Horoscop 22 iunie, cu Neti Sandu. Zodia care își găsește sufletul pereche

Horoscop 22 iunie, cu Neti Sandu. Zodia care își găsește sufletul pereche
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 22 iunie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea zodiilor.

RAC

Poate vă pregătiți de vacanță, v-ați luat bilete, scoateți banii de la saltea și fixați traseu și anturaj pe gustul vostru. O să vă puneți în valoare niște calități, că se va ivi un prilej, pe care n-ar trebui să-l ratați că poate fi șansa voastră de a căpăta un titlu.

LEU

Se poate s-aveți de dat un examen, poate vă prezentați în fața judecătorilor ca să vi se facă dreptate, se reglează o situație. Se poate să plecați de azi pe undeva, poate chiar mai devreme decât vă programaserăți că o fi intervenit o urgență sau s-a eliberat un loc de cazare gratis, te pomeni.

FECIOARĂ

Se va găsi o formulă prin care să vi se mulțumească pentru efortul depus la serviciu și e posibil să primiți și altceva în afară de bani. Vă interesați de recuperarea unor bani, poate cereți și un împrumut dacă aveți nevoie de o sumă mai mare de bani că n-aveți cum altfel.

BALANȚĂ

Se poate să nu vă simțiți vinovați cu nimic și totuși să vă învinuiască partenerul de cuplu de vreo infidelitate - spulberați-i bănuielile. O întâlnire cu cineva care vă cere, probabil, o mână de ajutor și o să fie cu folos, o să vă prindă bine și vouă c-ați contribuit cu ceva la bunul mers al unor lucruri.

SCORPION

O să vă puteți găsi și voi pe cineva cu care să rezonați sufletește și să faceți o echipă de nota 10 în viața de zi cu zi. Se pare c-o să vă bucurați de revederea unor prieteni care reînvie niște amintiri din vremurile în care erați fericiți, vă vedeți mai des cu prietenii. Și acum puteți fi fericiți.

SĂGETĂTOR

E cineva care nu v-a uitat și vrea să petreceți din nou un timp împreună ca să vă reacomodați. O să interacționați cu niște oameni care vor să lucrați împreună la un proiect care v-ar aduce câștiguri consistente și sunteți dispuși să depuneți orice efort pentru asta.

CAPRICORN

Poate v-ați hotărât să mai schimbați niște lucruri prin casă, c-ați strâns ceva bani și vreți să profitați de ocazie. O să vă dați osteneala să duceți la bun sfârșit toate obligațiile contractuale ca să vă apucați de ceva nou, în care v-ați pus toate speranțele c-o să aveți parte de câștiguri.

VĂRSĂTOR

Se pare că le-ați pregătit o surpriză copiilor și faceți rezervare pe undeva la munte, la mare, îi duceți într-un parc de agrement poate. Poate plecați pe undeva, cu treabă, dacă nu e vorba despre concediu și ar fi bine să faceți o verificare a mașinii înainte de a porni la drum.

PEȘTI

V-ați pune casa la punct, dar nu v-ați hotărât dacă înainte sau după vacanță, c-ați tot amânat momentul. O să intrați la cheltuială că aveți o listă cu lucruri pe care le-ați tot amânat și acum le-o fi venit și lor rândul și e bine că se-ncheie un capitol, lichidați restanțele.

BERBEC

Se poate să luați o decizie referitoare la mașină - s-o duceți în servis, să vă luați alta și s-o vindeți pe actuala. E animație la voi, vi se oferă posibilitatea de a vă manifesta în public niște calități și se conturează și succes, e momentul vostru de afirmare.

TAUR

O să existe un plus de armonie în relația de cuplu și în primul rând starea voastră de spirit va conta - că va fi una bună. La voi se activează casa banilor și poate luați niște bani în plus c-ați acceptat colaborarea sau pentru că va contribui la bugetul familiei și partenerul de cuplu.

GEMENI

Se poate să aveți de ales una sau mai multe colaborări, că lumea vă solicită și nu se-ntâmplă frecvent treaba asta. Aveți energie, chef de viață, să vă îmbunătățiți performanțele și să ieșiți mai des la socializare c-aveți idei de împărtășit.

sursă: știrileprotv

Comenteaza