Horoscop 24 iunie, cu Neti Sandu. Zodia care are un an special

Horoscop 24 iunie, cu Neti Sandu. Zodia care are un an special
| Foto: fanatik.ro

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 24 iunie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

RAC

Apare cineva care vă poate scoate din zona de confort și să vă stârnească interesul cu ceva care să vă propulseze în carieră. O invitație să vă duceți la o zi de naștere sau la un eveniment monden, ceva care să vă dea o stare bună și o să revedeți mai vechi prieteni și-o să vă faceți și alții noi.

LEU

Se poate să vă duceți la un târg, o expoziție, un spectacol și să vă destindeți, după alergătura din timpul săptămânii. Se poate să plecați de azi pe undeva și să vă prindă bine să mai schimbați locul, aerul, peisajul și să vă refaceți starea de spirit, c-oți fi fost stresați în ultima vreme.

FECIOARĂ

Poate vă alăturați unui grup care se preocupă de binele altora și o să vă dați toată osteneala să le dați o mână de ajutor. Vi se face dor de cineva și sunteți capabili să lăsați baltă toate treburile de pe-acasă și să dați fuga în orașul în care locuiește persoana respectivă.

BALANȚĂ

Se poate să apară un proiect particular care să vă aducă acel supliment financiar de care-aveați atâta nevoie. E cineva care vrea să faceți echipă, fie în plan profesional, fie personal și o să aveți ce împărtăși că e un preaplin sufletesc pe care vreți să-l faceți cunoscut și altora.

SCORPION

Vă faceți curaj, vă călcați pe inimă să cereți cuiva iertare pentru vreo greșeală pe care-ați făcut-o fără rea intenție și o să vă eliberați. Vizita cuiva o să vă imprime un alt vibe și o să vă faceți program și pentru următoarele două zile, poate ieșiți în oraș, vă duceți la mare, la munte împreună.

SĂGETĂTOR

O să vă faceți noi prieteni, iar pentru unii dintre voi apare omul visurilor voastre. O întâlnire cu cei cu care vă simțiți bine în timpul liber și poate plecați pe undeva sau închiriați un teren de sport și jucați ceva ca să descărcați acolo tensiunile.

CAPRICORN

Acel cineva pe care-l așteptați cine știe de când vă sună, vine, vă scoate la plimbare și o să vă-ntrețineți de minune. Un program încărcat și o să vă străduiți să duceți la bun sfârșit tot ce v-ați propus ca să vă rămână timpul liber pentru distracție, c-aveți mare nevoie de un respiro.

VĂRSĂTOR

Poate vă faceți program zilele-astea și cu familia să vă faceți planuri pentru sărbătorile care urmează și pentru vacanță. O să îmbinați treburile casnice, de care o să vă achitați rapid, cu cele care vă deconectează, ca să vă-ncărcați cu o energie de-ntreținere, să vă simțiți bine.

PEȘTI

Se poate să descoperiți o preocupare de timp liber care să vă scape de stres și să căpătați o bună dispoziție de zile mari. O invitație pe nepusă masă și o să vă hotărâți într-o secundă s-o porniți la drum, că e o persoană căreia nu-i puteți rezista și o să fie și o companie deosebită.

BERBEC

Se adună prietenii și poate plecați împreună într-o excursie ca să ieșiți din cercul vicios al stresului. Se poate să vă tenteze cineva cu un job care să v-aducă rapid bani și recunoașterea valorii. E un an special pentru voi, cu revelații și câștiguri materiale.

TAUR

Vine cineva pe care nu l-ați mai văzut de multă vreme și o să vă bucurați de noutăți și de un schimb emoțional. O schimbare neașteptată de program și o să vă prindă bine să descărcați adrenalină pe acolo pe unde vă duceți în vizită, la munte, la mare, în parcul de distracții.

GEMENI

O persoană tânără vă face program și o să vă lăsați pe mâna ei zilele-astea, o să fie distractiv.Intenții de călătorie sunt, aveți, numai să nu fie ceva obligatoriu de făcut pe-acasă, și să vă puteți întoarce duminică seara, s-apucați să vă destindeți, cât de cât.

sursă: stirileprotv

Comenteaza