Horoscop 23 februarie 2022, prezentat de Neti Sandu. Ce zodie se gândește la căsătorie și semnează acte importante

Horoscop 23 februarie 2022, prezentat de Neti Sandu. Ce zodie se gândește la căsătorie și semnează acte importante
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 23 februarie 2022 aduce vești bune pentru zodii.

PEŞTI

E posibil să primiţi un bonus, să vi se plătească o muncă suplimentară şi poate veţi continua activitatea respectivă. Se fac presiuni să daţi cât mai repede un răspuns referitor la o angajare, sau poate aţi spus că faceţi nişte achiziţii care să le fie de folos întregii familii.

BERBEC

O să vă daţi întâlnire cu cineva care visează la o relaţie cu voi şi dacă n-aveţi pe nimeni şi va place o să vă lăsaţi cuceriţi. Aveţi tot felul de idei pe care le puteţi pune în practică, şi singuri, dar şi cu ajutorul altora pentru că nu vor să vă lase la greu.

TAUR

Poate ieşiţi la plimbare, la cafea cu cineva care vrea să vadă în ce măsură e compatibilitate între voi, pentru o relaţie. Se poate să vă târguiţi cu cineva care va propune o afacere, dar părerile voastre nu coincid şi-atunci vedeţi cum o scoateţi la capăt dacă vă interesează.

GEMENI

Se poate s-aveţi succes la examene, în sfera comunicării şi să căpătaţi şi mai multă experienţă la vorbitul în public. Au loc discuţii pe marginea unor proiecte în care v-aţi putea implica, dar aveţi ezitări şi nu puteţi da un răspuns imediat - o să mai aşteptaţi până vă convingeţi.

RAC

Se pare că aţi atins acel prag de maturitate care să v-aducă în faţa ofiţerului stării civile şi să vă căsătoriţi, să vă legalizați relaţia. O să puteţi semna acte de vânzare cumpărare, vă puteţi primi înapoi nişte bunuri, să se-ncheie un proces şi să deveniţi stăpâni pe situaţie.

LEU
Sunt câteva aspecte care ţin de casă pe care trebuie să le rezolvaţi rapid împreună cu partenerul de cuplu, comunicarea este însă deficitară. Se poate să obţineţi mai greu o finanţare şi să aveţi de bătut pe la mai multe uşi, pân-o să faceţi rost de bani să daţi drumul proiectelor care sunt de actualitate.

FECIOARĂ

O să vă mai gândiţi şi la voi, s-aveţi alături pe cineva care să vă înţeleagă şi să aveţi o familie. Se poate să vă puneţi în valoare nişte calităţi şi să fiţi la mare căutare, să puteţi vinde ceea ce lucraţi, să fie şi un câştig financiar, nu numai de imagine.

BALANŢA

Aţi putea avea mai mult spor la treabă în formulă de grup şi să repetaţi experiența dacă v-aţi bucurat de succes. O să vă puneţi casa la punct fără mari eforturi şi cu bani puţini dacă răscoliţi bine pe online şi prindeţi şi nişte reduceri, că mai sunt pe ici pe colo.

SCORPION

O să daţi dovadă de generozitate şi-o să le oferiţi sprijinul unor rude apropiate care pregătesc un eveniment festiv cât de curând. Se pare c-o să vă achitaţi de obligaţiile financiare şi o să mai puneţi ceva bani deoparte să plecaţi în vacanţă, măcar două zile, în week-end.

SĂGETĂTOR

Poate-o să vizionaţi nişte apartamente ca să vă mutaţi, dacă n-o să mai construiţi ceva, un etaj, o cameră în plus aici unde locuiţi. O să aflaţi şi veşti bune şi mai puţin plăcute, dar aveţi soluţii pentru orice fel de problemă, şi mai ales prezenta de spirit aveţi, ca să reacţionaţi cu promptitudine.

CAPRICORN

Se poate să urmaţi nişte cursuri de care să fiţi încântaţi şi să şi puteţi pune în practică ce-aţi învăţat acolo. Sunteţi prinşi cu multe treburi, dar e animaţie la voi, va place cam tot ce faceţi, poate sunt chiar schimbări majore şi o să vă bucuraţi de prestigiu.

VĂRSĂTOR

Revine cineva care vrea să lucraţi în vechea formulă de care-aţi fost mulţumiţi - vedeţi dacă se mai poate. O să luaţi în serios o ofertă de lucru şi n-o să staţi prea mult pe gânduri, ci o să evaluaţi rapid situaţia ca să câştigaţi nişte bani.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza