Horoscop 21 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie își întâlnește sufletul pereche

Horoscop 21 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie își întâlnește sufletul pereche

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 21 septembrie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

FECIOARĂ
Vă bucuraţi de mai multă atenţie din partea oamenilor care contează pentru voi şi o să aveţi spor la treabă, o să vă ocupaţi şi de serviciu, dar şi de treburile personale.  O să traversaţi o perioadă de linişte şi pace în relaţia de cuplu, c-aţi dat uitării tot ce v-a supărat. Iubirea contează. O reuşită la care vor mai pune şi alţii umărul, ca să vă bucuraţi de o binemeritată recompensă, bani, o funcţie.

BALANŢA
Pot veni acei bani pe care-i cereţi cu insistenţă şi o să completaţi lipsurile, o să vă mişcaţi cu lejeritate, poate plecaţi pe undeva în weekend. E un câştig sufletesc, o reconciliere, după un an de zbucium, şi o să vă căpătaţi armonia după care tânjiţi de-atâta vreme. E bine să verificaţi toate actele, să nu fie vreunul expirat şi să vi se limiteze accesul pe undeva, c-ar fi păcat.

SCORPION
În orice moment vă puteţi schimba serviciul şi să puneţi toată adrenalina la bătaie să faceţi lucruri noi, de cea mai bună calitate, ca să faceţi impresie bună. O să luaţi de undeva nişte bani, că sunt ceva restanțe care n-au ajuns încă la voi, şi o să vă echilibraţi financiar. Se adună bani şi o să luaţi nişte lucruri utile pentru casă, şi poate plecaţi pe undeva, în weekend, cu ai voştri.

SĂGETĂTOR
O să vă lăsaţi convinşi de şefi să lucraţi în plus, c-or fi nişte recompense la mijloc şi se poate să vă aflaţi şi în competiţie cu alţi colegi de breaslă. Poate vă găsiţi o preocupare de timp liber ca să mai scăpaţi de stres şi să vă cultivaţi un talent. E o revizuire a listei de prieteni, c-o să descoperiţi că unii dintre ei au trecut în tabăra adversă.

CAPRICORN
Şi voi o să fiţi prinşi cu o groază de lucruri, dar ăsta e normalul vostru, şi o să aveţi parte de câştiguri, că munca o să fie plătită. Se poate să vă duceţi la nişte cursuri, fie chiar şi online, şi o să vă placă, or să fie cu folos. O înştiinţare c-aveţi de plătit vreo taxă despre care nu ştiaţi şi e posibil să intre şi nişte bani picaţi din senin.

VĂRSĂTOR
O să vă caute cineva cu care, încă, mai speraţi să fiţi într-o relaţie. Dacă puteţi trece peste ce s-a întâmplat între voi, o să mai acordaţi o şansă relaţiei, dacă nu, nu. O să mai încercaţi s-ajungeţi la o destinaţie anume, c-au fost probleme şi nu s-a putut atunci când v-aţi propus, dar nu e de renunţat. O să vă invite cineva la o sărbătoare, în alt oraş poate, şi o să faceţi o excursie până acolo, o să fie o plăcere.

PEŞTI
Sunt treburi gospodăreşti care or să vă dea ceva bătăi de cap, dar veţi mai primi o mână de ajutor de la ai casei, plus că poate fi o firmă care să rezolve tot. Intratul în audienţă la şefi va fi cu succes, mai ales dacă o să le cereţi lucruri pe care le-aţi mai cerut de-a lungul anului. Voi vă găsiţi uşor asociaţi cu care să daţi lovitura în afaceri şi să cuceriţi o nouă piaţă, să ajungeţi în top.

BERBEC
Vă puteţi găsi pe cineva, chiar şi dintre persoanele pe care le cunoaşteţi, şi o să puteţi forma un cuplu, c-aveţi disponibilitate pentru aşa ceva, nu preferaţi singurătatea. Poate vă duceţi în audienţă la şefi să le cereţi mai mulţi bani la salariu, să vă mai dea un bonus, un voucher. O să vă puteţi înţelege, în sfârşit, cu cineva care nu a avut bunăvoinţa să vă creadă pe cuvânt că nu i-aţi greşit cu nimic.

TAUR
Se poate să apară afacerea vieţii voastră şi să şi ştiţi cum s-o gestionaţi, că poate fi de anvergură, şi deşi o să vă lipsească, poate, experienţa, flerul n-o să vă înşele. Se iveşte ocazia să vă umpleţi timpul liber cu un hobby şi să-i cooptaţi şi pe copii, să fie timpul vostru de calitate - împreună. Vin bani din urmă, dar mai sunt şi treburi de serviciu pe care nu le-aţi terminat şi nu le puteţi lăsa aşa, că nu vi se dă voie.

GEMENI
E un iureş mare la voi, poate lucraţi la ceva care să vă pună în valoare, mai mult ca oricând, şi să se desfăşoare în ritm alert, un maraton profesional. Relaţia cu partenerul de cuplu trebuie rescrisă şi o să vă pliaţi pe stilul şi programul său, ca să fiţi sincron. O să aveţi posibilitatea să vă luaţi o maşină, să urmaţi şi cursuri de şoferie, să vă înnoiţi şi casa cu diverse.

RAC
Încă vă mai gândiţi ce să faceţi cu casa, dacă să vă mutaţi sau s-o renovaţi, să o mobilaţi doar, supuneţi la vot şi trageţi o concluzie. E posibil să aveţi de parafat nişte acte, să vă duceţi la notariat şi să încheiaţi nişte socoteli. Faceţi comandă de lucruri noi şi frumoase pentru casă, că daţi refresh interiorului, să vă simţiţi cu toţii şi mai bine.

LEU
Noutăţi, care să vă binedispună, poate vi se propune ceva nou de lucru, dar sunt şi ceva necunoscute la mijloc, cu cine veţi lucra şi cu cât o să fiţi plătiţi. Poate vă scoate cineva la plimbare, la cafea, şi o să vă puneţi ordine în gânduri. Veşti bune, vine cineva care e dispus să v-ajute, şi o să vă fie mai uşor cu toate celelalte treburi, c-o s-aveţi un tonus ridicat.

sursă: stirileprotv.ro.

Comenteaza