Horoscop 22 iulie 2022 cu Neti Sandu. Zodia căreia îi merge bine pe toate planurile vieții

Horoscop 22 iulie 2022 cu Neti Sandu. Zodia căreia îi merge bine pe toate planurile vieții

Horoscopul lui Neti Sandu pentru ziua de 22 iulie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

LEU
O să vi se dea ceva nou de lucru și de-aici poate veni succesul, că aveți energiea necesară să începeți proiecte noi care să vă propulseze în cariera. Se poate să primiți o invitație, cadou, și să ajungeți în străinătate la cineva drag. O s-aveți niște inițiative demne de toată lauda și poate o să luați și un premiu, oricum, o să vă fie răsplătită munca.

FECIOARĂ
Se poate să încheiati un stagiu și să vă și găsiți de lucru că e momentul relansării în plan profesional și vor veni și banii cât de curând. Poate n-ar strica să vă faceți un control medical și să știți cum stați cu sănătatea că vreți să fiți buni, zdraveni.

BALANȚĂ
Se încearcă un parteneriat care v-ar aduce beneficii, dar vă lipsește încrederea în coechipieri. Mai bine să vă interesați de cât de serioși sunt și luați o decizie. O să luați niste bani pe care o să-i cheltuiți în concediu pentru că aveți nevoie de o plecare ca de oxigen. Se poate să faceți o investiție serioasă, pentru casă, pentru familie, poate vă luați o locuinață sau o mașină.

SCORPION
Apare cineva care vă dă speranță de viață fumoasă - în doi, dacă nu aveți partener de viață și o să vă așezați și voi la casa voastră cât de curând. Vi se propune o afacere și n-ați avea de ce să refuzați o astfel de ofertă, iar banii se vor înmulți. Întrevedere cu cineva care vă poate vinde un pont și să vă găsiți cel mai bun serviciu sau macar o colaborare.

SĂGETĂTOR
Vine o recompensă pe linie profesională și va fi un imbold să munciți și în continuare cu același devotament, ba chiar și pe deasupra! Vă invită cineva într-o excursie și o să aveți chef să simțiți nevoia de spațiu, de mișcare și de lume noua. O să vă lasați ușor convinși să porniți la drum la mare sau la munte! Nevoia de a ieși din nota obișnuită e mare de tot.

CAPRICORN
Poate vă apucați de o activitate care să vă elibereze de stres și să vă folosiți un talent care a stat ascuns și să vă reinventați. O să aveți o discuție cu ființă iubita și toate neînțelegerile vor dispărea că prin minune. Rămâne doar să vorbească. Vi se propune un business care să vi se potrivească mănușă și o să vă alegeți cu bani frumoși.

VĂRSĂTOR
Se poate să vă apucați de niște treburi casnice, reparații, înlocuiți diferite instalații deteriorate, mai aruncați obiectele care s-au deteriorat și puneți altele noi în locul lor.O să faceți comanda de aparatură pentru a putea lucra și învăța de acasă și o să fie o cheltuială. Anturajul vă scoate la plimbare, să practicați un sport, să vă duceți la un concert, să vă distrați.

PEȘTI
Poate plecați cu grupul de prieteni pe undeva o zi, două, ca să mai scăpați de caniculă, faceți baie în mare, vă răcoriți la munte, găsiți voi soluția ideală. Poate așteptați un răspuns de la școală pentru voi sau pentru copii ca să știți daca puteți pleca în vacanță sau nu. Vă ia prin surprindere vizita cuiva care contează pentru voi și o să aflați vești care să vă dea speranțe de viață fericită.

BERBEC
O să faceți rost de bani, dați de o finanțare și o să vă puteți vedea de proiectele la care visați cine știe de când și le puteți lasă și pentru toamna.O să vă puteți alege o destinație, fie și de minivacanță, dacă nu se poate mai mult, ca să lasați deoparte grijile. Vin bani, dar și cheltuielile vă dau bătăi de cap. Vi se propune o afacere care v-ar echilibra bugetul.

TAUR
Vă scoate cineva din zona de confort și o să vă bucurați de o porție de distracție cu totul neașteptată și puteți lipsi o zi, două de-acasă daca nu aveți obligații. E bine să aveți actele necesare la voi, dacă plecați pe undeva să nu se contramandeze călătoria și atenție la drum. La voi surprizele se țin lanț și o să treceți prin toate stările pentru că se fac presiuni să luați o decizie capitală

GEMENI
Vin de undeva niște bani, poate pentru că veți lucra în paralel și contul o să se umple chiar înainte de plecarea în concediu, să nu duceți lipsa de bani. O să dați o raită prin împrejurimi să vă întâlniți cu prietenii, indiferent că e un un motiv aniversar, ori de alt gen. Se poate să vă angajați într-o nouă aventură profesională și să vă alegeți cu câștiguri consistente.

RAC
E un echilibru emoțional care poate veni din faptul că ați cunoscut pe cineva sau că vă căsătoriți, oricum omul de lângă voi crează acea armonie de care aveți nevoie. O să aveți de luat mai mulți bani în perioada asta pentru că ar putea să vina și din urmă niște restanțe, bani împrumutați cuiva. Lucrurile se așează frumos la voi și o să aveți spor la preocupările care țin de profesie și se observă succes în carieră.

sursă: stirileprotv.ro.

Comenteaza