Horoscop 25 noiembrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie ar putea da lovitura în afaceri

Horoscop 25 noiembrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie ar putea da lovitura în afaceri

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 25 noiembrie aduce vesti bune pentru toate zodiile.

SĂGETĂTOR

E animație la voi. Vă caută lumea, că poate plecați împreună într-o excursie pe undeva, să vă spălați gândurile, să vă distrați, că poate e o zi de naștere. Emoții la gândul unei revederi. Sunt chestiuni importante de vorbit cu ființa pe care o iubiți și să luați decizii. Se poate să ieșiți la rampă cu ceva nou și să lucrați cu spor, că e o muncă bine plătită și vă și place.

CAPRICORN

O să dați zor să vă achitați de toate obligațiile, și de serviciu și de familie, că să vă ocupați și de voi. Poate ieșiți la plimbare, vă duceți la un spectacol. O să vi se facă o surpriză. Vă așteaptă cineva care vrea să ieșiți la o cafea și poate o să vă cunoașteți mai bine. O să descurcați ițele unei afaceri și o să dați drumul și altor proiecte, că aveți multe de spus în meserie.

VĂRSĂTOR

Grupul de prieteni vă cheamă să vă duceți la o petrecere. Poate fi un eveniment monden și să mai cunoașteți și alți oameni pe acolo, să vă bucurați de o atmosferă caldă, primitoare. Se poate să fiți cooptați într-un grup care militează pentru un ideal nobil, să salvați niște oameni sau o zonă geografică. Poate faceți o rezervare la munte să vă duceți o zi, două, să vă recreați, că ați obosit, sunteți extenuați

PEȘTI

Vi se plătesc niște sume restante și o să vă descurcați frumos cu banii în perioada asta, să mai faceți și câte o plimbare, un dus-întors, într-o stațiune de agrement. O să vă găsiți și voi perechea de suflet și să vă petreceți așa cum ați visat restul vieții, că știți exact ce vă doriți. Aveți idei, inspirație și o să vă puteți reinventa, cu Jupiter, marele benefic în zodia voastră, până în ianuarie.

BERBEC

Osă recuperați niște bani. Se poate să cereți un împrumut ca să vă reparați mașina sau că să vă cumpărați una nouă. Aveți de luat niște lucruri. O să dați zor să vă eliberați de toate greutățile, ca să vă și distrați, să vă simțiți degajați și plini de viață. Apare cineva care vă poate face fericiți și până la sfârșitul anului viitor să vă și căsătoriți, dacă sunteți singuri

TAUR

Poate abia acum vi se plătesc niște ore suplimentare sau banii pentru ce ați muncit la un moment dat și o să aveți pentru cheltuielile acestei perioade. E momentul să vă îngrijiți și de sănătate, ca să nu fie vreo problemă și pe care voi să o ignorați, că pot să apară complicații. Se poate să câștigați bani mai mulți. Poate dați lovitura în afaceri și o să vă puneți casa la punct.

 GEMENI

Se poate să primiți noi recomandări din partea șefilor și o să vă achitați onorabil, că vreți mai mult să faceți progrese în carieră, să primiți un salariu mai mare. O reușită. Vi se fac promisiuni de avansare, dar în niște condiții, că e o concurență greu de ignorat. O să faceți cunoștință cu cineva care vă poate deveni partener de viață, dacă o să știți cum o să comunicați cu el/ea.

RAC

Vi se dau niște bani, dar apar și atenționări, că mai aveți de plătit niște sume care nu erau în plan și o să trebuiască să găsiți soluții rapide. Se rezolvă niște probleme cu casa. Poate vă luați mobilă nouă, aparatura performantă și o să aranjați totul să fie lună. O sa recuperați niște bunuri. Vi se face dreptate și o să vă recăpătați și stima de sine, pe care o pierduserăți.

 LEU

Sfera sentimentală e activată frumos și o să vă puteți întâlni marea dragoste, dacă acest lucru nu s-a mai întâmplat și o să vă gândiți și la căsătorie. Atât de bine o să meargă. Se poate să vă pregătiți de un botez, de o nuntă. Ceva se întâmplă și o să fie o mare bucurie în familie. V-ați putea plimba zilele astea prin împrejurimi și să mai aveți un schimb de vorbe, de emoții, cu niște oameni drăguți.

FECIOARĂ

O reușită, atât la serviciu, poate ați perfectat comunicarea cu șefii, cât și în sfera casnică, v-or fi parvenit lucrurile pe care le-ați comandat mai de mult. E posibil să aveți ceva de sărbătorit în weekend și să vă pregătiți serios de musafiri, care pot veni mâine, poimâine. O să vă ocupați și de treburi casnice și de voi. Poate o să aveți și musafiri, că dați o petrecere și aveți multă treabă.

 BALANȚĂ

E rost de plecat la drum lung, că puteți rezolva și chestiuni legate de serviciu, dar vă puteți și recrea, că veți îmbina utilul cu plăcutul. Poate va înscrieți într-o competiție. Poate fi și în cadrul unei echipe și să fie o efervescență creatoare acolo. Vă întâlniți cu rudele apropiate. Poate vin la voi și rămână încă o zi, două, dacă sărbătoriți ceva.

SCORPION

Poate fi ziua de salariu sau de primit un rest de plată, niște bani pe care i-ați împrumutat cuiva și o să vă echilibrați financiar. O să triați colaborările și poate mai renunțați la câte ceva, că să dați randament maxim la cele pe care le păstrați. Vi se face o ofertă de lucru și dacă aveți timp, poate vă încumetați la o nouă aventură profesională.

Comenteaza