Horoscop 26 iulie 2022 cu Neti Sandu. Pentru ce zodie aterizează de undeva niște bani

Horoscop 26 iulie 2022 cu Neti Sandu. Pentru ce zodie aterizează de undeva niște bani

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 26 iulie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea zodiilor.

LEU

Se anunță reușite, pot fi și bani, chiar și restanțe și o să aveți cu ce să plecați în concediu pentru că vă era teamă că nu o să aveți suficienți bani pentru distracție.  Poate veți face o deplasare în interesul serviciului și se vor rezolva o serie de lucruri care v-au dat serioase, bătăi de cap. O să vă luptați să atingeți noi performanțe și o să primiți aprecieri și recompense la care nici nu vă gândiți.

FECIOARĂ

O să vă oferiți un respiro, poate vă duceți în vizita la rude, la prieteni, să mai respirați alt aer, poate aveți și afaceri împreună și o să vă bucurați de o ieșire deconectantă. O să vă reușească demersurile care țin de acte, de recuperarea unor bani, bunuri și o să treceți la următorul obiectiv - un job. Ați putea începe un parteneriat de afaceri și să vă meargă bine, să vă suplimentați veniturile și să extindeți aria de influență.

BALANȚĂ

Vi se face o ofertă de job, poate fi și o colaborare și să vă gândiți dacă sunteți dispuși să faceți o schimbare sau rămâneți la actualul serviciu și timpul liber îl dedicați familiei. O să vă descurcați și voi cu banii, poate le cereți șefilor bani în plus sau bani în avans, că sunt cheltuieli mari și vreți, neapărat, concediu. O să vă puteți așeză la casa voastră și să vă concentrați pe lucruri care vizează cuplul, să construiți ceva împreună.

SCORPION

O să negociați un contract. Poate fi o reactualizare deoarece ați câștigat prea puțin comparativ cu munca depusă și o să vă susțineți punctul de vedere. Poate vă hotărați în privință relației de cuplu, dacă să vă vedeți în continuare de viață în doi sau o să aveți o discuție cu da sau ba. O să vă țineți tari pe poziție, nu acceptați condiții mai puțin convenabile de plată. Voi vă cunoașteți cel mai bine valoarea.

SĂGETĂTOR

Aterizează de undeva niște bani și o să-i puneți deoparte pentru vacanță, pentru că vreți neapărat să ajungeți și pe la mare și pe la munte. Vă interesați de scoli, cursuri speciale, care pot fi și pe perioada verii și să puteți câștiga bani după aceea. Știți cum să spuneți o poveste, știți și cum s-o trăiți și mai ales cum să-i faceți pe alții să creadă în ea. Adică în voi!

CAPRICORN

O să vă descoperiți un job suplimentar, poate e o combinație partenerială cu cineva care șine pasul cu voi și o să faceți o echipă de nota zece. Vă caută cineva care vrea să fiți împreună și dacă și voi simțiți la fel o să fie minunat, dacă nu, ar fi bine să-i spuneți adevărul. Sunt câteva runde de negocieri înainte să bateți palma pentru o afacere, partenerii o țin pe a lor și nu merge așa.

VĂRSĂTOR

Apar și bani, dar se observă și cheltuieli care să vă cam dea bugetul peste cap, dar faceți voi o jonglerie ca să vă ajungă banii pentru lucruri obligatorii. O să vă înțelegeți mult mai bine cu partenerul de cuplu, veți comunica și non verbal că să puteți menține armonia în relație. O să funcționați perfect în formula de grup, o să luați bani și beneficiarii vă vor căuta pentru colaborări.

PEȘTI

Vești îmbucurătoare de la cineva de care sunteți îndrăgostiți și o să faceți tot posibilul să vă întâlniți cât de curând ca să se concretizeze dorință voastră de a vă revadă. Poate va trebui să vă schimbați buletinul, pașaportul sau alte acte pe care va fi obligatoriu să le autentificați la notar. Se poate înfiripă o poveste de dragoste și să fiți și voi fericiți că aveți multe de oferit și ați așteptat destul.

BERBEC

O să faceți niște investiții, vă puteți lua o casă, ori o puteți renova pe actuala sau aveți de gând să mobilați locuință, să o recompartimentați. Sufletește ar avea de unde să vă fie mai bine și să vă refaceți viață sentimentala dacă ați avut de suferit și să vă căsătoriți. Sunteți inventivi și o să puneți imediat în practica un concept care va da roade. O să fiți la înălțime!

TAUR

Poate faceți o rezervare să plecați undeva cu familia și să petreceți o săptămână, două, ca să vă rupeți de tot stresul acumulat, că vreți relaxare. Poate se anunță cineva de prin țară în vizită sau poate vine din străinătate, dacă nu plecați voi pe nicăieri. Un grup de prietene, colege, rude, poate fi un mixt care să vă ofere suport și să vi se pară viață mai ușoară.

GEMENI

Se poate să aveți examen ori vă prezentați la un interviu că să nu se ocupe locul pe care-l vizați cine știe de când, să puteți lucra fix ce vă place. O să strângeți relațiile cu veri, nepoți, rude apropiate ca să primiți un surplus de energie, să vă consolidați și încrederea în voi. Se văd și bani, se observă cheltuieli, dar una peste alta nu o să rămâneți în pom cu banii pentru vă veți recurge și la rezerve.

RAC

O să luați bani, vă cumpărați diverse lucruri pentru voi, în mod special, dar nu o să-i lăsați nici pe ai voștri pe ultimul plan. Va fi bucurie pentru toată lumea. O să primiți un cadou, poate fi o invitație la munte să petreceți o zi, două, într-o companie pe gustul vostru. Vi se plătesc niște bani din urma, vin și din salariu, plus colaborări și o să strângeți un capital.

Comenteaza