Horoscop 25 octombrie, cu Neti Sandu. Ce zodie și-ar putea găsi un job care să-i rotunjească veniturile

Horoscop 25 octombrie, cu Neti Sandu. Ce zodie și-ar putea găsi un job care să-i rotunjească veniturile
| Foto: stirileprotv.ro

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 25 octombrie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

SCORPION
O să puneți punctul pe „i” într-o chestiune care ține de relațiile parteneriale și se încheie un conflict mocnit, că v-ați consumat destul în ultima lună. Poate o să-i dați de capăt unei probleme de sănătate și n-o să vă mai puteți plânge de nimic, o să meargă totul strună. Vă pregătiți de o ieșire la rampă care va fi bine orchestrată de cei care vă apreciază și o să fie un succes.

SĂGETĂTOR
E un grup care vrea să vă coopteze într-o acțiune care v-ar stoarce de adrenalină, dar vouă o să vă placă și o să fiți la înălțime. Ați tot făcut abstracție de o neînțelegere cu cineva apropiat și lucrurile au luat amploare - rămâne să vă clarificați. O să faceți puțină ordine în viața voastră și eliminați lucrurile care vă dăunează, vă storc de energie.

CAPRICORN
O să vedeți cât de fideli vă pot fi unii dintre prieteni, s-ar putea să lipsească nemotivat de la o întrunire și să vă lase să vă descurcați singuri. Poate mai amânați o zi, două, o decizie pe care ar trebui s-o luați de comun acord cu partenerul de cuplu. Se poate să faceți rost de bani dintr-o sursă colaterală și o să aveți pentru cheltuielile extra-bugetare.

VĂRSĂTOR
Munca voastră s-ar putea să fie apreciată la justa valoare și nu prea, că o să dați de oameni pretențioși, chițibușuri, dar o să faceți față presiunilor. Se poate să vă invite cineva la un eveniment care o să vă pună într-o lumină favorabilă și totuși, să nu fiți pe deplin mulțumiți. Păreți într-o competiție care nu se mai termină, dar o să ajungeți în top fără să dați concurs - talentul vorbește de la sine.

PEŞTI
Veștile de la drum sunt amestecate, în schimb dacă sunteți invitați în weekend o să vă priască plimbarea, mai ales c-o să plecați împreună cu cineva drag. O să aveți emoții la examene sau la vreun interviu, dar o să o scoateți la capăt. Se poate amâna o plecare într-un citybreak c-or să intervină niște neprevăzute - să dați fuga altundeva.

BERBEC
Întrevedere cu cineva care s-ar putea să vă dea înapoi niște bani și să aveți cu ce să vă cumpărați ce aveți nevoie, că ați așteptat destul momentul. E cineva care vă vrea prin preajmă și o să vă transmită o stare de spirit foarte bună, că vine cu vești bune, încurajatoare. E nevoie de multă iscusință ca să vă recuperaţi banii de la cineva care vi-i datorează cine știe de când.

TAUR
O discuție între patru ochi cu ființa iubită ar fi ceva bun, dar dacă vreți să luați o decizie poate că nu e momentul ideal. O să vi se propună o afacere și, dacă aveți timp, o să dați curs activaţii respective, dacă nu, lăsați pe altădată. Se poate să vă alăturați unui grup ca să asigurați succesul, dar cea mai mare bază, încredere s-o aveți în voi.

GEMENI
Vi se fac promisiuni de job, poate fi și o colaborare care v-ar „rotunji” veniturile și o să vă meargă bine în combinația respectivă. Oamenii din jur vor să luați parte la o activitate care v-ar scoate din nota obișnuită, din rutină și v-ar prii. E bine să nu mai amânați o vizită la doctor, ca să știți cum să vă tratați dacă au apărut semnele unei afecțiuni.

RAC
Vă luați câteva piese noi pentru casă și o să vă bucurați de confortul pe care îl oferiți alor voștri, că o să vă placă și mai mult, tuturor, la voi acasă. Veștile de la ființa iubită sunt amestecate și o să vă gândiți ce-i lipsește relației voastre pentru a fi mai bună și mai armonioasă. Răspunsul pe care-l așteptați din partea ființei iubite s-ar putea să fie plurivalent și să vă deruteze.

LEU
Vă interesați de altă locuință, posibil să vă mutați și cu chirie, dar se poate și să fie nevoie de mai mult spațiu pentru că o să vină pe lume un copil. E un accent pe sănătate și e bine să vă îngrijiţi și voi și ai voștri, să nu vă treziți cu neplăcere. Munca voastră o să fie bine cotată, dar nu îndeajuns încât să vă fie răsplătită cu suma de bani cerută.

FECIOARĂ
Poate faceți ceva cu banii din cont, îi investiți în ceva care să vă ofere garanții financiare, să nu stați cu grijă zilei de mâine, că n-o să aveți ce mânca. Sunt ceva emoții cu privire la testul pe care-l aveți de dat astăzi, dar o mobilizare din străfunduri o să vă ajute. O să mai lăsați din treburile voastre ca să-i ajutați pe frați, pe surori, ori poate nepoții v-au cerut o mână de ajutor.

BALANŢA
V-ar prinde bine să fiți ceva mai precauți cu banii și să vă abțineți de la cumpărături și o să fiți în siguranță, măcar până mâine. Se poate să luați doar o parte din banii care vi se cuvin, iar pe ceilalți o să-i recuperați când o să sunați, o să dați email. E cineva care ar face orice pentru voi că să fiți fericiți, dar pare să fie un motiv pentru care nu-i dați voie - vreți să faceți singuri totul.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza