Horoscop 22 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie se apropie cu pași repezi de căsătorie

Horoscop 22 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie se apropie cu pași repezi de căsătorie

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 22 septembrie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

FECIOARĂ

I-ați rămas datori cu un răspuns unui angajator care nu renunță la ideea de a lucra împreună pentru că vă apreciază caliatățile. Se observă o ameliorare în sfera sănătății, că or fi fost probleme sau poate altcineva din familie o să se vindece.

BALANȚĂ

Se reglează niște situații în timp ce altele par să se încurce că nu le-oți fi acordat atenția cuvenită și o să le veniți de hac până la urmă. O să puteți reface, în scurt timp, cercul de prieteni și să vă adunați ca pe vremuri, să aveți preocupări deconectante. E bine să lichidați toate restanțele și în plan material și în cel spiritual. Să faceți pace cu toată lumea.

SCORPION
O să puteți face rost de bani în plus și nu o să lăsați să se risipească pe tot felul de lucruri, pentru că aveți nevoie de o sumă consistentă pe care să o investiți. E bine să nu faceți abstracție de starea sănătății. Dacă sunt ceva probleme, să vă asigurați că luați tratamentul potrivit. Veștile sunt amestecate și o să vă cufundați în muncă să vă puteți elibera de tensiuni. Stresul vă consumă.

SĂGETĂTOR
Apar schimbări și pe voi nu vă prind, în general, cu garda jos, pentru că aveți o spontaneitate care vine și din experiența pe care ați dobândit-o. E cineva care se simte atras de voi și o să vă evaluați și voi sentimentele să știți încotro vă îndreptați. Vin solicitări din toate direcțiile să puneți umărul la diverse proiecte și de aici vin și recompensele.

CAPRICORN
O să vă dați osteneala să mulțumiți pe toată lumea, să vă achitați de toate obligațiile morale, financiare, dar o să vă treziți, totuși, cu reproșuri din partea unora. Sunt niște plăți de făcut și ar fi bine să scăpați de ele, să vă puteți mișca în voie, pentru că nu vă plac deloc datoriile. Vi se oferă șansa de a străluci, dar poate va trebui să dați concurs. Pare o competiție.

VĂRSĂTOR
E cineva care vrea să petreceți mai mult timp împreună și să vă dezmorțiți pe un teren de sport, să plecați în plimbare prin țară, pe afară, și să vă bucurați de viață. O să aveți de lucru pe acasă și o să puneți economiile la bătaie ca să vă luați tot ce vă trebuie. O să vină, în sfârșit, acel cineva care v-a promis că o să vă întâlniți cu ceva timp în urmă și se lămuresc niște aspecte.

PEȘTI
Se poate să luați niște decizii legate de casă și să vă orientați spre o altă locuință. Poate dați avansul pentru o casă, ori o renovați, vă luați mobilă și alte lucruri pentru interior. Relația cu partenerul de cuplu se poate reașeza pe alte baze. Să devină și mai stabilă și să vă căsătoriți, dacă nu sunteți. E cineva care speră să formați un cuplu dacă nu sunteți într-o relație. O să vă evaluați sentimentele.

BERBEC
O să aveți prilejul să vorbiți altfel cu ființa iubită. Să evitați altercațiile, să fiți mai calmi, înțelegători, să fie o relație armonioasă și să ieșiți mai des la plimbare. O să aflați care e cauza unor întârzieri de plată, a cui e vina, ce trebuie făcut și cu cine să luați legătura. O să reglați comunicarea cu anturajul și de la serviciu și din particular și o să fie o colaborare armonioasă.

TAUR
Ați putea căștiga mai mulți bani, dar cu muncă non-stop și cu lipsit din viața de familie. Mai bine îi întrebați pe ai voștri dacă sunt de acord. Sunt ceva treburi rămase în aer la serviciu și e bine să vă achitați de toate obligațiile ca să atacați proiecte noi. Puteți câștiga mai mulți bani. Activați-vă flerul în afaceri ca să depistați sursa și să dați de oameni serioși.

GEMENI
Se poate să reluați o preocupare de timp liber și să descărcați tensiunile, pentru că ați atins un prag de oboseală și volumul de muncă va fi și mai mare la serviciu. Se poate să primiți o invitație de plecat în plimbare prin lume și să și rămâneți o vreme pe acolo, fie cu treabă, fie nu. Una calda, alta rece. O să vă străduiți să evitați capcanele și să nu vă scape banii printre degete.

RAC
O să faceți niște achiziții pentru casă și o să fie cu cheltuială cam mare. Probabil se va depăși bugetul pentru că vor fi multe neprevăzute și prețuri neașteptate. Se pare că s-au adunat cam multe plăți sau le-ați lăsat pe cele mari acum și e musai să le lichidați. E posibil să apară cheltuieli suplimentare. Vreo plată despre care nu știați și o să apelați la economii.

LEU
O să dați de niște oameni necooperanți și va trebui să vă descurcați pentru că e de lucru și nu puteți fără ajutorul lor. Găsiți o cale de comunicare. Relația cu partenerul de cuplu o să meargă și mai bine dacă veți empatiza cu celălalt. O să faceți o selecție printre prieteni și o să îi păstrați pe cei care sunt alături de voi când aveți nevoie de ei.

Comenteaza