Horoscop 23 august 2022 cu Neti Sandu. Ce zodie își întâlnește sufletul pereche

Horoscop 23 august 2022 cu Neti Sandu. Ce zodie își întâlnește sufletul pereche

Horoscopul lui Neti Sandu pentru data de 23 august 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

FECIOARĂ
O să începeţi proiecte noi, faceţi rost şi de bani în plus şi o să vă bucuraţi de succes, că daţi dovadă de talent, precizie, minuţiozitate. O să faceţi progrese pe mai multe planuri şi veţi trece în revistă şi actele să fie toate semnate, să nu fie niciunul expirat. O să apară cineva care nu poate trăi fără voi şi o să v-o spună - poate se lasă cu cerere în căsătorie.

BALANŢA
O să vă treziţi cu o invitaţie în străinătate şi o să fie şi o surpriză pentru voi. Deși nu mai credeaţi că e posibil aşa ceva, vă mobilizaţi rapid şi vă duceţi. Vi se acorda a doua şansă de a repara o relaţie de cuplu care se deteriorase - în timp - şi vă puteţi reinventa. O să vă alăturaţi unui grup care se preocupă de binele celorlalţi şi o să puneţi şi voi umărul la activitatea respectivă.

SCORPION
Întâlnire de afaceri, poate negociaţi un contract şi o să ţineţi la condiţiile voastre, să nu munciţi fără suma de bani pe care aţi cerut-o. Se poate să încasaţi nişte bani şi să v-ajungă pentru o plecare la sfârşit de săptămână sau într-o vacanţă chiar. Voi o să luaţi bani sau voucher pentru muncă suplimentară şi o să mai daţi o fugă în weekend pe undeva.

SĂGETĂTOR
Provocări de tot felul - vă puteţi relansa pe scenă socială şi să atrageţi toate privirile, să găsiţi noi oferte de lucru şi să vă creaţi un alt statut. E cineva care vă curtează şi o să puneţi în balanţă calităţile şi defectele ca să vedeţi dacă vă înscrieţi la o asemenea loterie. O veste bună de la drum, din străinătate, poate vă invită cineva acolo într-o vacanţă. Sau vine persoana respectivă.

CAPRICORN
Aţi putea rezolva o problemă care ţine de un act de proprietate, moştenire, vânzare-cumpărare, ori închiriere şi o să intraţi în legalitate. Vă scoate cineva la o cafea să încropiţi o colaborare, dar numai dacă o s-aveţi timp. E un echilibru în toate, la voi, şi o să vă faceţi planuri cu bătaie lungă, să atingeţi nişte obiective.

VĂRSĂTOR
Chestiuni de familie se cer urgent rezolvate. Trebuie să investiţi nişte bani, să vă mutaţi, să zugrăviţi sau să vă schimbaţi maşina - şi costă. O să ieşiţi mai des pe la diverse mondenităţi şi o să prindeţi din zbor nişte oferte de afaceri. O să vă luptaţi pentru drepturile voastre şi veţi avea câştig de cauză, totul e să mergeţi până la capăt

PEŞTI
Se pare c-o să petreceţi câteva ore bune în compania unor persoane care vor să puneţi umărul la organizarea unui eveniment - şi o să vă facă plăcere să vă implicaţi. E posibil să apară cineva care vă completează frumos, dacă n-aveţi pe nimeni, şi o să puteţi face casă bună împreună. E posibil să intraţi în vizorul şefilor pentru o funcţie şi poate, unii dintre voi, aţi dat şi concurs. E un succes.

BERBEC
Voi daţi dovadă de inspiraţie şi o să ştiţi cu cine să vă asociaţi ca să iasă un lucru de calitate şi să faceţi rost şi de bani mai mulţi, c-aveţi cheltuieli mari. Se poate să primiţi o confirmare după ce aţi luat un examen, aţi primit o bursă, ori că vi s-a aprobat un credit Poate o să cheltuiţi nişte bani ca să vă luaţi lucruri noi pentru casa şi daţi o notă de prospeţime interiorului.

TAUR
Vi se întâmplă lucruri inedite şi puteţi da un tun de imagine, vă găsiţi un job, o casă, plecaţi în altă ţară, poate, chiar şi cu treabă. Se poate să mai daţi o fugă pe undeva, la odihnă, câteva zile ca să vă încărcaţi bateriile. Se poate să vă caute din nou acea persoană care vrea să fiţi împreună şi poate vă spune şi că şi-a schimbat comportamentul - în bine.

GEMENI
O să luaţi nişte bani din urmă şi să plecaţi pentru câteva zile pe undeva sau măcar în weekend, dacă nu mai aveţi concediu. E bine să vă îngrijiți de sănătate, să-i daţi de capăt unui disconfort. S-ar putea să nu fie nimic, dar mai bine verificaţi. Poate duceţi comunicarea cu partenerul la alt nivel, să aveţi o relaţie şi mai bună, să fiţi echipă.

RAC
Veşti bune, posibili bani, poate vi se dă ceva nou de făcut şi să fie ceva în care să excelaţi - că urmează un salt în cariera şi vor fi şi bani. O să aveţi de rezolvat chestiuni mai vechi care se pot bifa rapid online, ca să începeți proiecte noi. Poate vă mobilizaţi să faceţi o schimbare în viaţa voastră, c-aveţi resurse interioare şi susţinere din cer, pe Jupiter.

LEU
Sunt câteva aspecte de care să vă ocupaţi, printre care şi de voi, şi o să arătaţi şi o să vă simţiţi mai bine, că destul v-aţi ocupat de alţii. O s-alegeţi nişte activităţi recreative în care să-i cooptaţi şi pe copii, să se bucure de vacante. Sufleteşte, are de unde să vă meargă mai bine şi să apară cineva cu care să construiţi o relaţie dacă sunteţi singuri.

sursă: stirileprotv.ro.

Comenteaza