Horoscop 26 octombrie, cu Neti Sandu. Ce zodie va avea o surpriză

Horoscop 26 octombrie, cu Neti Sandu. Ce zodie va avea o surpriză

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 26 octombrie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

SCORPION
Se conturează niște bani care să vă scoată dintr-un impas financiar și o să vă descurcați frumos, cu plățile de tot felul. E un echilibru pe cer, care v-ajută să luați cu asalt proiecte mai vechi, sau să dați drumul unuia nou-nouț și cu care să dați lovitura în afaceri. Cu oricare se poate.

SĂGETĂTOR
Poate vă mai ocupați și de voi, vă schimbați lookul, vă mai faceți și niște analize medicale, mai încercați și o dietă, eventual. Ați putea reface echipa cu care ați avut parte de câștiguri și să reluați o activitate care să vă rotunjească veniturile, că aveți o energie colectivă bună.

CAPRICORN
O să aveți de unde să luați mai mulți bani, poate pentru că vi se plătesc niște ore suplimentare, sau or fi colaborări. V-ați putea târgui cu niște angajatori și să semnați un contract dacă se-mplinesc toți factorii, c-aveți niște pretenții la care nu vreți să renunțați cu una, cu două.

VĂRSĂTOR
E un grup dispus să v-ajute dacă aveți nevoie de ceva și să faceți treabă bună împreună că sunteți eficienți în această formulă. O s-aveți succes la capitolul legalizări și chiar e de profitat că v-ați putea definitiva un statut și să vă stabiliți noi obiective.

PEȘTI
Poate vă-ndurați să vă mai luați și vouă câte ceva frumos, pentru un moral ridicat și poate chiar aveați nevoie. Sunt acte de semnat, poate e un contract de muncă, e posibil și să călătoriți - la nevoie și să fie o perioadă încărcată, dar și cu succese, în lanț.

BERBEC
Comunicarea cu partenerul de cuplu pare să fi intrat în linie dreaptă și orice dispute ați fi avut s-au evaporat – totul e să mențineți pacea. Se poate să vă-ntelegeți mult mai bine cu angajatorii și să stabiliți condițiile după care să lucrați că pân-acum nu v-ați prea înțeles.

TAUR
Se poate să vă găsiți altceva de lucru și să v-alegeți cu un supliment financiar, convenabil. V-au rămas multe lucruri de făcut pe-acasă, or fi investiții, mai comandați una, alta că s-or fi învechit sofaua, televizorul, mașina de spălat și costă, dar aveți, acolo, rezerve.

GEMENI
Poate mai faceți un pas spre căsătorie și vă interesați unde-o să locuiți și ce șanse aveți să vă cumpărați o casă. Cineva o să vă remarce o calitate, sau mai multe și o să vă-ncurajeze să vi le puneți în valoare, că e momentul vostru – un fel de resetare.

RAC
E cineva căruia-i pasă de voi și o să vă treziți cu vreo surpriză, că știe cu ce să vă cucerească. Poate fi o zi bănoasă și să mai faceți niște cumpărături online, dacă vreți să vă puneți sănătatea la adăpost și vă oferiți și vouă un respiro, după serviciu.

LEU
Se poate să-ntâlniți pe cineva care pare exact ce vă doreați și să constatați, pe parcurs, că nu v-ați înșelat. În perioada asta tot munca în echipă v-ar aduce niște beneficii, poate pentru c-au apărut noi membri cu care sunteți compatibili și o s-aveți spor la treabă.

FECIOARĂ
O să vă caute cineva care se gândește la o colaborare și care v-ar putea interesa, și e de analizat situația. Vă redresați din punct de vedere financiar și o să achitați rate, facturi și mai faceți și câte ceva pentru interiorul locuinței – la partea estetică, de reamenajări interioare.

BALANȚĂ
Se poate să vă bucurați de suportul moral și chiar material al unor rude, sau chiar prieteni și le puteți întoarce și voi gestul. Inițiativele vă reușesc și e de insistat ca să faceți toate acele lucruri pe care nu le-ați putut realiza de vreo două luni încoace.

 

Comenteaza