Horoscop 22 februarie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie își consolidează relația

Horoscop 22 februarie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie își consolidează relația
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 22 februarie 2022 aduce vești bune pentru mulți nativi.

PEŞTI
 
Se-anunţă cineva care a lipsit o vreme şi o să recuperaţi timpul lipsa - ca să consolidaţi relaţia. Vă reuşesc iniţiativele şi o să aveţi parte de succese pe mai multe planuri, că vă ghidaţi după intuiţie, cei din jur vă mai ajută şi ei şi lucrurile se leagă frumos.

BERBEC
 
O să puteţi rescrie de la A la Zet relaţia de cuplu, chiar căsătoriţi fiind, ca să vă oferiţi o porţie zdravăna de fericire. O să continuaţi nişte negocieri pentru o colaborare, şi-o să mai lăsaţi de la voi, dar sunt şi câteva aspecte la care ţineţi morţiş, că nu vreţi să lucraţi.

TAUR
 
Poate-o să aveţi de făcut nişte drumuri ca să rezolvaţi nişte chestiuni de afaceri şi să fie cu succes. Sunteţi pe punctul de a deznoda ițele unei afaceri şi să aveţi o bază financiară sigură o bună bucată de vreme, să nu trebuiască să vă-mprumutați.

GEMENI
 
Poate vi se face o surpriză şi aflaţi unde-o să plecaţi în week-end, cine vă invită şi unde. Or să vă fie recunoscute nişte merite şi să primiţi un premiu, nişte bani, o nominalizare pentru un post de conducere care să vi se potrivească.

RAC
 
O să puteţi semna acte, să vă definitivaţi un statut, să vă recuperaţi bani, bunuri ca s-a-ncheiat un proces. Voi o să duceţi comunicarea la alt nivel, să vă puteţi înţelege atât cu partenerii de afaceri, cât şi cu companionul de viaţă, cu membri familiei, să fie armonie peste tot.

LEU
 
O să vă-ngrijiți şi de voi şi dac-aveți vreo problemă de sănătate trebuie dat fuga la doctor să nu se agraveze c-ar fi păcat. Sunt chestiuni legate de casă pe care trebuie să le rezolvaţi şi-o să faceţi nişte drumuri dacă prin telefon nu se poate, şi o să faceţi şi plăți ca sunt facturi de plătit.

FECIOARĂ
 
O s-aveţi de achitat o rată, sau o factură, şi să atacaţi un proiect nou ca să vă menţină un standard financiar ridicat. Se poate să dedicaţi mare parte din timpul liber unei preocupări deconectante, un hobby care să vă hrănească emoţional, spiritual, şi posibil şi financiar.

BALANŢĂ
 
Se conturează nişte bani şi o să mai luaţi câte ceva pentru confortul şi estetică locuinţei că simţiţi nevoia de un plus de culoare. Vă incită oferta unui angajator şi dac-o să găsiţi suficiente motive să vă duceţi la alt serviciu o s-o faceţi c-aveţi curaj.

SCORPION
 
Poate fi şi pentru voi o zi bănoasă şi să faceţi shopping dacă tot vă intră bani. O stare de bine, poate pentru că e cineva care vine în întâmpinarea dorinţelor voastre şi va fi într-adevăr o surpriză, că îl credeaţi pe om indiferent.

SĂGETĂTOR
 
O să faceţi o-ncercare de colaborare şi dac-or să meargă bine treburile veţi permanentiza munca respectivă. E posibil să vină cineva cu ideea mutatului şi poate vă mutaţi pentru o vreme măcar cu cineva, sau vă lasă cheile şi locuiţi în casa cuiva din alt oraş, poate.

CAPRICORN
 
Aţi putea face rost de nişte bani dintr-o sursă particulară şi să mai luaţi şi lucruri care să vă facă plăcere nu numai din cele obligatorii. Vi se împlinesc nişte dorinţe, vă caută cineva care vă stârneşte imaginaţia, dacă n-aveţi o fiinţă care să vă iubească şi o să vă susţină emoţional.

VĂRSĂTOR
 
Dacă nu vă mutaţi la alt serviciu poate actualii şefi or să vă dea nişte bani în plus la salariu - pot fi şi pentru ore suplimentare. Un contract avantajos, cu multă muncă, la asta v-aţi putea aştepta că se vor găsi bani, finanţare şi o să v-apucaţi, serios de treabă.

sursă: Știrile ProTv

Comenteaza