Horoscop 26 august, cu Neti Sandu. Ce zodie are parte de câștiguri consistente

Horoscop 26 august, cu Neti Sandu. Ce zodie are parte de câștiguri consistente
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul pentru 26 august, prezentat de Neti Sandu, aduce reușite pentru toate zodiile. Vibrația zilei este 8.

FECIOARĂ
 
Poate veți semna niște contracte de colaborare și o să aveți parte de câștiguri consistente, că dați de oameni cu bani. O să puteți face rost de bani în plus și multe dintre lucrurile pe care nu vi le permiteati or să fie accesibile, să vă mai satisfaceți unele mici, plăceri.

BALANŢĂ
 
Revine cineva care-așteaptă un semn de viață de la voi și n-o să lăsăți să treacă această șansă de relație pe lângă voi dacă sunteți singuri. E cineva care vă dă de ceva timp târcoale și o să vă bucure atenția pe care-o veți primi, dar răspunsul afectiv nu-l veți da imediat - așteptați sa se decanteze ce simțiți.

SCORPION
 
E lume în jur care vrea să petreceți un timp împreună că aveți gusturi comune, împărtășiți același hobby. Vin bani de la serviciu și o s-aveți să vă puteți mișca, poate plecați în weekend pe undeva și o să vă descurcați din punct de vedere financiar.

SĂGETĂTOR
 
Poate strângeți grupul de prieteni să plecați pe undeva, dacă v-au mai rămas zile de concediu, și pot și ceilalți odată cu voi. Poate abia acum o să conteze în ochii șefilor ce ați lucrat și o să luați o primă, un soi de recompensă care să v-ajute să mergeți mai departe cu proiectul respectiv.

CAPRICORN
 
Va invită cineva să-i faceți o vizită în alt oraș și vă duceți în weekend ca să mai rămâneți câteva zile sau măcar încă o zi. Puteți rezolva chestiuni mai vechi și vă primiți și banii pentru ce-ați muncit, poate-ați investit din propriul buzunar și trebuie să vă recăpătați la un moment dat, banii.

VĂRSĂTOR
 
Poate se-anunță cineva care e în trecere prin oraș și o să petreceți câteva ore împreună, luați masa la un restaurant sau vă duceți la un shoping. O să recuperați acei bani pe care nu credeați c-o să-i mai vedeți și vă puteți repezi la munte sau la malul marii să scăpați de stresul de toate zilele.

PEŞTI
 
Lumea vă curtează și o să vî complăceți în situația asta că nu vi se-ntâmplă prea des și o să răspundeți cu un gest, o vorbă. Se observă bani, posibile cheltuieli și planuri de weekend, că poate vă invită cineva la masă, într-o excursie și o să vă prindă bine să ieșiți din casă.

BERBEC
 
Se poate să fie o zi specială, să primiți felicitări, cadouri, să reapară cineva după o lungă absență. Prezența cuiva o să vă aducă un plus de optimism, o să schimbați idei, chiar și de afaceri și o să vă treziți cu o nouă viziune despre cum să faceți rost de bani.

TAUR
 
O să le faceți o surpriză copiilor care-și doreau de la-nceputul vacanței o ieșire la malul marii sau o distracție într-un parc de agrement. O să aveți inspirație, poate puneți în aplicare o idee și care să v-aducă și bani, că o să valorificați produsele pe care le veți lucra. 

GEMENI
 
O apariție - surpriză - e cineva care vă face ochi dulci și o să vă meargă direct la inima mesajul afectiv. Vi se oferă șansa de a lua la reducere niște piese de mobilier sau poate aparatură electrocasnică, gadgeturi atât pentru voi, cât și pentru cei mici.
 

RAC
 
Poate le faceți o vizită fraților, surorilor, să strângeți rândurile că vin evenimente de familie în care-o să vă implicați cu toții. Poate vă pregătiți de o excursie și ați putea lua și laptopul să mai scrieți ceva, mai o teleconferință pentru serviciu, ca să mai respirați și alt aer.
 

LEU
 
Sunt niște prieteni care v-au dus dorul și insistă să vă vedeți - la voi, la ei, numai să refaceți grupul că le-ați lipsit. Vin de undeva niște bani - poate fi și o mărire de salariu, dar și o sumă provenită din colaborări sau din banii pe care i-ați împrumutat unor oameni și ei vi-i dau înapoi. 

sursă: stirileprotv.ro.

Comenteaza