Horoscop 22 august 2022 cu Neti Sandu. Ce zodii vor primi niște bani

Horoscop 22 august 2022 cu Neti Sandu. Ce zodii vor primi niște bani

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 22 august 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

LEU
Se poate să daţi drumul unui nou proiect şi să găsiţi susţinere la cei din jur, şi-or să v-ajungă banii pentru cheltuielile lunare. E posibil să vă acordaţi un plus de atenţie, să faceţi nişte schimbări vestimentare, să vă îngrijiți şi de voi, de sănătate. E un entuziasm poate pentru c-aţi repurtat un succes, ori aţi primit un telefon, sau a venit cineva în vizită

FECIOARĂ
Poate vă interesaţi de o plecare, faceţi rost de bani, vă ocupaţi de rezervare, la transport şi la obiectivele turistice, să faceţi online, acolo unde se poate. Se conturează nişte bani, poate pentru c-aţi avut o colaborare şi o să-i puneţi deoparte pentru când le vine rândul să-i cheltuiţi. Un program încărcat şi o să bifaţi treburile urgente ca să avansaţi atât cu demersurile de afaceri cât şi cu cele personale.

BALANŢA
O să le cereţi şefilor nişte înlesniri şi ei pot să vă ceară nişte eforturi în plus - vedeţi cum negociaţi fiecare lucru, ca să nu munciţi mai mult şi fără compensaţii. E posibil să vă gândiţi la nuntă, propria căsătorie civilă şi vă asiguraţi c-aţi făcut cea mai bună alegere. Poate vă prezentaţi la un interviu şi dacă nu-l luaţi n-o să fie niciun băi, că nu vă e rău nici la actualul loc de muncă.

SCORPION
Poate vă hotărâţi să lucraţi împreună cu cineva, poate chiar fiecare de la el de-acasă şi o să faceţi echipă bună dacă daţi dovadă de flexibilitate. O s-aveţi de semnat acte şi o să avansaţi cu demersurile ca să vă înscrieţi la o şcoală, poate fi şi cea de şoferi. Or să vă mai intre nişte bani şi poate o să investiţi în ceva banii din cont, vă luaţi o casă, ori o maşină.

SĂGETĂTOR
Încă va mai gândiţi la mutatul în altă locuinţa şi apelaţi la o agenţie imobiliară, sau poate aţi găsit, deja, ceva convenabil - trebuie doar să ziceţi DA. Relaţia cu partenerul de cuplu are nevoie de unele mici ajustări şi e bine să fiţi receptivi la problemele celuilalt. Poate va mai luaţi câteva zile de concediu şi plecaţi la distracţie, să veniţi de-acolo cu idei ingenioase.

CAPRICORN
Poate v-aţi decis să bateţi palma pentru o afacere ca să vă suplimentaţi veniturile c-o să fie greu după concediu. S-ar putea să vă puneţi casa la punct şi or să se consume economiile dar n-aveţi încotro. Vă interpelează cineva care vrea să lucraţi împreună şi o să vedeţi cum staţi cu timpul, să nu munciţi în exces.

VĂRSĂTOR
Sunteţi în negocieri să începeţi un proiect care să vă asigure un venit constant, poate fi în paralel cu serviciu dacă dispuneţi de acel timp. Vor fi nişte schimbări la serviciu şi o să ştiţi să vă apăraţi scaunul cu proiectele în desfăşurare. O să vă gândiţi la o nouă formula de comunicare şi să vă faceţi cunoscute părerile, munca voastră.

PEŞTI
Poate vă asociaţi cu cineva să vedeţi dacă vă reuşeşte manevra să daţi lovitura în afaceri că e ceva care se cere, e de actualitate şi poate merge bine. Va caută cineva care simte şi crede c-aţi putea fi împreună şi să aveţi o viaţă frumoasă. Vedeţi şi voi ce ziceţi. O veste bună de la cineva care vrea să vă-ntâlniţi pe teritoriul vostru, sau într-un spaţiu neutru să picaţi la o înţelegere.

BERBEC
E posibil să primiţi o ofertă de job şi care să ne nimerească pe tiparul vostru şi să vi se pară că nu depuneţi niciun efort, că totul e uşor. O prezenţă tonică diseară, fie chiar şi la un telefon şi o să fie un plus de bunădispoziţie. Se poate să fiţi puşi într-o nouă postura la serviciu, puteţi ocupa un fotoliu de şef, cu, sau fără concurs.

TAUR
Voi vă puteţi reface viaţa sentimentală, dar nu înainte de a încheia, cu funda, fosta relaţie ca să nu mai aveţi ce împarţi. Bine-ar fi să vă îngrijiți de sănătate, luaţi un tratament dacă zice medicul şi poate ţineţi şi o dietă. Poate vă faceţi programul în funcţie de copii, îi puteţi trimite şi-ntr-o tabără, sau să plecaţi împreună la munte

GEMENI
Poate faceţi nişte interviuri online ca să vă găsiţi un job mai bun, să câştigaţi mai mulţi bani, s-aveţi de excursii şi ieşiri în lume, pentru cursuri. Apar schimbări - de unele ştiţi, despre altele o să aflaţi, totul e să fiţi pregătiţi - c-or să tot apară. E posibil să luaţi nişte bani şi să vă puteţi mişca, să vă duceţi la shoping, la plimbare, să vă destindeţi cumva

RAC
O să vă chivernisiţi banii să v-ajungă şi pentru cheltuielile curente şi pentru nişte achiziţii online, lista e cam lungă - dozaţi-vă. E posibil să vi se mulţumească pentru rezultatele muncii şi să urmeze o promovare. Veşti bune, bani, invitaţii pe la evenimente care-or să v-aducă un plus de bunădispoziţie să puteţi scăpa de stres.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza