Horoscop 25 mai, cu Neti Sandu. Ce zodii decide azi să se căsătorească

Horoscop 25 mai, cu Neti Sandu. Ce zodii decide azi să se căsătorească

Horoscopul lui Neti Sandu pentru ziua de 25 mai 2022 aduce vești bune pentru majoritatea zodiilor.

GEMENI

Se poate să vă găsiți o preocupare de timp liber, să le veniți în ajutor unor oameni, sau să practicați un sport, să vă cultivați un talent.  O să vă puteți asocia cu niște oameni ca să dați drumul unui proiect care-o să vă aducă beneficii, că aveți și voi nevoie de ceva palpabil, nu numai promisiuni.

RAC

O șansă de bani, poate vi s-a aprobat un împrumut bancar și o să vă puteți lua casă, ori mașină, c-aveați nevoie de una din ele. Se poate să ieșiți la rampă cu ceva nou și să v-ajute și prietenii, dar s-aveți grijă de sănătate, să nu fie o suprasolicitare și să aibă de suferit organismul.

LEU

Se poate să explorați o zonă de interes ca să urmați o specializare și alegeți școala și poate orașul, pot fi și cursuri online. E posibil să plecați cu treabă pe undeva sau vă luați un concediu și treceți și pe la rude, pe la prieteni, ca să schimbați o impresie, să refaceți punțile de comunicare.

FECIOARĂ

Poate o să faceți niște investigații medicale ca să știți cum stați, iar dacă e vreun semnal de alarmă trebuie intervenit prompt. O să vă puteți recupera banii împrumutați sau pe cei pe care nu i-ați primit și o să vă acoperiți cheltuielile că aveți de făcut plăți, taxe, impozite, rate.

BALANȚĂ

E posibil să-ntâlniți într-un grup de prieteni o persoană de care să vă simțiți atrași și - dacă erați în căutarea unui partener poate ieși ceva. O reușită în planul comunicării - poate vă faceți cunoscute părerile și o să găsiți adepți, vă asociați, poate, cu niște oameni care se regăsesc în stilul vostru și veți face echipă.

SCORPION

Se rezolvă niște probleme de familie, în special cu banii și o să vă mai relaxați c-o să aveți cu ce să vă cumpărați tot ce vă trebuie. V-au rămas niște acte nesemnate, poate reluați un traseu birocratic ca să definitivați o situație, s-aveți un statut validat de instituțiile statului.

SĂGETĂTOR

Poate vă găsiți altceva de lucru și o să faceți rost de bani ca să vă puneți casa la punct, c-aveți nevoie de mai mult spațiu. Poate-o să vă cultivați un talent, ca să descărcați tensiunile negative, să accesați resursele interioare și să vă faceți un nume, chiar.

CAPRICORN

Un nou proiect la orizont și o să aveți în spate și o echipă care să pună umărul, să v-ajute cu ce-aveți voi nevoie. O să vă puteți găsi casă cu ajutorul unei agenții imobiliare și să vă mutați, dacă lucrurile merg bine și aveți banii fie pentru avans, fie ca să achitați integral.

VĂRSĂTOR

O să aveți succes în sfera comunicării și o să vă faceți cunoscute și apreciate ideile, un talent și o să aveți un public al vostru. V-ați putea descoperi o nouă vocație și să-ncepeți studiul sau practica, să puteți profesa o meserie de care v-ați îndrăgostit și o să căpătați notorietate.

PEȘTI

O să vă ocupați de niște reparații în gospodărie, înlocuiți o instalație sau aparatele care nu mai funcționează. Și costă. Se poate să vă-ntelegeți cu un angajator și să semnați un contract și să fie mult de muncă de-aici înainte, dar o să se umple contul, o să fiți încântați.

BERBEC

Se poate să aveți un prilej rarisim să vă cumpărați o mașină, chiar și la mâna a doua, ori altceva scump, dar acum ieftin. La voi noutăți care să vă propulseze în carieră, să aveți succes și în viața personală, poate o să vă căsătoriți, că relația de cuplu a devenit stabilă. Cei căsătoriți își pot reînnoi jurămintele.

TAUR

O să vă bucurați de niște privilegii pentru care o să fiți recunoscători și poate le-ntoarceți și voi gestul oamenilor respectivi.Se rezolvă niște aspecte din trecut și o să vă croiți drum spre o altă zonă de interes professional, că aveți multe de spus în meserie și o să prindeți și contextul necesar.

sursă: știrileprotv.ro.

 

Comenteaza