Horoscop 24 iulie, cu Neti Sandu. Ce zodie va avea parte de o escapade turistică la malul mării

Horoscop 24 iulie, cu Neti Sandu. Ce zodie va avea parte de o escapade turistică la malul mării
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 24 iulie 2023 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

LEU
Programul pare încărcat, sau cel puţin o să devină pentru că mulţi prieteni vor să vă vadă, o fi un eveniment festiv la care vă-ntâlniţi cu toţii poate fi aniversarea voastră

FECIOARĂ
Se reuneşte familia, c-aţi fost plecaţi care-ncotro şi nu v-aţi mai făcut planuri comune, şi staţi la un grătar, o cafea.

BALANŢĂ
Vi se lansează o invitaţie de ieşit în lum e şi e pe gustul vostru, cu oameni tineri, inspiraţi şi o să fie o atmosferă electrizantă - vreun concert?

SCORPION
O escapadă turistică la malul mării, sau pe malul unei ape la munte, v-ar scutura de tot stresul acumulat şi aţi prinde puteri, v-aţi revigora.

SĂGETĂTOR
Dorul de ducă e a doua voastră natură şi o puteţi porni într-o plimbare şi s-ajungeţi cine ştie cât de departe c-aveţi energie cât cuprinde.

CAPRICORN
E un party la care vreţi s-ajungeţi şi poate vă duceţi şi cu un cadou că se căsătoresc nişte rude, sau prieteni, ori aniversează ceva.

VĂRSĂTOR
O să daţi ochii cu cineva pe care vă doreaţi de multă vreme să-l întâlniţi şi poate vă faceţi o rezervare pentru o noapte undeva să mai povestiţi de ale voastre

PEŞTI
Prietenii vă cheamă pe la petreceri şi dacă nu plecaţi din localitate o să vă duceţi în măsura timpului disponibil la una, două, în fugă, aşa.

BERBEC
O să vă organizaţi în aşa fel încât să terminaţi în timp record treburile de pe acasă, c-aveţi chef de plimbare şi de distracţie - şi chiar aveţi unde să vă duceţi.

TAUR
E animație la voi, c-aveţi evenimente de bifat, poate puneţi umărul la pregătiţi şi o să mai contribuiţi şi cu diverse alte lucruri, că din partea casei.

GEMENI
Poate le-ntoarceți vizita unor prieteni care-au stat pe la voi într-un week-end şi vă duceţi să mai vizitaţi şi împrejurimile, că e de profitat de timpul liber.

RAC
O să fie un anturaj cu un vibe pozitiv care va vrea prin preajmă ca să faceţi mişcare, sau ca să fiţi în gască la un spectacol, un concert.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza