Horoscop 21 iulie 2022 cu Neti Sandu. Nativii unei zodii se trezesc cu niște bani în cont

Horoscop 21 iulie 2022 cu Neti Sandu. Nativii unei zodii se trezesc cu niște bani în cont

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 21 iulie 2022 aduce vești bune pentru aproape toate zodiile.

RAC
Se rezolvă o sumedenie de lucruri care v-au asaltat toate deodată și o să faceți progrese pe mai multe planuri, că aveți o agendă încărcată.  Există o posibilitate de a vă face un bun renume, vă faceți reclamă și succesul nu va întârzia să apară. Există enorm de mult potențial de afirmare pe mai multe planuri și o să puteți avea succes.

LEU
Poate vă luați altă mașină ori aparatură pentru casă, vă montați centrală electrică și alte gadgeturi de care să vă folosiți atât voi, cât și copiii. Poate faceți o rezervare pentru weekend, să plecați pe undvea, la distracție, că aveți nevoie de un strop de divertisment.  Chiar dacă șefii sunt mai greu de convins să vă susțină puteți apela la un vicepreședinte, un asistent, un interimar.

FECIOARĂ
O să le întindeti o mână de ajutor unor oameni care se mută sau lucrează la ceva, dar nu prea le iese și o să aveți parte de mulțumire sufletească. O invitație - trăznet! - să ajungeți pe alte meridiane și, dacă aveți bani de transport, vă duceți.

BALANȚĂ
Se pare că o să recuperați niște bani și o să aveți pentru o plecare în vacanță, să vă luați diverse lucruri pentru casă și pentru ai voștri, să reamenajați interiorul. Ați tot amânat mersul la doctor că să vedeți cum stați cu sănatatea și pentru că au fost ceva probleme vizibile pe care le-ați tratat cu "ignore". Poate vi se aprobă împrumutul cerut unei bănci și vă luați casă, vă schimbați mașină sau plecați în vacanță.

SCORPION
Întrevedere cu un șef, un director, și o să vă spuneți punctul de vedere că să se poată pune în practică un proiect mai vechi și care nu și-a găsit finanțare la momentul respectiv. Apare cineva care vă poate deveni partener de cuplu și o să începeti o viață nouă și frumoasă - cei căsătoriți o duceți foarte bine. O să luați un examen, puteți primi o semnătură pe o cerere și să vă lansați pe o nouă orbită profesională, de succes.

SĂGETĂTOR
V-a rămas de dus la bun sfârșit un serviciu și o să dați or să lasați lucrurile în ordine, dacă plecați în concediu sau daca aveți de lansat la apa un proiect nou-nouț. Mai sunt taxe, impozite, asigurări, diverse alte lucruri de achitat, pentru că altfel vin amenzi usturătoare - drămuiți-vă banii. E rost de plecare peste mări și țări, că să vă dezmorțiți și trupește și sufletește. Bafta!

CAPRICORN
O reușită în planul comunicării cu anturajul - se poate să aveți succes și la serviciu și, în particular, și o să vă alegeți și cu o sumă importantă de bani. E cineva care vă face ochi dulci și o să prindeți semnalul numai dacă n-aveți pe nimeni și vă nimerește în plin mesajul. Ați putea da drumul unui proiect de sertar și să vă bucurați de susținere din partea unor oameni influenți.

VĂRSĂTOR
E posibil să vă prezentați la un interviu și să vă găsiți un job care să vă pună imaginația în mișcare și să iasă ceva de calitate, să faceți progrese în carieră. O să treceți cu bine de un examen, un interviu, o să vă duceți la alt serviciu ori poate vă înscrieti la vreo scoală specială. O să faceți o investiție în locuință și va fi spre beneficiul tuturor. E posibil să luați și o mașină noua.

PEȘTI
Voi traversați o perioadă minunată din punct de vedere sentimental și or să apară noutăți și în sfera profesională, va fi o upgradare, în scurt timp. Un control medical, preventiv, v-ar scuti de niste neplăceri ulterioare și o să vă puteți trata, la timp, dacă vor fi probleme. S-ar putea să plecați pe undeva, într-o excursie și să rezolvați și alte probleme de familie, să semnați niste acte.

BERBEC
Apar de undeva niște bani și se pare c-o să și cheltuiți mai mult decât v-ați propus că or să se ivească ocaziii speciale, pe care nu vrei să le ratezi. Se poate s-aveți inițiative de mai multe feluri și să primiti susținere din partea unor finanțatori să puneți în scena proiectele. O să cheltuiți rapid niște bani, sunt plăți obligatorii de făcut, dar pot apărea și alții, din senin!

TAUR
O să faceți niste achiziții pe bani mulți și o să rezolvați problemele casei, că ați tot strâns bani ca să vă puteți împlini visul sau poate ați făcut împrumut la bancă. E posibil să aveți un schimb de impresii cu cineva cam rebel, și totuși să vă înțelegeți, în cele din urmă. O întâlnire importantă și viață vostră sentimentala poate căpăta un alt curs - fiți pe fază!

GEMENI
E un grup care vă vrea alături, să lucrați împreună sau să plecați într-o vacanță pentru că rezonați din mai multe puncte de vedere și o să dați curs invitației. O discuție înăntre patru ochi cu cineva dintr-o fostă relație poate schimba cursul relației și vă continuați drumul împreună. Plutește în aer o promisiune de bani! Poate vă găsiți un extra job, o colaborare cu care v-ați rotunjit bugetul.

sursă: știrileprotv

Comenteaza