Horoscop 22 ianuarie, cu Neti Sandu. Ce zodii se gândesc la căsătorie

Horoscop 22 ianuarie, cu Neti Sandu. Ce zodii se gândesc la căsătorie

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 22 ianuarie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

VĂRSĂTOR 
E un dor de ducă, poate vreți s-ajungeți la schi, la săniuș sau la vreo rudă pe care vreți s-o vizitați dinainte de sărbători. Aveți ceva de sărbătorit, poate fi ziua voastră de naștere sau e o petrecere în familie și o să vă bucurați și de revederea unor oameni de care v-a fost dor. 

PEȘTI 
Poate ieșiți la rampă cu ceva nou care să atragă toate privirile asupra voastră și să vă relansati pe scena socială. Se poate să-ntâlniți pe cineva care-și dorește o relație și dacă și voi sunteți în căutarea cuiva care să vă completeze, o să vedeți unde poate duce relația. 

BERBEC 
Poate-ajungeți la o zi de naștere, poate fi un spectacol, o expoziție, ceva o să va capteze interesul. O invitație din partea cuiva care v-așteaptă poate, de la crăciun și de dată asta va faceți timp s-ajungeți în orașul respectiv, că va fi un bun prilej de plimbare. 

TAUR
Vă dați întâlnire cu rudele, c-aveți ceva de sărbătorit, chiar dacă nu azi, mâine, dar trebuie să puneți niște lucruri la punct. Vi se deschide apetitul pentru plimbare, poate vă duceți la munte, la schi, la datul cu placa, cu săniuța sau poate aveți mai pe lângă casă un patinoar să faceți mișcare. 

GEMENI
O să vă treziți față-n față cu cineva care v-a lipsit și căruia aveți atâtea și-atâtea să-i spuneți, că pregătiți o relansare în sfera publică. Relația cu partenerul de cuplu trebuie recalibrată, că există o defazare și-ncepe să se simtă, că tot apar discuții din senin și se simte disconfortul. 

RAC
Poate ieșiți la un tete a tete să vedeți încotro duce relația voastră și se poate s-ajungeți și la căsătorie. Poate plecați într-o excursie și o să faceți cunoștință cu niște oameni care vor face parte din viața voastră, că e posibil și să colaborați, la o adică s-aveți un proiect comun. 

LEU
Se poate să apară cineva care să vă reînvie dorința de a forma un cuplu și să vă căsătoriți, dacă n-ați avut experiența asta. Poate ieșiți la cafea cu cineva care are nevoie de un sfat de la voi, dar puteți discuta și probleme de afaceri, c-aveți de dat mâine un răspuns și e de-ncheiat un contract. 

FECIOARĂ
O să vă puteți reface relația cu partenerul de cuplu care s-a supărat, dar o să faceți ceva să-i treacă. E posibil să dați o raită pe la magazine, poate fi și un tur virtual, ca să alegeți câteva piese utile pentru interiorul locuinței, ca să va creați un alt confort. 

BALANȚĂ
Vizita cuiva o să vă dea un refresh sufletesc și o să-i aduceți pe lângă voi pe prieteni ca să socializați mai des. O să ieșiți și la plimbare, poate plecați chiar din localitate și o să vă consolidați relațiile cu anturajul, cu prietenii care au cam lipsit din viața voastră în ultima vreme. 

SCORPION
Sfera sentimentală e activată și vă puteți întâlni perechea cu care să mergeți mai departe pe drumul vieții. Poate-i chemați pe cei din familia lărgită c-aveți ceva de sărbătorit și nu e de ieșit afară, că e mai safe la voi acasă, cu cei dragi prin preajmă. 

SĂGETĂTOR
Vă pregătiți de o activitate care vă scoate la iveală o serie de talente pe care le-ați ținut ascunse. O escapadă turistică v-ar elibera de tensiuni, v-ar aferi prilejul să faceți o coborâre pe schiuri, să vă duceți la săniuș c-aveți nevoie de mișcare. 

CAPRICORN
Poate-i duceți pe copii la un loc de joacă, poate la patinoar, pe pârtie sau în alte locuri special amenajate. E bine să exersați comunicarea și să ieșiți mai des la socializare, o plimbare cu un bun prieten v-ar ajuta să deșertați sacul de griji cotidiene. 

 

Comenteaza