Horoscop 26 septembrie, cu Neti Sandu. Ce zodie își repară relația sentimentală

Horoscop 26 septembrie, cu Neti Sandu. Ce zodie își repară relația sentimentală

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 26 septembrie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

BALANȚĂ
O să tot găsiți motive să ieșiți din casă, ori să vă-ntâlniți cu prietenii, cu rudele, ca să schimbați o vorbă, o emoție, să vă plimbați, vă duceți într-o excursie.

SCORPION
Se poate repara o relație sentimentală, o căsnicie, și să treceți peste toate vorbele dureroase pentru că iubirea iartă tot.

SĂGETĂTOR
Vă invită cineva la cafea, la o terasă undeva și pentru unii e posibil să fie debutul unei relații care să vă facă viața mai frumoasă.

CAPRICORN
O ieșire la plimbare, la concert, la un eveniment la care-aveți și voi ceva de spus și de făcut și o să atrageți privirile asupra voastră prin ce faceți și spuneți.

VĂRSĂTOR
Se poate să primii câteva invitații prin țară, să fiți de față la câteva evenimente de ținută și care v-ar ajuta să vă faceți noi cunoștinte și relații.

PEȘTI
Sunt câțiva prieteni cărora le-ați lipsit și o să faceți cumva să vă-ntâlniți c-aveți multe de povestit și poate veți face și vreo afacere împreună.

BERBEC
O să vă conversați, chiar și video, cu niște oameni care sunt interesați de o colaborare și dacă se-ntrunesc condițiile o să v-apucați de treabă în curând.

TAUR
Relația cu partenerul de cuplu se bucură de un refresh după o perioadă în care v-ați tot frământat din cauza problemelor de serviciu. Dar, gata! Au trecut.

GEMENI
Primiți semnale pozitive de la cei cu care urmează să vă-ntâlniți, că evenimentele vor avea loc și contribuția voastră va fi una bine stabilită.

RAC
O să vă prindă bine să ieșiți la un fresh, la masă în oraș cu cineva de care v-ați atașat sufletește și cu care vreți să petreceți mai mult timp de-acum încolo.

LEU
Poate vă-nscrieți într-o competiție ca să dați un exemplu de profesionalism și poate luați și un premiu, dacă există și o miză. Sau doar aplauze.

FECIOARĂ
O să vă-ntâlniți cu grupul care preferă aceleași activități care vă delectează și pe voi și o să petreceți un timp - de calitate - împreună.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza