Horoscop 24 iunie, cu Neti Sandu. O zodie primește o sumă de bani care era blocată

Horoscop 24 iunie, cu Neti Sandu. O zodie primește o sumă de bani care era blocată
| Foto: fanatik.ro

Ziua de 24 iunie vine la pachet cu luarea unor decizii importante din partea zodiilor. Vibraţia zilei este 6.

RAC
O să vă bucuraţi de nişte reuşite pentru care aţi depus mare efort în ultima vreme. O să puteţi începe proiecte noi care să vă repună pe firmament şi să câştigaţi bani, să vă dezvoltaţi toate afacerile, că poate abia acum aţi prins curaj.

LEU
O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună şi chiar se-anunţă succes - bateţi palma. V-aţi propus să faceţi multe treburi şi o să reuşiţi pentru c-aveţi energie, va preocupă şi promovarea şi se va şi găsi un post de conducere pentru voi.

FECIOARĂ
Poate plecaţi pe undeva la sfârşit de săptămână, fie şi cu treabă, şi o să vă prindă bine să schimbaţi mediul, peisajul. Poate s-a eliberat un post şi vă puteţi angaja cu acte-n regulă şi în condiţiile impuse de voi - practic ce vă doriţi e că munca voastră să fie răsplătită.

BALANŢA
Poate-abia acum reglaţi o situaţie care v-a adus multă bătaie de cap, c-aţi vrut să le fiţi de folos unor oameni, dar n-a fost apreciat gestul. O revenire la o colaborare care v-a adus şi succes cândva şi merită repetată figura, mai ales dacă aveţi mare nevoie de bani şi venitul e consistent.

SCORPION
O să luaţi o decizie contractuală şi poate renunţaţi la un parteneriat care v-a nemulţumit şi puneţi altul mai bun în locul lui. Încep să vină banii care-au fost blocaţi din tot felul de motive şi o să vă echilibraţi şi voi financiar, că vă rămăseseră nişte plăţi de făcut.

SĂGETĂTOR
O persoană tânără vrea să lămuriţi o chestiune de ordin sentimental şi n-o să rămână niciun aspect în aer. E rost de plecat pe undeva, şi faceţi o rezervare ca să n-aveţi surprize la faţa locului că nu găsiţi cazare şi o să vă oferiţi câteva zile de respiro.

CAPRICORN
Relaţia cu partenerul de cuplu se-aşează pe un soclu solid şi poate vă căsătoriţi dacă n-aţi legalizat pân-acum relaţia. Se va găsi cineva interesat de produsele voastre, să semnaţi un contract ca să fie totul în regulă şi veţi avea cu toţii de câştigat.

VĂRSĂTOR
S-au acumulat tensiuni în viaţa de cuplu, dar puteţi scăpa uşor de ele, plecaţi o zi, două la mare şi să vedeţi ce frumos o să fie. Poate se iveşte ocazia să le cereţi şefilor ceva de care-aveți nevoie ca să faceţi performanţă, poate şi de nişte coechipieri competenţi aveţi nevoie.

PEŞTI
Se pare c-o să mai luaţi una, alta prin casă, ori pentru grădină ca să vă destindeţi la aer, să amenajaţi un loc de relax. V-aşteaptă noi provocări la serviciu şi o să fiţi şi voi prompţi în replică, o să fiţi încântaţi de ofertele de colaborare şi or să se vadă şi rezultatele

BERBEC
Poate vă faceţi timp pentru nepoţi, strănepoţi, îi scoateţi la o plimbare, îi duceţi la locul de joacă, la terenul de sport şi o să fie o bucurie. O să perfectaţi nişte acte, poate se-ncheie şi situaţia şcolară, şi o să vă restartaţi c-aveţi idei de afaceri pe care-abia aşteptaţi să le puneţi în practică.

TAUR
Vi se ivesc nişte ocazii să renovaţi casa, ori să luaţi o mobilă mai ieftină, poate faceţi comandă şi plătiţi în rate lucrurile pe care le cumpăraţi. Vă puteţi renegocia salariul, sau măcar să cereţi un bonus, o primă de merit, ceva care să vă suplimenteze veniturile, dacă tot munciţi în plus.

GEMENI
Poate v-aţi decis, în sfârşit, să vă asociaţi cu cineva în care-aveți încredere ca să semnaţi un contract care vă asigură stabilitate financiară. Se clarifică o situaţie contractuală, reactualizaţi şi nişte acte, buletin, paşaport, legitimaţii, permise, şi o să vă puteţi deplasa fără restricţii.

sursă: știrileprotv.ro

Comenteaza