Horoscop 25 mai 2023, cu Neti Sandu. Ce zodie primește o sumă neașteptată de bani

Horoscop 25 mai 2023, cu Neti Sandu. Ce zodie primește o sumă neașteptată de bani

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 25 mai 2023 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac. 

Gemeni 
E posibil să apară o sursă neașteptată de bani și să aveți cu ce să plecați în weekend - așteptați de ceva timp să ajungeți și la distracție, să dați o raită pe la mare, pe la munte.  E posibil să vină un angajator cu o ofertă de colaborare și să vă încânte suma de bani ca să aveți pentru concediu.

Rac 
Vi se recunosc niște merite, poate căpătați un titlu și o să fie o ascensiune în carieră. Totul e s-aveți curaj și să etalați calitate. O să reluați o preocupare de grup ca să strângeți relațiile cu niște oameni care lucrează la fel de bine ca și voi.

Leu 
Se pare că s-au descoperit niște nereguli și o să aveți de făcut rectificări, să nu vă primiți vreo amendă sau reproșuri de la șefi.  Răspunsul pe care îl așteptați de la cineva drag o să sosească, dar e posibil să vă pună puțin pe gânduri.

Fecioara 
O să legalizați o situație că ați absolvit niște cursuri și o să vă gândiți chiar să vă luați diploma, să vă gândiți că aveți nevoie de bani. O să vi se dea de lucru mai mult ca de obicei, dar trebuie să aveți grijă de sănătate, că nu e punctul vostru forte acum.

Balanță 
Poate se rezolvă problema banilor și o să și o să vă luați o casă cu împrumut de la bancă, ori veți reuși să vă schimbați mașină, dacă dă rateuri. Promisiunea de viață făcută în doi persistă și o să reluați exercițiu de conviețuire și poate de data asta o să reușească.

Scorpion 
Se întrevede o bună colaborare cu șefii, cu partenerii de afaceri și o să puteți semna contracte care să vă aducă beneficii că o să vă fie bine cotată munca. Relația cu partenerul de cuplu poate avea șansă spre o căsătorie și dacă aveți și unde locui, o să fie perfect.

Săgetător
Poate vă găsiți un job mai bine plătit și o să vă și placă. O să aveți inspirație și o să puneți puteți pune și în practică ideile.  Se poate să se încheie un parcurs și o să aveți câștig de cauză și o să vă revină o proprietate, custodia copiilor, mai multe

Capricorn 
S poate să simțiți și voi nevoia de cineva prin preajmă, dacă sunteți singuri și o să ieșiți la cafea la plimbare, dacă vi se propune o astfel de invitație. Apar cheltuieli neprevăzute și o să apelați probabil la bani „de la secret” ca să salvați situația.

Vărsător 
O să strângeți, ca de obicei, în jurul vostru niște oameni care să ajute la o acțiune caritabilă și să le aduceți un plus de bunăstare unor oameni sărmani. Poate aveți de achitat impozite, asigurări pentru casă, mașină și o să păstrați bani și pentru vacanță.

Pești 
Sunt acte de făcut. Poate vă ocupați și de școală, de examene, îi inspirați și pe copii și o să vă bucurați de rezultate favorabile pe toate domeniile. Osă trebuiască să vă îngrijiți mai mult de sănătate și să vă faceți niște analize medicale ca să știți ce trebuie să luați.

Berbec 
Poate vă apucați de o activitate care să vă pună adrenalina în mișcare, să descărcați tensiunile și să aveți mai mult chef de viață.  Poate să faceți un drum în străinătate, fie cu treabă, fie pentru că vă așteaptă ce careva acolo și o să fie cu o încărcătură emoțională

Taur 
E momentul să vă reinventați, că ați acumulat suficientă experiență ca să știți care e domeniul vostru de excelență. Ceva bun tot trebuie să se întâmple. Poate să apară cineva care să vă facă fericit și să vă schimbe viața în bine. 

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza