Horoscop 23 noiembrie, cu Neti Sandu. O zi bună în materie de bani pentru una dintre zodii

Horoscop 23 noiembrie, cu Neti Sandu. O zi bună în materie de bani pentru una dintre zodii

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 24 noiembrie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

Săgetător: Se poate să încasați o sumă de bani și să rezolvați multe dintre problemele familiei, că s-au adunat o droaie. E un crescendo la voi și o să se vadă la toate nivelele, ați tot acumulat experiență și se materializează în ceva măreț și vin și banii până la sfârșitul anului.

Capricorn: Cineva cu care nu v-ați prea înțeles în ultima vreme revine că să vă convingă că este cea mai bună alegere, dar voi hotărâți. Se poate să discutați și telefonic cu cineva care-și dorește să lucrați împreună, dar vă puteți întâlni și la birou să puneți pe hârtie ce preferați și ce nu să se întâmple.

Vărsător: Încep să se audă ecourile muncii voastre, vindeți bine în perioada asta, aveți o imagine din ce în ce mai clară. Apar de undeva niște bani și o să le faceți niște surprize alor voștri, că vor fi sărbători, aniversări și vreți să fie toată lumea fericită.

Pești: Poate aveți în vedere o deplasare la sfârșit de săptămână, faceți o rezervare dacă nu veți întâmpina restricții pe acolo. Ați putea semna niște acte și să profitați de niște ocazii să vă schimbați mașina, sau să vă luați niște lucruri noi prin casă, că ați constatat niște lipsuri domestice.

Berbec: O să primiți o invitație în alt oraș și dacă aveți cum o să vă duceți măcar în weekend, ca să mai schimbați peisajul. O să luați o decizie referitoare la banii din cont, poate mai aveți de achitat niște rate și o să aranjați totul ca să nu vă prindă sfârșitul anului cu datorii pe la bănci.

Taur: O să puteți da refresh unei relații sentimentale care se estompase de-alungul timpului și trebuie venit cu ceva nou, și să prefectati comunicarea. Sunt, în continuare, oameni care vor să lucrați împreună, alții vor să petreacă o parte din timpul liber în cadrul unei activități și o să vă împarțiți încât să colaborați cu toată lumea.

Gemeni: E o atmosferă febrilă la serviciu, așteptați cu frenezie niște răspunsuri de la șefi și e de presupus că vor fi bune, răspunsurile. Vă puteți găsi ceva de lucru, temporal, în paralel cu serviciul și să vă suplimentați veniturile că aveți cheltuieli cu duiumul, de sărbători, asta e.

Rac: O să vă bucurați de susținere din partea unei persoane care vă admiră, vă apreciează și o face dezinteresat. Noutăți la voi. Pot fi bani pe care să-i luați în avans, ori altceva care constituie o recompensă pentru felul în care ați muncit, că șefii s-au arătat mulțumiți.

Leu: Se consolidează relația sentimentala și o să vă gândiți serios la căsătorie – e momentul FORTE acum. Ia vedeți! Și la voi se precipita niște evenimente și o să fiți pe fază să alegeți ce e mai bun pentru voi, că oferte sunt mai multe, dar flerul vă ajută să vă duceți în direcția bună.

Fecioară: Poate organizați o întrunire cu rudele, sărbătoriți ceva, poate la sfârșit de săptămână și o să faceți niște comenzi online. În cazul vostru munca în colectivitate dă roade, și la serviciu și la scoală online, și la întrunirile din particular că poate luați parte la niște activități în grup.

Balanță: Sufletește ar trebui să vă meargă și mai bine, să vă înțelegeți de minune cu ființă iubita că s-au "topit" asperitățile din relație. Vi se propune un job, poate fi o colaborare și o să cântăriți bine de tot situația, că să câștigați niște bani în plus, pe cât posibil.

Scorpion: Poate prindeți un moment bun să le strecurați șefilor că e cazul să vă mai adauge ceva la salariu, măcar așa, de sfârșit de an. O primă. O să dispuneți de niște bani cu care o să luați ce v-ați propus de multă vreme, poate faceți ceva și cu mașina, ca să o puteți folosi de sărbători.

sursă: stirileprotv.ro.

Comenteaza