Horoscop 21 decembrie, cu Neti Sandu. Ce zodie are o reușită mare după îndelungi așteptări

Horoscop 21 decembrie, cu Neti Sandu. Ce zodie are o reușită mare după îndelungi așteptări

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 21 decembrie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

CAPRICORN

Sunt niște bani de dat, vreo rată, or fi și alte cheltuieli pe care nu le luaserăți în calcul și o să tot scoateți bani de pe card. O reușită după îndelungi așteptări! Poate vin banii promiși sau e un accept care v-a ținut în suspans. Ori poate vine cineva în care v-ați pus mari speranțe.

VĂRSĂTOR
Lucrurile complicate pe care le mai aveți de făcut o să le duceți la bun sfârșit și cu ajutorul unui grup, e o echipă de suport. Poate ați reușit, în sfârșit, să perfectați o vânzare-cumpărare, și deja vă gândiți la următorul pas pe care-o să-l faceți în ianuarie și veți fructifica momentul.

PEȘTI
Se poate să primiti o invitație la un eveniment sau poate la un revelion special, dacă nu v-ați făcut niciun program. O să mai luați și bani, o să și cheltuiți din ei și o să vă eliberați și de poverile sufletești, c-o s-aveți curajul să rostiți acele adevăruri care v-ar face viața mai ușoară.

BERBEC
O să primiți acel telefon care să v-aducă liniștea sufletească de care-aveți nevoie, că erați într-o derută totală. Poate lăsați toate treburile baltă, că tot voi o să le faceți după aceea și să plecați la părinți, la bunici, să petreceți acolo măcar Crăciunul, dacă nu și Anul Nou.

TAUR
E o vânzoleală la contul bancar, că vreți să știți cu ce rămâneți după ce veți achita toate obligațiile bănești, că vreți să vă și distrați. Poate-o să faceți comenzi prin telefon ca să câștigați timp, că pe multe lucruri le luați direct de la producători, poate și normal, că le vreți proaspete

GEMENI
O să vă bucurați de prezența cuiva care vine și cu vești bune și poate faceți o modificare în programul de sărbători. Se insistă să vă dați acordul pentru un contract, care poate fi și de colaborare și o să vă meargă bine dacă mergeți pe intuiție - prea multe calcule strică.

RAC
Surprizele se țin lanț și o să vă treziți cu oameni și situații la care nu v-ați fi gândit în ruptul capului. Par să se rezolve, din mers, lucrurile care v-au tot stresat și o să vă axați pe pregătiri, ca să nu faceți rabat de la nimic din ce v-ați propus, să faceți totul pe-ndelete.

LEU
Se impun niște decizii și poate o să vă consultați și cu partenerul de viață în privință destinației de vacanță și mai pot fi și alte aspecte. Se poate să faceți niște achiziții cu care să-i luați prin surprindere pe ai voștri, dar nu acum, ci de ajun, când vor fi toate cadourile sub brăduț.

FECIOARĂ
O s-alegeți un companion pe lungimea voastră de undă pentru petrecerea de sfârșit de an și poate-i spuneți, să vedeți cum reacționează. O să faceți, probabil, o reamenajare, de ultima oră acasă, poate pentru că veți cumpăra lucruri noi și nu mai aveți unde să le puneți dacă nu mai aruncați din cele vechi.

BALANȚĂ
Poate faceți un efort financiar pentru copii, să-i trimiteți măcar pe ei într-o excursie ca să se bucure de vacanță sau vă duceți împreună. Voi se pare că faceți pregătiri de drum și încă mai aveți de făcut cumpărături, dar le puteți trimite la adresa la care veți ajunge ca să nu mai cărați nimic.

SCORPION
Se poate să întâlniți pe cineva cu care să vă-nțelegeți de minune și o să puteți fi un cuplu pe viață, dacă nu sunteți căsătoriți. E un anturaj care vrea să petreceți măcar o zi împreună, din cele de sărbători, și vedeți cum vă faceți programul ca să încapă și ceilalți, să vă bucurați de prezența lor.

SĂGETĂTOR
Încă mai sunt acte de semnat și o să vă asigurați că nu lăsați lucrurile în aer ca să o puteți lua de la-nceput cu proiecte îndrăznețe. O să vă dați întâlnire cu cineva care vă poate ajuta în afaceri sau să vă procure lucruri de care aveți mare nevoie, că sunteți presați de timp.

sursă: stirileprotv

 

Comenteaza