Horoscop 21 septembrie, cu Neti Sandu. Ce zodie face rost de bani în plus

Horoscop 21 septembrie, cu Neti Sandu. Ce zodie face rost de bani în plus
| Foto: stirileprotv.ro

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 21 septembrie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

FECIOARĂ
Va trebui să luați o decizie referitoare la bani, poate mai acceptați o colaborare ca să vă suplimentati veniturile, să aveți pentru acest sfârșit de an.

BALANȚĂ
E momentul recuperărilor, să vă cereți banii și drepturile că să nu se treacă, așa, cu vederea și să rămâneți în aer. E bine să fiți insistenți.

SCORPION
S-ar putea să apară niște bani de unde va așteptați cel mai puțin, dar să vi se ceară și niște sume că n-oți fi plătit la timp ceva. Verificați bonuri, chitanțe.

SĂGETĂTOR
O ieșire la rampă cu ceva care să fie emblemă personală și să câștigați un public, să primiți o nominalizare, un premiu, chiar și să fie un salt în carieră.

CAPRICORN
Poate faceți niște investiții, mai dați niște obiecte, aparatură la reparat și dacă nu mai poate fi nimic salvat va luați alte lucruri noi, că să fie și funcționale.

VĂRSĂTOR
Se poate să vă parvină niște comenzi făcute online și să vă puneți casa la punct c-ați descoperit niște lucruri convenabile, ca preț, și ați profitat de ocazie.

PEŞTI
Aveți un gând de plecare în weekend, e ceva de sărbătorit și poate plecați din localitate la vreo nuntă sau la vreun botez. O lansare de produs artistic.

BERBEC
Par să tot vină niște bani și să vă descurcați cu cheltuielile – comunicarea cu anturajul trebuie perfecționată, că s-a ajuns la un impas – depășiți momentul.

TAUR
O să se reinstaleze armonia în relație, cu condiția să spuneți lucrurilor pe nume, că poate partenerul nu intuiește ce vă deranjează și nici voi nu-i citiți gândurile.

GEMENI
Se poate să aflați o veste bună despre o veste bună despre un copil care se va naște în familia voastră și o să vă pregătiți pentru acest eveniment important și faceți cinste deocamdată.

RAC
O să va puteți pune în valoare niște calități și să vă creați și o reputație, c-o să fie o adevărată ieșire la rampă, cu vizibilitate, normal.

LEU
Va pregătiți de școală, a voastră, a copiilor, poate aveți de achitat și taxe, vreun rest de plată, c-oți fi făcut niște modificări, ați schimbat opțiunile și sunt extracosturi.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza