Horoscop 21 iunie, cu Neti Sandu. Ce zodie își va lua casă astăzi

Horoscop 21 iunie, cu Neti Sandu. Ce zodie își va lua casă astăzi

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 21 iunie 2024 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

RAC
Vi s-au promis niște bani, probabil și niște înlesniri și a sosit momentul să se și materializeze toată povestea. Se poate să primiți o sumă de bani c-ați câștigat un proces ori ați vândut ceva și or să vă intre banii în cont, pare să fie o recuperare după îndelungi așteptări.

LEU
Poate se-ncheie o etapă de studii, faceți o pauză și treceți la următorul nivel - se observă succes în sfera intelectuală. Poate-ați găsit o destinație de vacanță la un preț convenabil și n-o să lăsați să vă scape așa ceva, o să le faceți o surpriză alor voștri.

FECIOARĂ
Se poate să vă intre, în sfârșit, acei bani pe care-i așteptați de o lună, două și să ajungeți la un echilibru financiar. O să mai apelați și la prieteni dacă aveți treburi mai complicate de făcut și nu vă descurcați singuri, și lumea chiar o să v-ajute.

BALANȚĂ
Partenerul de cuplu vă acordă toată încrederea și chiar vă puteți bizui pe el ca să vă consolidați relația, căsnicia. Se poate să aveți o rundă de negocieri până să semnați un contract, c-apar unele paragrafe care nu vă convin și o să vă târguiți până să ajungeți la un consens.

SCORPION
E posibil să apară cineva care să vă completeze frumos și să vă stârnească curiozitatea, să vedeți dacă sunteți, într-adevăr, compatibili. Se-adună bani la bugetul familiei, poate vin bani pe filiera partenerului de cuplu și o să aveți pentru cheltuielile acestei perioade, cu evenimente festive cu tot.

SĂGETĂTOR
E cineva care-și manifestă simpatia față de voi și n-o să mai fie decât un pas până la ieșit la cafea, la un tete a tete. O să comunicați mult mai direct atât cu șefii, cât și cu anturajul și o să atingeți alt nivel de performanță, poate dați și un concurs ca să ocupați o funcție.

CAPRICORN
Vi se lansează invitația de a pleca pe undeva la sfârșit de săptămână și o să vă faceți timp să vă plimbați un pic. Poate-abia acum o să faceți acele investiții în locuință pe care vi le-ați propus mai demult și o să fie un confort sporit acasă, dar cu lucruri trainice, fără lux.

VĂRSĂTOR
O reușită cu grupul și o să bifați un succes, poate plecați împreună în vacanță sau la un team building. O să dedicați o parte din timpul liber unei activități deconectante și o să poată deveni și job, dacă o să simțiți că aia e menirea voastră și o să vă puteți câștiga existența așa.

PEȘTI
E posibil să vi se acorde un bonus la serviciu, vor fi, probabil, niște privilegii c-ați muncit, nu glumă. Se-adună bani în cont și o să vă simțiți mai în largul vostru la cumpărături sau cu gândul la plecarea în vacanță, că fără bani n-aveți cum să ieșiți din casă.

BERBEC
Se poate să faceți o investiție serioasă și să vă luați o mașină ori altceva la care visați de multă vreme: o casă. Noutăți, vești bune, confirmări, vreo recompensă sau doar o stare foarte bună, după un stres continuu - așteptarea, efortul, n-au fost în zadar, iată.

TAUR
E o nevoie interioară să aduceți unele îmbunătățiri înfățișării că v-ați ocupat prea mult de casă, de familie și de voi nu. O problemă de sănătate se rezolvă fără dureri și rețete costisitoare, poate aflați despre un remediu naturist, ceva care vă e la-ndemână.

GEMENI
Se poate să alegeți un traseu pentru o escapadă turistică, poate le-ați promis copiilor o excursie, o expediție și vă ocupați de toate cele. Lucrurile pe care vi le-ați propus acum vreo lună, două abia acum pot fi puse în pagină și să poată să v-aducă și profit imediat - că se corelează frumos, totul.

sursa info: știrileprotv.ro.

Comenteaza