Horoscop 25 august 2022 cu Neti Sandu. Ce zodie recuperează o sumă consistentă de bani

Horoscop 25 august 2022 cu Neti Sandu. Ce zodie recuperează o sumă consistentă de bani

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 25 august 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

FECIOARĂ
O să profitaţi de o conjunctură anume ca să vă cumpăraţi diverse lucruri pentru casa, ori poate e vorba chiar de o locuinţă.  O să faceţi rost de bani, poate fi un credit, care v-ar salva dintr-un impas financiar, oricum, se rezolvă. Se rezolvă o sumedenie de lucruri care v-au ţinut în tensiune şi o să vă mai liniştiţi după ce o să le daţi de capăt.

BALANŢA
Relaţia sentimentală o să v-aducă armonie, comunicarea va fi la alt nivel şi o să puteţi ajunge şi la căsătorie, anul viitor. Pentru cei căsătoriţi totul e sub control. Aveţi proiecte noi care or să fie bine primite de către şefi şi o să daţi restart carierei voastre.  O s-aveţi de reglat o situaţie scriptică şi să vă vedeţi, mai departe, de proiectele cu bătaie lungă

SCORPION
O să vă interesaţi de banii pe care urmează să-i încasaţi, ca să se ştie când or să vină, c-aveţi nevoie să vă luaţi obligatoriu diverse lucruri. Relaţia cu partenerul de cuplu traversează o perioadă mai zbuciumată, dar situaţia se poate calma şi să vă recalibraţi. Vin banii promişi, chiar dacă în tranşe şi o să vă achitaţi de datoriile curente, să păstraţi ceva şi de buzunar

SĂGETĂTOR
Vă bucuraţi de susţinere din partea unor oameni şi o să lucraţi la ceva care să v-aducă bani şi satisfacţie profesională. Va caută prietenii de pe alte meleaguri să vă-ntâlniţi şi o să vă consultaţi agenda să vedeţi dacă puteţi da o fugă la ei, sau îi aşteptaţi pe la voi. Apare cineva care vrea să se insinueze în viaţa voastră şi să vă armonizaţi, pe cât posibil, pentru o relaţie.

CAPRICORN
Voi aţi putea lucra pe mai multe fronturi, dacă va permite timpul, şi o să strângeţi un capital că vor fi mai multe surse financiare din care o să vă alimentaţi. Se poate să primiţi o recompensă, poate fi un premiu, sau un salariu, două, în avans că sunteţi după concediu. O să recuperaţi o sumă consistentă de bani şi o să-i puneţi la păstrare ca să aveţi pentru o ieşire de câteva zile.

VĂRSĂTOR
Vine cineva care ştie cum să vă cucerească, oricum, e bine intenţionată persoană, dar se poate să fiţi cam distraţi şi să rataţi momentul. Fiţi un pic mai atenţi, receptivi. Poate se oferă cineva să vă ţină companie, să vă dea o mână de ajutor să duceţi la bun sfârşit o muncă. Vine cineva care o să vi se lipească de suflet şi dacă n-aveţi obligaţii faţă de un partener, o să vreţi să vedeţi ce iese în continuare.

PEŞTI
Se poate să vă îndeletniciţi cu lucruri care vă fac plăcere şi să vă refaceţi starea de spirit, să căpătaţi acel optimism care vă furnizează inspiraţie, o viziune. O definitivare - semnaţi acte care să vă recunoască nişte drepturi şi o să aveţi un statut bine conturat. Poate intraţi în audienţă să aflaţi dacă ați primit acceptul pentru un job, o funcţie, sau mai durează.

BERBEC
O energie debordantă şi o să faceţi acele lucruri pe care vi le-aţi propus mai demult, că n-aţi avut posibilitatea iar acum marele benefic pune umărul la realizarea voastră. Sunt nişte lucruri de făcut pe acasă şi o să vă ocupaţi de gospodărie şi de sănătatea alor voştri, că vi se cere ajutorul. Se poate să intraţi într-o combinaţie partenerială care să vă aducă un câştig cert şi o să vă extindeţi relaţiile.

TAUR
Se poate să luaţi o decizie majoră, să vindeţi casa, ori să vă căsătoriţi şi vă mutaţi la partener acasă, vor fi nişte schimbări şi e bine să daţi dovadă de maturitate. O să bateţi palma pentru o afacere bănoasă şi care presupune muncă multă, totul e să menţineţi ștacheta sus. Vi se revelează un hobby, care să vă inducă o stare de spirit mult mai bună şi n-o să ziceţi nu.

GEMENI
E posibil să faceţi o rezervare pentru weekend într-o staţiune de agrement şi să vă duceţi fie la odihnă, fie la distracţie, c-o fi un eveniment festiv pe acolo. Poate faceţi nişte reparaţii pe acasă şi or să coste poate mai mult decât aţi estimat, dar scoateţi din rezervă nişte bani. O să mai reparaţi câte ceva pe-acasă, vă ocupaţi chiar voi, sau angajaţi o firmă care se ocupă de lucrări.

RAC
Vi se propune o funcţie care o să vă încarce cu responsabilităţi dar o să vă descurcaţi. O să mai fie lume prin jur care să vă susţină, fiecare cu ce o să poată. Poate vă înscrieţi la vreo şcoală specială ca să câştigaţi mai mulţi bani decât până acum şi să conteze la CV. O să vă alăturaţi unui grup ca să desfăşuraţi o activitate care să vă destindă şi o să raportați câteva succese.

LEU
E cineva care îşi doreşte să fiţi împreună, să aveţi copii şi să fiţi fericiţi, că are o disponibilitate nelimitată când vine vorba de a-şi dărui sufletul. Se-anunţa bani şi or să apară şi în paralel nişte câştiguri, chiar şi mărunte, dar adunate pot însemna. E cineva căruia-i pasă de voi şi o să vă caute, va face daruri şi poate puneţi totul la un loc să intraţi într-o căsnicie.

Comenteaza