Pești
Se conturează niște bani care te ajută să te miști pentru că ai foarte multe lucruri de făcut. Din păcate, fără bani nu e rost de plecat.

sursă: fanatik.ro.

Comenteaza