Horoscop 22 februarie, cu Neti Sandu. Ce zodie se asociază cu nişte oameni ca să își crească veniturile

Horoscop 22 februarie, cu Neti Sandu. Ce zodie se asociază cu nişte oameni ca să își crească veniturile

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 22 februarie 2023 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

PEŞTI
 
Încep să se deblocheze nişte situaţii şi să căpătaţi şi voi o detentă, să mai urcaţi nişte trepte, la slujbă, la şcoală, ca să câştigaţi notorietate.

BERBEC
 
O să vă puteţi asocia cu nişte oameni să vă sporiţi veniturile, şi să veniţi cu ceva nou, care să-i uimească pe cei din jur.

TAUR
 
Aţi putea ieşi la rampă cu ceva care să fie în stilul vostru, dar şi cu un plus de modernism, ceva adaptat vremurilor pe care le trăim, un new entry.

GEMENI
 
Munca voastră n-o să treacă neobservată şi veţi beneficia de nişte sporuri, beneficii, ca să aveţi bani pentru un trai mai bun.

RAC
 
O să puteţi aduna un capital, c-aveţi de recuperat bani şi o să vă cumpăraţi ce-aveţi nevoie, în special copiilor o să le luaţi ce ştiţi că le place.

LEU
 
S-ar putea să mai negociaţi, încă, salariul ca să vă puteţi angaja într-un loc pretenţios, dar n-o să vă-ntindeţi prea mult coarda, ca să nu rataţi nişte bani.

FECIOARĂ
 
Poate va trebui să munciți şi mai mult ca să vă bucuraţi de aprecierea şefilor care vor fi la fel de pretenţioşi ca şi voi, dar voi ştiţi cum să lucraţi la mare artă.

BALANŢĂ
 
Vă bucuraţi de un plus de vizibilitate c-aţi scos la iveală nişte produse pe care le-aţi lucrat în particular şi o să găsiţi cumpărători.

SCORPION
 
O să vă impuneţi punctul de vedere într-o chestiune care ţine de un proces, o împărţeală şi nu vreţi să ieşiţi în pierdere.

SĂGETĂTOR
 
Se reglează o situaţie scriptică, poate are legătură cu şcoala, şi o să vă puteţi muta în altă grupă, ori la altă şcoală. Sau pe copii să-i mutaţi.

CAPRICORN
 
E posibil să câştigaţi un proces, să vă recuperaţi o proprietate, să vă revină custodia unui copil, ceva care v-a adus multă suferinţă.

VĂRSĂTOR
 
La voi apar noi provocări, şi o să ridicaţi sus de tot stacheta, pentru că aveţi susţinere energetică, e anul vostru special.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza