Horoscop 23 august, cu Neti Sandu. Ce zodie va avea o zi încărcată și tensionată

Horoscop 23 august, cu Neti Sandu. Ce zodie va avea o zi încărcată și tensionată
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 23 august aduce vești mai puțin bune pentru unii nativi din zodiac.

FECIOARĂ
O să vă bucurați de o reușită. pot veni bani din urmă sau recuperați bunuri pentru care v-ați luptat ani de zile, poate o să vă simțiți eliberați de greutăți. Vi se oferă prilejul să vă puneți în valoare niște calități și o să împliniți toatre așteptările. Se anunță succes.

BALANȚĂ
Vă dați întălnire cu cineva care v-ar putea fi de ajutor într-o afacere și o să negociați condițiile, că vreți să fie totul clar, fără surprize la final. Vă curtează niște prieteni să plecați cu ei într-o excursie. Pare să fie atractivă destinația. Vedeți cum stați cu banii.

SCORPION
O să trebuiască să regândiți un proiect, să luați în calcul elementele - surpriza - faptul că niște oameni care au promis că vă ajută nu o mai pot face. Relația cu partenerul de cuplu pare să fie într-o perioadă de tatonare și o să vă fie greu să acceptați unele aspecte, dar o să treceți peste.

SĂGETĂTOR
Poate o să vă dați acceptul pentru un extra-job, că e nevoie de voi acolo și totodată vă prind și vouă bine niște bani, că ați cheltuit masiv în concediu. Poate aveți de semnat niște acte, împuterniciri. Sunt treburi importante de rezolvat ca să vă puteți mișca.

CAPRICORN
Se poate să ajungeți abia acum acolo unde v-ați propus la începutul verii și o să vă luați o binemeritată porție de vacanță, că oboseala își spune cuvântul. Poate mai ieșiți și voi cu prietenii sau în doi, ca să vă rupeți de problemele de serviciu. Asta dacă nu sunteți la relaxare, în vacanță.

VĂRSĂTOR
E momentul să vă cereți drepturile. Pot fi bani din urmă sau le-ați cerut șefilor un transfer, o avansare și nu s-a putut în acea perioadă. Reveniți cu cererea. O să vă puteți reface o căsnicie, o relație sentimentală și să vă bucurați de viață.

PEȘTI
Vi se fac oferte de job și dacă găsiți de cuviință o să vă duceți în altă parte, la mai mulți bani și unde o să fiți și apreciați. Trebuie să vă gândiți bine de tot. E posibil să luați bani de la serviciu, din salariu, dar și din colaborări, ore suplimentare și contul se umple.

BERBEC
Poate faceți un efort financiar să achitați rate, facturi și alte taxe obligatorii ca să vedeți cu ce bani rămâneți ca să vă duceți într-o plimbare la malul mării, la munte. Au rămas niște probleme de sănătate care or să vă dea de furcă dacă nu vă duceți la un consult medical.

TAUR
O să mai cheltuiți niște bani cu casa și o să vă îngrijiti de ai voștri, poate au nevoie de un tratament, de supraveghere medicală și o să vă faceți timp pentru ei. Răspunsul pe care-l așteptați de la cineva drag nu va fi cum ați visat, dar lucrurile se mai pot schimba în bine. Răbdare.

GEMENI
Poate se ivește ocazia să vă luați o casă și o să faceți consiliu de familie ca să vedeți dacă ai voștri sunt de acord sau nu se întrunesc condițiile. Poate vă interesați de studii, de examene, și e bine să verificați act de identitate, adeverințe, diplome ca să nu întâmpinați dificultăți.

RAC
Se poate să apară cheltuieli neprevăzute și să trebuiască să scoateți de la rezerve ca să acoperiți sumele respective și în mod sigur o să vă descurcați. O să interacționați cu niște oameni care pun mare preț pe valoarea voastră și o să se nască o frumoasă colaborare.

LEU
Încă n-ați ajuns la o concluzie cu privire la relația voastră de cuplu, dar mai e un răgaz, încă vreo două săptămâni cel puțin și o să știți încotro să vă îndreptați. Poate încercați un tratament mai special pentru corp, o fizioterapie sau cosmetică pentru păr, ten, să dați refresh total.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza