Horoscop 21 martie, cu Neti Sandu. Ce zodie începe o relație

Horoscop 21 martie, cu Neti Sandu. Ce zodie începe o relație
| Foto: stirileprotv.ro

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 21 martie 2024 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

BERBEC
Se rezolvă o problema de sănătate și o să vă recăpătați vibe-ul cu care v-ați obișnuit. O să puteți regla situația financiară și să vedeți cum stați cu ratele, dacă sunteți - la zi - și să vă cereți banii care trebuiau să vă intre luna trecută.

TAUR
E cineva care vrea să vă scoată la o cafea ca să vorbiți față-n față despre problemele cuplului - ca să mergeți mai departe. Vă caută cineva care vrea să colaborați la ceva de care-o să fiți încântați și ca manoperă, dar și din punct de vedere financiar, că pare ceva de anvergură. 

GEMENI
Poate o să faceți o prezentare a muncii pe care ați depus-o, vă faceți reclamă și o să sporească clientela. Vi se răsplătesc niște eforturi și o să vă treziți cu felicitări, bani, vaucher ca să vă luați voi ce-aveți nevoie - că vi se respectă preferințele. 

RAC
O să puteți legaliza o situație și să luați o diplomă de absolvire , o licență sau contractul de casă, actul de proprietate. Poate vă faceți planuri de plecat pe undeva, chiar dacă nu acum, ci în vacanță, fie de Paște, fie la vară și vă luați bilete, faceți rezervare să aveți o garanție. 

LEU
Or să vină de altundeva, decât de la serviciu niște bani și vă faceți o rezervă ca s-aveți de sărbători, pentru concediu. Se insistă să dați un răspuns, să se știe dacă vă luați un angajament profesional, să nu vă mai luați și altceva de lucru ca să nu vă suprasolicitați. 

FECIOARA
E ceva care vă atrage într-o aventură profesională și o să vă puneți în valoare o serie de calități despre care nici voi nu știați. E posibil să deveniți interesați de alt serviciu care să vă ofere condiții mai bune, dar trebuie cântărită bine de tot situația ca să faceți cea mai bună alegere. 

BALANȚĂ
O să vă ocupați în continuare de reamenajarea locuinței, să faceți schimbările necesare și să luați lucruri noi. Se-anunță bani și se poate s-aveți o listă de cumpărături din care o să tot bifați că sunt lucruri obligatorii de care nu puteți face abstracție. 

SCORPION
Se-anunță un câștig, poate pentru că dați curs unei colaborări și or să vă între și alți bani în casă și contul o să se umple. E cineva care-și oferă ajutorul și o să vă bucurați de sprijinul pe care nu l-ați fi bănuit și o să vă ocupați și de voi, să dați refresh înfățișării. 

SĂGETĂTOR
O să întâlniți și voi pe cineva cu care-o să vă doriți să formați un cuplu și să se desfășoare frumos relația. Se poate să vă simțiți acaparați de un hobby, care o să vă umple, frumos, timpul liber, o să vă-ncărcațti de-acolo bateriile și o să aveți mai mult spor la treabă. 

CAPRICORN
O să stați bine la capitolul - finanțe și o să vă cam abțineți de la cheltuieli, că vreți să faceți economie. O să aveți rezultate - de top - în formulă de echipă, după care puteți lucra și pe cont propriu, c-aveți, deja, experiență și vă extindeți aria de influență în afaceri. 

VĂRSĂTOR
O să va puteți transmite ideile, un concept despre afacerile de care vă ocupați, ca să atingeți alt nivel profesional, în carieră. Se pare c-or să revină niște angajatori cu rugămintea să vă alăturați echipei c-au nevoie de ideile, de strategiile voastre și de sclipirea de geniu.

PEȘTI
Poate va gândiți să luați o casă, ori o mașină, să schimbați mobilierul că să fie frumos de Paște și confortabil acasă. Vi se deschid noi oportunități de a va relansa, de a face un salt în carieră și să intrați într-o altă etapă profesională. Se poate să vă schimbați meseria, unii dintre voi.

sursa info: știrileprotv.ro.

Comenteaza