Horoscop 25 iulie 2023, cu Neti Sandu. Ce zodie primește o ofertă bună de job

Horoscop 25 iulie 2023, cu Neti Sandu. Ce zodie primește o ofertă bună de job
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 25 iulie 2023 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

LEU
Un program încărcat, fie că sunteţi la serviciu, fie în vacanţă, sunt multe de făcut şi e bine c-aveţi energia necesară să le daţi de capăt tuturor treburilor, de orice fel. Se poate să vi se scurgă banii printre degete şi să faceţi nişte achiziţii costisitoare că vă luaţi diverse pentru casa.

FECIOARĂ
Se întâmplă ceva neprevăzut, apare o ofertă fie de job, fie ca să vă schimbaţi maşina, ori vreun last-minute ca să plecaţi fuguţa în vacanţă. V-aşteaptă cineva departe de casă şi dacă aveţi timp, bani şi disponibilitate o să vă luaţi câteva zile să vă duceţi.

BALANŢA
Se-anunţa ceva bani, dar se observă şi cheltuieli de care n-o să scăpaţi cu una cu două ca sunt din cele care apar, aşa, pe nepusă masă. Poate le-aţi rămas datori unor prieteni cu o ieşire la plimbare, la masă, ori la piscină şi faceţi tot posibilul să vă achitaţi onorabil.

SCORPION
O să vă conformaţi noilor cerințe de la slujbă, dar până una alta vă luaţi o binemeritată vacanţă şi o să vă deconectaţi de la toate sursele de stres. Vine cineva care va cere nişte explicaţii c-au rămas nişte lucruri în coada de peşte şi nu ştie dacă se poate continua o relaţie sau nu.

SĂGETĂTOR
Sfera deplasări e îmbietoare şi o să vă găsiţi o destinaţie care să vi se potrivească, ori se mai poate şi să primiţi o invitaţie în străinătate şi să vă duceţi Vi se face o ofertă de lucru şi poate vă convine, o fi şi ceva pe care vi-l doreaţi, şi pare să fie şi ceva urgent.

CAPRICORN
Se iveşte ocazia să plecaţi şi voi pe un deva, fie chiar şi cu serviciul şi o să îmbinaţi muncă, pe cât posibil cu distracţia, să fie un câştig dublu. Se poate să fiţi invitaţi de onoare la un eveniment care poate avea legătură şi cu voi, v-o să primiţi un premiu, felicitări pentru ce-aţi muncit.

VĂRSĂTOR
O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să colaboraţi la un proiect care v-ar aduce satisfacţii financiare şi recunoaşterea valorii. Se poate să mai cheltuiţi nişte bani cu reamenajările interioare, dar va drămuiţi banii să v-ajungă şi pentru vacanţă.

PEŞTI
Se poate să iniţiaţi un proiect - de suflet, să duceţi comunicarea la alt nivel, vă expuneţi ideile şi o să vedeţi cine adera la ele şi cine nu. Poate alegeţi o excursie, ca să vedeţi cât mai multe locuri, ca să vă destindeţi - în loc să rămâneţi într-o singură localitate.

BERBEC
O să daţi de o ofertă la job care o să vă ţină în priză şi se pare c-o să fiţi mulţumiţi şi de bani, că e destul de ofertantă casa astrologică a banilor voştri. Se pare că v-a acaparat, cu totul, munca şi n-aţi mai avut timp şi de voi, dar încep să se vadă carenţele poate mai daţi şi pe la doctor.

TAUR
O să preferaţi un confort sporit, cu cât mai multe stele la cazare şi atunci o să pregătiţi şi banii, că nu merge cu buget restrâns, modest. O chestiune de suflet vă cam dă insomnie, dar dacă o să vorbiţi deschis despre subiectul respectiv se va rezolva, cu siguranţă.

GEMENI
Sunt preocupări de grup care or să vă ajute să vă consumaţi surplusul de energie, să descoperiţi tensiunile şi să reuşiţi să fiţi fresh Poate mai faceţi nişte reparaţii pe-acasă, duceţi şi maşina în service să vedeţi dacă e perfect funcţională

RAC
Vă puteţi asocia pentru o vreme, cu un partener de afaceri şi dacă lucrurile merg în sensul dorit de voi aţi putea continua, fără probleme - trebuie văzut ce şi cum. Poate daţi de o mega oferta şi o să vă luaţi o maşină, dacă tot aveaţi de gând s-o schimbaţi.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza