Horoscop 22 martie, cu Neti Sandu. Ce zodie primește bani și vești bune

Horoscop 22 martie, cu Neti Sandu. Ce zodie primește bani și vești bune
| Foto: stirileprotv.ro

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 22 martie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

BERBEC
O sa începeți proiecte noi, faceți rost de bani în plus și o să vă bucurați de succes, că dați dovada de entuziasm și de pricepere, sunteți buni profesioniști. O să faceți progrese pe mai multe planuri și veți trece în revista actele, să fie gata semnate, valabile, să aveți acces. Aici sunt noutăți pe mai multe planuri. E anul vostru și o să luați și bani, că pot fi rămășițe mai de mult, cine știe. Trebuie să fie ceva trăsnet.

TAUR
Se poate să negociați un contract și să vă mențineți pe poziții, să vi se respecte cerințele că nu aveți chef să munciți mai mult decât merită, să fie echitabil. O să vă acordați și vouă mai multă atenție că să aveți o stare de spirit mai bună și sănătatea să fie în perfectă stare. Se observă succes în afaceri, dar e posibil să apară o schimbare majoră și în sfera sentimentală, cu Venus în zodia voastră și să fiți fericiți.

GEMENI
E posibil să vă lansați într-o nouă aventura profesională și să găsiți mediul propice, să dați și de sponsori care să investească, să vă descurcați frumos. Vă puteți asocia cu niște oameni că să lucrați în particular, poate e un proiect din cadrul unei fundații. Se încearcă cooptarea voastră într-un grup, ca să luptați pentru o cauză, să le fiți de ajutor unor oameni.

RAC
Vă puteți asigura un loc mai sus în carieră, poate vă înscrieți la un training, dați concurs pentru un post, aveți niște posibilități de avansare în sfera carieră. Se poate să încasați niște bani și să vă ajungă pentru o plecare la sfârșit de săptămână, într-un city break. Vi se propune o funcție și pare să vi se potrivească mănușă. E genul vostru de competență. Trebuie să aveți curaj.

LEU
Poate o să deveniți mai chibzuiți cu banii, că vreți să vă luați o casa sau să vă schimbați mașină. Aveți cheltuieli mari și trebuie să vă încadrați în buget. E posibil să apară cineva care să vă completeze frumos, dacă nu aveți pe nimeni și să faceți casă bună împreună. E posibil să întâlniți pe cineva cu care să vă armonizați și în sfârșit, să începeți o viață nouă, după restricții în sfera sentimentală.

FECIOARĂ
Se poate să primiți o confirmare, că ați luat un examen, vi s-a aprobat un credit, accesul la un nivel superior, poate o funcție. Vă scoate cineva la cafea să încropiți o colaborare sau doar să stați la povești. Vă pot reuși demersurile care țin de un job la care să vă duceți cu plăcere și să luați și bani mai mulți.

BALANȚĂ
Se poate să întâlniți pe cineva care să vi se potrivească și să cultivați relația, să o faceți să funcționeze că aveți nevoie de susținerea unui partener. Vă dați întâlnire cu niște oameni de afaceri care vin cu propuneri de colaborare și o să fie tentant. Relația partenerială se nuanțează frumos și o să vă puteți gândi și la căsătorie anul aceasta sau, anul viitor.

SCORPION
Se poate să primiți și bani și vești bune. Poate vi se dă și ceva nou de făcut la serviciu, se poate să vina niște recompense din partea conducerii și o să conteze. E cineva care vă curtează și o să puneți în balanță calitățile și defectele ca să știți daca vă încumetați sau nu. E cineva care vă cam dă târcoale în speranța că ați putea fi împreună, dar voi sunteți cam nesiguri pe voi.

SĂGETĂTOR
Sfera sentimentală e animată și poate primiți o cerere în căsătorie, revine cineva care se distanțase de voi, dar și-a dat seama că sunteți tot ce-și dorește. O să ieșiți mai des pe la mondenități că să fiți conectați la viață urbană, că poate aveți și voi un cuvânt de spus. Se poate să primiți o atenție specială, printre care și bani, și să conteze acolo la stima de sine.

CAPRICORN
Ați putea rezolva un act care ține de o proprietate și să vă intrați în drepturi, să se regleze și partea financiară, să vă recuperați niște bani. Se poate să aveți musafiri, sau să-i invitați în oraș pe niște prieteni care țin să vă sărbătorească, că o fi un motiv expres. Se întâmplă ceva neașteptat care să vă dea un vid pozitiv. O prezență, o veste bună, o confirmare.

VĂRSĂTOR
Se pare că o să petreceți ore bune în compania unor persoane care vor să puneți umărul la organizarea unui eveniment și o să vă puneți de acord. O să vă bucurați de o invitație prin țara, pe undeva, să vă duceți în weekend ca să vă deconectați. La voi o reușită în planul comunicării. Poate vă asociați cu niște persoane cu care veți găsi, o să vedeți un limbaj comun.

PEȘTI
Vouă vi se întâmplă lucruri inedite, câștigați o sumă de bani, un premiu, o excursie, un concurs. Vă luați o casă sau vă duceți la alt serviciu. E bine să vă îngrijiți de sănătate și să vă dozați eforturile, ca să vă mențineți un tonus susținut. Se poate să insiste un angajator să lucrați împreună, dar trebuie văzut dacă vă îndurați să vă lăsați serviciul.

sursa info: știrileprotv.ro.

Comenteaza