Horoscop 26 ianuarie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie va primi o mărire de salariu

Horoscop 26 ianuarie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie va primi o mărire de salariu

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 26 ianuarie 2022, aduce o zi cu multe rezolvări pentru zodii.

VĂRSĂTOR
 
O să vă descoperiţi o nouă vocaţie pe care-o veţi cultiva în timpul liber şi va fi rampa voastră de lansare. O să daţi zor să rezolvaţi tot felul de lucruri care v-au făcut să bateţi pasul pe loc şi o să vă pregătiţi şi pentru o relansare, că vreţi să vă restartaţi.

PEŞTI
 
O veste bună de la cineva care v-aşteaptă în alt oraş, poate, şi o să fie o ieşire care să vă readucă echilibrul sufletesc. E lume săritoare în jurul vostru, fiecare vine cu câte ceva de care-aveti nevoie şi-o să daţi şi voi dovadă de generozitate - de tipul noblesse oblige.

BERBEC
 
O reuşită la care aţi muncit, nu glumă şi poate obţineţi în continuare nişte proiecte care să vă susţină financiar. O să primiţi o atenţionare că n-aţi plătit la timp o factură, sau vreo rată, o fi vreo restanță şi la şcoală şi trebuie făcut ceva - să vă debarasaţi de restanțe.

TAUR
 
O să fie o promovare la serviciu şi veţi lua şi bani mai mulţi că munca o să vă fie apreciată, dup-atâta amar de timp. Se poate să intraţi în audienţă la şefi ca să vă cereţi nişte drepturi c-aţi tot insistat pe parcursul anului trecut dar nu s-a-ntâmplat nimic şi reluaţi cererea.

GEMENI
 
E posibil să luaţi nişte bani, pot fi şi din colaborări şi să vă refaceţi echilibrul financiar. O să vă faceţi nişte socoteli ca să vedeţi de câţi bani mai aveţi nevoie ca să puteţi pleca într-o escapadă turistică la sfârşit de săptămână şi strângeţi banii.

RAC
 
Relaţia cu partenerul de cuplu poate deveni şi mai bună dacă o să perfectaţi comunicarea, că n-a funcţionat limbajul subînţeles. V-aşezaţi din nou la masa negocierilor că n-aţi primit nimic din ce aţi cerut în cursul anului trecut şi acum nu mai vreţi să pierdeţi timpul - o luaţi de-a capo cu revendicările.

LEU
 
Se impun nişte decizii la nivel de familie şi o să trebuiască să vă puneţi de acord ca să fie toată lumea mulţumită. Pot veni angajamente atât pe linie de serviciu, cât şi din particular şi o să-ncercaţi să vă implicaţi în toate că să aveţi o experienţă bogată şi bani.

FECIOARĂ
 
Poate găsiţi o formulă magică, să-i determinaţi pe copii să-şi facă lecţiile şi să practice şi un sport, să-şi dezvolte nişte calităţi. O dragoste mai veche revine în forţă semn că i-aţi lipsit persoanei şi vă puteţi încerca, din nou şansele, şi relaţia să funcţioneze de data asta.

BALANŢĂ
 
Partenerul de cuplu e mult mai ocupat cu diverse treburi şi are nevoie de un plus de susţinere din partea voastră. Acordaţi-o. Se conturează nişte bani care să pice la ţanc şi să aduceţi unele îmbunătăţiri în locuinţă, că se şi învaţă, se şi lucrează de-acasă şi schimbaţi mobilierul.

SCORPION
 
Pot veni ceva bani din urmă şi să-i strângeţi ca să plecaţi pe undeva în week-end, sau doar să ieşiţi cu ai voştri prin oraş. Aţi putea relua o activitate de grup, poate şi un sport, dar şi altceva la care fiecare să vină cu o idee ca să iasă ceva de calitate din mâinile voastre.

SĂGETĂTOR
 
E posibil să apară o mărire de salariu, să mai luaţi bani din colaborări, sau poate or fi ore suplimentare.
Vă faceţi planuri să vă mutaţi în alt cartier, sau în alt oraş, ca să aveţi mai mult spaţiu, şi aer curat, ori să fiţi mai aproape de ai voştri, sau de serviciu.

CAPRICORN
 
Vă parvin confirmări, acte după care aţi umblat multă vreme, se rezolvă şi problemele cu şcoala, a voastră, ori a copiilor. Se rezolvă probleme mai vechi şi o să faceţi progrese pe mai multe planuri că aveţi energie şi o mare dorinţă de afirmare, şi conjunctura v-ajută, se leagă frumos lucrurile.

sursă: Știrile ProTv

Comenteaza