Horoscop 27 ianuarie 2022, cu Neti Sandu. Ce nativi ar putea deveni părinți

Horoscop 27 ianuarie 2022, cu Neti Sandu. Ce nativi ar putea deveni părinți

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 27 ianuarie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

VĂRSĂTOR
 
Se anunţă un contract avantajos şi o să vă gândiţi la timpul pe care-l aveţi la dispoziţie şi dacă să lucraţi în echipă, sau singuri. E o perioadă aglomerată pentru voi şi o să vă străduiţi să acoperiţi toate zonele de interes ca să vă puteţi relansa profesional, în primul rând şi apoi în celelalte sectoare.

PEŞTI
 
Prietenii tot încearcă să vă coopteze într-o activitate care v-ar deconecta, dar sunteţi prinşi cu treburile familiale şi n-aveţi timp. O veste bună de la cineva plecat care zice că vine şi că poate plecaţi împreună în week-end, sau poate are altceva important să vă spună şi o să fie incitant.

BERBEC
 
Poate pregătiţi un eveniment de familie şi daţi telefoane, mesaje, să faceţi rost de diverse lucruri obligatorii. Şi banii mai mult ies. Poate ieşiţi la rampă cu ceva nou care să vă contureze şi mai bine imaginea şi să culegeţi roadele cât de curând. Din mai lumea e a voastră.

TAUR
 
E cineva care se străduie să vă reintre-n grații că v-a cam supărat şi se teme că nu prea are şanse. De voi depinde. Întrevedere cu cineva care vrea să cădeţi la o-nțelegere şi voi chiar sunteţi dispuşi să lăsaţi de la voi pentru că pare să fie un gen de colaborare pe gustul vostru.

GEMENI
 
Încă mai aveţi de luat semnături şi la final veţi perfecta o situaţie fie cu şcoala, fie cu o vânzare-cumpărare. Banii intră şi ies într-o veselie la voi! Sunt restanțe care aterizează, în sfârşit, în contul vostru şi sunt plăti de care poate că nu ştiaţi Şi sunt obligatorii.

RAC
 
Aţi tot evitat să daţi ochii cu cineva de care v-aţi separat, dar o să vă treziţi faţă-n faţă şi o s-aveţi o explicaţie. Se poate să lichidaţi un credit şi să faceţi altul, chiar dacă nu imediat, ca să vă descurcaţi cu restul cheltuielilor care se tot adună. Dar poate va mai luaţi un extrajob.

LEU
 
Se poate să vă treziţi cu un musafir la cină şi să aflaţi ceva care să vă pună în priză - un nou proiect la orizont. Poate vă interesaţi de un nou post, poate se cere concurs, sau doar să vă depuneţi CV-ul ca să se ştie că vreţi să candidaţi - şansele sunt de partea voastră.

FECIOARĂ
 
O să reluaţi un hobby care vă poate aduce şi bani şi poate sunteţi o echipă, iar munca e chiar plăcută. După ce-o să spuneţi tot ce v-a deranjat într-o relaţie o să faceţi pace pentru că sentimentele sunt prea puternice şi nu le puteţi ignora, că e greu de înlocuit persoana.

BALANŢĂ
 
O să cheltuiţi nişte bani ca să reparaţi locuinţa, ori poate reamenajaţi o încăpere s-o transformaţi în birou, de lucru, de studiu. Vi se dă mână liberă să porniţi o afacere şi să le faceţi un bine şi altora, c-o să luaţi bani cu toţii, că finanţare există. E nevoie de perseverenţă ca s-ajungeţi cu bine la liman.

SCORPION
 
Se pare c-o să revedeţi nişte foşti colegi cu care o să vă mai vedeţi de-aici încolo dacă puneţi la cale o preocupare incitantă. E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să fie exact cum v-aţi dorit şi să trăiţi clipe frumoase, să vă schimbaţi întreaga viaţă, să deveniţi părinţi.

SĂGETĂTOR
 
Vizita cuiva de care sunteţi legaţi emoţional o să vă tulbure şi o să găsiţi înăuntrul vostru răspunsul potrivit pentru această persoană. Vă puneţi la punct cu o materie de studiu, poate daţi nişte competențe, vă duceţi la un examen, o mărire de notă şi o să bifaţi un succes.

CAPRICORN
 
Parc-aţi devenit mai comunicativi, sau veţi deveni c-o s-aveţi un anturaj alături de care să vă simţiţi în elementul vostru. Se-ntâmplă o sumedenie de lucruri care vă pun pe jar, dar vă şi stimulează să vă depăşiţi pe voi înşivă şi să vă luptaţi pentru visul vostru.

sursă: știrileprotv.ro

Comenteaza