Horoscop 25 ianuarie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie își va găsi jumătatea și se va căsători

Horoscop 25 ianuarie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie își va găsi jumătatea și se va căsători
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 25 ianuarie aduce o zi dificilă pentru unele zodii care trebuie să facă faţă situaţiilor.

VĂRSĂTOR
 
Sunt acte de semnat ca să-ncheiați nişte situaţii care v-au făcut să bateţi pasul pe loc, că nu vă bagă nimeni în seamă. Aveţi multe de făcut şi chiar se fac presiuni să vă achitaţi de toate obligaţiile că va trebui să-ncepeți lucruri noi, dar nu înainte de a le epuiza pe cele vechi.

PEŞTI
 
Se poate să primiţi o invitaţie să petreceţi câteva zile în alt oraş, poate şi-ntr-o altă ţară şi să fie o gură de oxigen. E un an de expansiune pentru voi şi aţi face bine să profitaţi de toate oportunităţile, care or să tot apară pe parcursul anului şi o să vă restartaţi.

BERBEC
 
O să tot cheltuiţi bani ca să vă puneţi la punct cu toate ratele, facturile şi taxele de tot felul - dar vă vor şi intră bani. Se poate să lucraţi într-o altă combinaţie partenerială şi să renunţaţi la unele colaborări care nu v-au adus beneficii ca oamenii n-or fi fost serioşi.

TAUR
 
Poate aţi tot amânat o plecare fie cu treabă, fie la distracţie şi acum se pot întruni factorii necesari să plecaţi - cât de curând. Solicitări, o să vedeţi, din mai multe direcţii, că vi se propun nişte proiecte care v-ar aduce, pe lângă bani, vizibilitate şi o deschidere spre alt univers profesional.

GEMENI
 
Poate luaţi un sejur la un preţ onorabil pe undeva, pentru un week-end, sau vă luaţi câteva zile de concediu. Veţi primi ok-ul pentru legalizarea unor acte şi o să puteţi vinde, cumpăra diverse lucruri, să intraţi şi în examene dacă aţi achitat taxele şcolare.

RAC
 
E posibil să fie atât de atrăgătoare o ofertă de lucru încât să vă duceţi, deşi unele ezitări tot vă mai încearcă. Sunt câţiva oameni pe care vă puteţi baza şi o să faceţi nişte achiziţii, poate veţi şi călători la sfârşit de săptămână, plecaţi într-o excursie şi o să fie reconfortant.

LEU
 
O să vă puteţi reface viaţa de cuplu, o căsnicie şi să vă bucuraţi de traiul în doi. O să treceţi în revistă nişte contracte şi poate-l veţi păstra pe cel care-o să vă aducă profit, câştiguri mari, ca să nu va irosiţi energia pe lucruri fără valoare.

FECIOARĂ
 
E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să vă completeze frumos şi cu care să vă şi căsătoriţi, dacă n-aţi făcut-o pân-acum. S-au adunat cam multe de făcut la slujbă şi o să faceţi mari eforturi să ajungeţi cu toate - la zi - ca să vă puteţi apuca şi de proiecte noi.

BALANŢĂ
 
O să vă ocupaţi, poate, mai mult de casă, o reparaţi, o remobilaţi, drămuiţi altfel, spaţiul locuibil. Or să vă intre nişte bani, dar apar şi atenţionări că n-aţi achitat o factură, ori poate vreo amendă, despre care nici nu ştiaţi - şi o să lichidaţi restanțele.

SCORPION
 
Poate primiţi o invitaţie de plecat într-o excursie, poate fi o ieşire romantică şi să vă bucuraţi de un început promiţător. La voi veştile sunt amestecate şi o să vă confruntaţi cu tot felul de situaţii, dar v-alegeţi şi cu ceva bun, poate vine cineva care va distrage atenţia de la tot ce e stresant.

SĂGETĂTOR
 
O să strângeţi rândurile cu familia şi poate le veţi fi de ajutor la un eveniment la care veţi participa cu toţii, o aniversare, o nuntă. Se vine cu o promisiune contractuală şi o să faceţi demersurile necesare să puteţi onora angajamentul ca mai aveţi şi alte obligaţii de acest gen şi vreţi să le rezolvaţi pe toate.

CAPRICORN
 
Se poate să vă specializaţi într-un domeniu, unii dintre voi veţi absolvi cursurile şi o să vă şi găsiţi de lucru. Poate vă decideţi în privinţa unui credit, dacă să-l solicitaţi, sau nu, sau găsiţi alta formula de plată, din banii strânşi, ori vindeţi ceva de care nu mai aveţi nevoie.

sursă: știrile ProTv

Comenteaza