Horoscop 22 decembrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie care va avea o problemă sentimentală

Horoscop 22 decembrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie care va avea o problemă sentimentală
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 22 decembrie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

CAPRICORN
O să vă mobilizaţi mai uşor decât credeţi şi o să le daţi de capăt tuturor problemelor presante şi o să vă ocupaţi de cumpărături şi de pregătirile de sărbători. E animație la voi, toată lumea vă caută și o să le stați la dispoziție cu ce au nevoie și o să vă vedeți și de ale voastre. E nevoie de voi pe undeva să fiţi alături de nişte oameni implicaţi într-o chestiune importantă.

VĂRSĂTOR
Întrevedere cu cineva care vine cu o ofertă de afaceri, dar nu e momentul să luaţi o decizie, decât dacă sunteţi absolut convinşi. Mai bine lăsaţi pe anul viitor decizia. E de rezolvat o chestiune de suflet și poate îi dați întâlnire persoanei respective, fie într-una dintre zile de Crăciun sau de Anul Nou. O să vă daţi întâlnire cu un grup să le fiţi de ajutor unor oameni care o duc greu, nu se descurcă.

PEŞTI
O să luaţi startul într-o nouă provocare profesională şi se discută în cadrul echipei ce-aveţi de făcut ca să vă puteţi lansa din ianuarie. E o stare de efervescență la gândul că o să vină cineva care contează pentru voi și vă poate schimba viața în bine. O ieşire, după Crăciun, v-ar prinde bine să luaţi aer şi să revedeţi nişte rude, prieteni care v-au lipsit.

BERBEC
Se pare c-o să vi se mulţumească pentru ce aţi muncit şi o să luaţi nişte bani în plus şi vor mai fi, poate, şi alte avantaje, nişte zile libere. Relația cu partenerul de cuplu poate deveni și mai trainică și o să vreţi să vă căsătoriţi anul viitor, că e anul vostru special. Se poate s-aveţi o discuţie între patru ochi cu partenerul de cuplu ca să fixaţi programul de Crăciun.

TAUR
O să mai cumpăraţi diverse lucruri pentru casa şi o să vă ocupaţi un pic de reamenajarea interiorului că puneţi mare preţ pe confortul casnic poate şi pentru că veţi fi gazde. O să mai luați niște bani în plus, atât de la service, cât și din particular și o să aveți pentru tot ce v-ați propus. O să-i invitaţi şi pe nişte prieteni, pe lângă rude, ca să fie un Crăciun cu multă căldură sufletească.

GEMENI
Poate faceţi un consiliu de familie să vedeţi ce mai e de cumpărat, pe cine mai invitaţi la petrecere de Crăciun, de Anul Nou şi supuneţi la vot. O problemă din trecutul sentimental revine spre a fi rezolvată, așa că fiți pe fază! Poate aţi rămas datori cuiva cu o sumă de bani, sau cu o ieşire la plimbare, ori poate se aşteaptă un răspuns referitor la relaţia de cuplu - e bine să nu lăsaţi nimic în suspans.

RAC
O chestiune de suflet vă macină şi poate ieşiţi la o cafea să vă spuneţi părerea, s-o cereţi şi pe a partenerului de suflet şi să vă lămuriţi înainte de Crăciun. O atmosferă destinsă la serviciu şi o să luaţi şi restul de bani ca să vă puteţi face şi voi cumpărăturile. O ieşire în doi, la o cafea, ar aduce un plus de lumină în relaţie.

LEU
Poate faceţi nişte schimburi de ultimă oră, să petreceţi Anul Nou altundeva că au intervenit noi elemente în programul zilelor de sfârşit de an. O să apară cineva care îşi declară dragostea faţă de voi şi o să vă bucuraţi că sărbătorile vor sta sub semnul dragostei. E cineva nerăbdător să afle dacă veţi bate palma pentru o colaborare, din ianuarie, sau nu atunci, poate mai spre vară.

FECIOARĂ
Poate vă ţineţi de promisiunea de a le face o vizită şi unor rude apropiate într-una din zilele de Crăciun, dacă în noaptea respectivă n-o să se poată. Ar avea de unde să vă intre nişte bani şi să le faceţi mici surprize alor voştri, să vă puteţi şi deplasa, printre altele. Pluteşte în aer o stare de bine, de fericire şi, dacă n-aveţi pe nimeni, e posibil să apară, în orice clipă.

BALANŢA
Apar confirmări şi o să puneţi în ordine lucrurile pentru începutul anului şi o să lichidaţi - neapărat - toate restantele ca să începeţi o viaţă nouă. E cineva care se întoarce, după ce a lipsit o vreme din viaţa voastră, şi o să vă răspundeţi la întrebarea dacă mai aveţi ceva în comun, sau nu. Aţi putea pleca de azi şi să vă întoarceţi după Crăciun, dacă vă puneţi de acord şi cu ai voştri.

SCORPION
Se anunţa bani, pot fi şi nişte sume la care să nu va fi aşteptat şi o să fie o lejeritate financiară că tocmai asta v-a lipsit. O să fie o perioadă de mare intensitate la serviciu şi n-o să lăsaţi să vă scape prilejul de a va face remarcaţi de şefi. Se poate să luaţi şi acei bani pe care nu credeaţi c-o să-i mai primiţi, şi-o să aveţi pentru cadourile.

SĂGETĂTOR
Noutăţi, că vine totuşi, cine zicea că nu mai vine, că o să puteţi pleca într-o plimbare prin ţară, pe undeva, în vizită la rude, sau la prieteni. O să mai aveţi de luat bani şi cadouri, dacă n-aţi epuizat lista lucrurilor obligatorii a acestei perioade. E posibil să întâlniţi pe cineva care o să vă schimbe viaţa în bine, dacă-i daţi voie!

Comenteaza