Horoscop 24 octombrie, cu Neti Sandu. Ce zodii au mare noroc la bani

Horoscop 24 octombrie, cu Neti Sandu. Ce zodii au mare noroc la bani

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 24 octombrie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

SCORPION
O să vă bucuraţi de nişte confirmări, că vi s-au aprobat, în sfârşit, nişte cereri şi o să daţi drumul unor obiective la care visaţi de multă vreme. O problemă de sănătate se rezolvă prin intermediul unui medic, dacă o să şi respectaţi tratamentul prescris. O să vă luptaţi pentru nişte drepturi şi o să cheltuiţi nişte bani şi va fi şi un consum psihic, dar va merita.

SĂGETĂTOR
E nevoie de voi într-o colectivitate ca să puneţi umărul la o acţiune de grup că sunteţi talentaţi, inspiraţi, harnici, spontani şi o să condimentaţi frumos activitatea respectivă. Poate vă faceţi curaj să le cereţi şefilor nişte înlesniri, aparatură mai performantă, tichete, voucher, diverse lucruri. Se pare că vă vor contacta nişte oameni de afaceri să vă dea de lucru şi o să fie bine plătită munca.

CAPRICORN
Se întâmplă ceva în plan profesional şi o să vă treziţi cu elogii. Rezultatele vor fi de necontestat şi se vor găsi și bani să fiţi plătiţi. O invitaţie la un eveniment care o să vă atingă la coarda sensibilă şi poate va fi pentru voi o repunere în valoare. Se observă proiecte noi la orizont şi de aici vor veni banii, plus alte contracte, în perspectivă.

VĂRSĂTOR
Poate v-aţi decis să plecaţi fie cu treabă, fie la distracţie ca să vă decuplaţi de la stresul de zi cu zi şi să mai uitaţi de facturi. Se poate să vă prezentaţi la un examen, un interviu şi să fie un rezultat favorabil, că aveţi de parcurs un drum lung de aici în colo. Voi o să daţi dovadă de un plus de diplomaţie ca să vă păstraţi contractul cu partenerii de afaceri ca să nu vă dispară sursa financiară.

PEŞTI
O să parafați nişte acte că s-au deschis nişte porţi şi o să vă bucuraţi de unele facilităţi. Faceţi progrese să legalizaţi o situaţie şi să vă recuperaţi bani, bunuri. Poate aţi depistat sursa unor dureri şi o să vă duceţi la doctor, faceţi investigaţii şi aveţi grijă să luaţi tratamentul prescris. Vă gândiţi la o investiţie cu banii din cont, poate vă luaţi o maşină sau plecaţi de sărbători undeva prin ţară.

BERBEC
O să vă înţelegeţi cu anturajul şi o să aveţi randament bun la slujbă pentru că le împărtăşiţi ideile și vă armoniaţi din mai multe puncte de vedere. Un adevăr iese la iveală şi o să ştiţi care e atitudinea potrivită faţă de cineva care a tăinuit nişte lucruri. Apare cineva care visează la o relaţie ce v-ar putea face fericiţi, dacă n-aveţi pe nimeni.

TAUR
Se poate să fie o zi frumoasă pentru voi şi să aveţi de făcut plăți, că o fi venit scadenţa la rate, facturi şi alte obligaţii financiare şi o să vă achitaţi de toate obligaţiile. O să vă ocupaţi şi de sănătatea voastră şi de a celor din familie, mai ales dacă sunt, deja, nişte probleme. O să aveţi grijă de familie, să le asiguraţi alor voştri ce au nevoie şi să-i aduceţi la doctor dacă sunt ceva probleme.

GEMENI
Poate vă găsiţi ceva de lucru în particular sau poate să vă descoperiţi o prasiune sau o preocupare de care să fiţi încântaţi - să practicaţi un sport. O să recuperaţi nişte bani şi o să vă faceţi planuri pentru weekend să ieşiţi pe undeva, poate faceţi o rezervare. Or să apară cheltuieli neprevăzute şi trebuie avută grijă cu bani, să nu rămâneţi în pană.

RAC
O să puteţi apela şi la prieteni şi la o firmă să vă ajute să vă mutaţi, să rezolvaţi anumite probleme legate de casă, ca să nu duceţi voi tot greul. S-ar putea s-aveţi emoţii la gândul că o să vă întâlniţi cu cineva care exercita o atracţie pentru voi, dar o să vă descurcaţi frumos. O să vă acordaţi, în sfârşit, şi vouă mai multă atenţie, ca să fiţi zdraveni pentru toţi ai voştri.

LEU
Voi o să funcţionaţi bine în formula de grup şi o să daţi randament bun la treabă, iar succesul nu întârzie să apară şi o să vă convingeţi de acest lucru. O să mai faceţi nişte schimbări prin casă, vă luaţi lucruri noi de care să se bucure toţi ai voştri. O să primiţi o invitaţie la un eveniment în care s-ar putea s-aveţi ceva de spus şi de făcut şi să fiţi în lumina reflectoarelor.

FECIOARĂ
Se anunţă banii şi o să fiţi chibzuiţi, n-o să-i cheltuiţi fără cap, c-aveţi nevoie de o rezervă pentru situaţii neprevăzute, să nu trebuiască să apelaţi la diverse. Poate vi se face o ofertă de colaborare şi o să ziceţi Da. Poate încă va gândiţi la contractul pe care urmează să-l semnaţi, ca să fie totul echitabil.

BALANŢĂ
Veştile sunt dintre cele mai bune şi o să aveţi prilejul să vă restartaţi, să daţi drumul proiectelor noi şi să începeţi o viaţă nouă. O să aflaţi un adevăr care vă poate salva dintr-o situaţie incertă şi vă eliberaţi. Se observă o bună comunicare atât cu partenerii de afaceri, cât şi cu cel de suflet - poate v-aţi mai învăţat o lecţie.

sursă: știrileprotv.ro

Comenteaza