Horoscop 21 decembrie, cu Neti Sandu. Ce zodie o să descopere o nouă sursă de bani

Horoscop 21 decembrie, cu Neti Sandu. Ce zodie o să descopere o nouă sursă de bani

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 21 decembrie 2023 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

CAPRICORN
E animaţie, nu glumă, la voi, se petrec diverse lucruri care vă iau prin surprindere şi care vă bucură, c-o s-aveţi ceva interesant de lucru şi o să primiţi şi recompense. Aţi putea pleca spre o destinaţie de vacanţă şi să faceţi o aprovizionare rapidă să nu lăsaţi totul pentru ultima clipă. Vă reuşesc mai toate demersurile şi o să v-alegeţi cu aprobări, bani, recompense, prima, cadouri.

VĂRSĂTOR
Se poate să prindeţi din zbor o ofertă de vacanţă şi să nu lăsaţi să treacă o astfel de ocazie pe lângă voi, că poate o fi şi mai ieftină. O să vă puteţi deplasa cu uşurinţă şi să vă vedeţi cu copii, nepoţi să petreceţi un timp de calitate împreună la ei, la voi. O deblocare în planul comunicării şi o să vorbiţi cu şefi, colaboratori încât să vă şi înţelegeţi.

PEŞTI
Se perindă oferte de job, dar nu vă stă capul la aşa ceva, şi o să vă pregătiţi de sărbători, cu tot ce trebuie şi vă gândiţi aşa, printre picături la ce o să faceţi. Apare cineva care să vă susţină, să preia din greutăţi şi să vă asiguraţi că faceţi echipa şi la treabă şi la distracţie. Se activează segmentul financiar şi o să descoperiţi o sursă de bani care o să vă fie foarte la-ndemână.

BERBEC
Întrevederi cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să puneţi la cale evenimentele din viitorul apropiat, Crăciun, Revelion şi o vacanţă. Noutăţi care să vă bucure, poate vine cineva care, nici prin cap nu vă trecea c-o să vină, şi o să vă schimbe viaţa în bine. Un nou început, care poate fi şi un remake şi pe care, de data asta să-l duceţi la bun sfârşit.

TAUR
Se poate să primiţi ajutor din partea unei persoane care e la fel de generoasă ca şi voi, dar şi voi veţi avea un gest de răspuns, de alt gen, în alt registru. Se poate să vă parvină comenzile de produse, obiecte pe care le-aţi cerut online şi scăpaţi de drumuri în aglomeraţie. Întrevedere cu cineva care vrea să luaţi în discuţie programul de sărbători ca să ştie ce are fiecare de făcut.

GEMENI
Or să vină bani de care ştiţi, dar și unii despre care nu aveaţi habar, numai să nu uitaţi de datorii, să fie totul clar, să fie un echilibru financiar. Vine cineva care îşi doreşte să petreceţi măcar Anul Nou, dacă nu şi Crăciunul împreună. Ia vedeţi. O să vă exprimaţi un punct de vedere şi o să vă faceţi adepţi, o să aveţi nişte colaboratori pricepuţi.

RAC
Se va regla situaţia financiară, vă mai gândiţi poate la încă un job din ianuarie, şi o s-aveţi pentru rate, facturi şi ca să vă mai şi mişcaţi, un pic să vă destindeţi. Sunt promisiuni de ascensiune în cariera şi o să câştigaţi, poate, mai mulţi bani ca să trăiţi la un alt standard. Vi se lansează tot felul de invitaţii, pe o perioadă mai scurtă, sau mai lungă de timp, să mergeţi în vacanţă şi alegeţi.

LEU
Se definitivează o situaţie care ţine de serviciu, poate şi de afacerile particulare, şi o să vă asociaţi cu nişte oameni care vor să faceţi echipa de anul viitor, vă gândiţi. O s-aveţi o şi mai mare grijă de ai voştri, le luaţi ce şi-au dorit şi o să vă descurcaţi cu toate, acum, de sărbători, să fiţi cu toţii fericiţi. O să faceţi tot felul de achiziţii pentru casă, poate şi în vederea musafirilor, că vă doriţi să se simtă toată lumea bine.

FECIOARĂ
Poate descoperiţi o sursă suplimentară de bani şi o să vă asiguraţi un alt confort ca să merite efortul pe care l-aţi depus şi o să-l depuneţi în continuare. Vă scoate cineva la masă în oraş şi poate urmează o invitaţie de Crăciun, sau de Anul Nou, mai ştii. Vi se fac promisiuni de alimentare pe care le puteţi procura de la producători, de la ţară şi o să le luaţi.

BALANŢA
Noutăţi la serviciu, poate luaţi şi bani, vă pregătiţi pentru noul proiect din ianuarie şi e de ţinut pasul cu ce vă pretind şefii. O să vă găsiţi, poate chiar în ultimul moment, bilete de cazare, de transport în vacanţa de sărbători şi o să vă descurcaţi cu banii. Se anunţă bani şi o s-aveţi cu ce să luaţi alimente, cadouri, ţinuta vestimentară, v-au mai rămas multe de luat.

SCORPION
Se poate s-aveţi în vedere nişte studii extraprofesionale la care o să vă gândiţi în timpul acestor sărbători ca să ştiţi la ce vă angajaţi. O să fie mult de lucru în perioada asta, dar prima jumătate a anului viitor va fi la fel. Puteţi pleca în vacanţă fie de acum, fie după sărbători, ca să vă relaxaţi, să nu vă mai streseze pregătirile.

SĂGETĂTOR
E posibil să întâlniţi pe cineva care să vă însoţească pe parcursul acestor sărbători şi să fie şi de perspectivă. Poate o să fie mai mult decât o relaţie sentimentală, poate fi o căsnicie. Prietenii vă tot invita ba de Crăciun, ba de Anul Nou şi trebuie să vă decideţi cu care dintre ei o să vă vedeţi şi când. O să vă dați peste cap să-i faceţi pe plac ființei iubite și să plecați undeva, la distracție, de Revelion.

sursa: stirileprotv.ro

Comenteaza