Horoscop 24 septembrie, cu Neti Sandu. Ce zodie pleacă într-o călătorie prin țară

Horoscop 24 septembrie, cu Neti Sandu. Ce zodie pleacă într-o călătorie prin țară
| Foto: fanatik.ro

Horoscopul pentru această zi de la Neti Sandu aduce noutăți pentru toate zodiile. Vibraţia zilei este 6.

BALANŢĂ
 
Va trebui să vă socotiţi bine banii ca să plătiţi întâi dările şi apoi să vedeţi cu ce plecaţi în excursie, că poate v-ajung, poate nu, banii.

SCORPION
 
Aţi prefera o ieşire la aer, undeva ca să vă mai dezmorțiți și sufleteşte şi trupeşte, dar mai sunt ceva obligaţii familiale care vă reţin. poate totuşi!

SĂGETĂTOR
 
Vă-ntâlniţi cu prietenii c-aţi pus la cale o preocupare de grup, poate fi o excursie, sau e un sport de echipă care v-ar revigora.

CAPRICORN
 
Se pare că va pregătiți de un eveniment care chiar dacă va fi într-un cadru restrâns, tot o să aducă bucurie în familia voastră.

VĂRSĂTOR
 
O să daţi curs unei invitaţii prin ţară că e vreun sărbătorit zilele astea şi nu vreţi să rataţi şi o plimbare ca să mai uitaţi de stresul cotidian.

PEŞTI
 
Poate vă faceţi timp să daţi o raită pe la cumpărături, sau comandaţi totul online şi ieşiţi doar la cafea cu un prieten ca mai puneţi ţară la cale.

BERBEC
 
Poate-ați atins un termen-limită şi trebuie să-i spuneţi unui angajator dacă sunteți de acord cu oferta de lucru, sau amânaţi pe săptămâna viitoare să vă mai gândiţi.

TAUR
 
Se poate să vă hotărâţi dintr-o dată să porniţi la drum, deşi nu era vorba de-aşa ceva, dar e o invitaţie incitantă de la cineva care nu suportă un refuz.

GEMENI
 
E o nevoie interioară să vă implicaţi în diferite activităţi şi creative şi reacreative, şi dac-aveți ocazia să-i cooptaţi şi pe copii o să fie şi mai bine.

RAC
 
Se poate s-aveţi musafiri azi, mâine şi o să tot pregătiţi diverse, poate pentru c-aţi terminat curăţenia, sau că v-aţi luat lucruri noi prin casă, ori o casă chiar.

LEU
 
E de lucru la serviciu, la şcoală, la bloc, pe starada voastră trebuie dat o mână de ajutor şi o s-o faceţi cu plăcere, că nu pare să fie greu.

FECIOARĂ
 
Încep să se-adune banii în cont dacă mai sunaţi, mai faceţi un apropo că oamenii mai şi uită, şi interesul e al vostru, aşa că insistaţi.

sursă: Stirile Pro Tv

Comenteaza