Horoscop 20 septembrie, cu Neti Sandu. Ce zodie își reface viața sentimentală

Horoscop 20 septembrie, cu Neti Sandu. Ce zodie își reface viața sentimentală

Horoscopul zilei de 20 septembrie aduce o zi cu răspunsuri favorabile și cu aprobări. Vibrația zilei este 2.

FECIOARĂ
E agitație la voi, sunt oameni care va solicită non stop și o să reușiți să faceți față noilor provocări și care pot fi incitante - de-a dreptul. 

BALANȚĂ
E posibil să primiți bani, chiar dacă nu e zi de salariu și o să vă luați diverse lucruri de pe online ca să nu vă pierdeți timpul prin magazine și ca să vă protejați.

SCORPION
Se-ntâmpla lucruri frumoase în viața voastră și o să găsiți pe cineva care să fie ceea ce va doreați, de multă vreme și o să puteți fi fericiți.

SĂGETĂTOR
E un grup care vrea să vă coopteze într-o activitate care-ar fi spre binele vostru și spre al altora, că voi aveți menirea asta de salvatori!

CAPRICORN
O s-aveți de legalizat niște situații și e de umblat, asta în cazul în care nu se poate rezolva totul din fața calculatorului, cu semnătura electronică.

VĂRSĂTOR
Faceți monetarul să vedeți cum stați cu banii care vă mai rămân după ce achitați ratele, ca să alegeți o excursie pentru sâmbătă, duminică, sau alt gen de distracție.

PEŞTI
 Noutăți. Are loc o întâlnire și poate întră-n calcul un nou proiect care să va propulseze în carieră că tot vine anul vostru - anul viitor.

BERBEC
Ați putea lucra în paralel cu serviciul sau poate mai și învățati de-o să fiti așa ocupați și o să fie o upgradare pe mai multe planuri.

TAUR
O să vă puteți reface viața sentimentală dacă tocmai ați ieșit dintr-o relație care n-a mers și o s-o luați încetul cu încetul, că să nu săriți etapele.

GEMENI
Se ivește ocazia să vă lansați într-un nou domeniu și o să primiți și sprijin, ca să vă fie mai ușor și să răzbiți, să depășiți obstacolele.

RAC
O veste bună de la instituțiile statului, poate și din străinătate și o să știți ce-aveți de făcut, că erați într-o ușoară derivă.

LEU
Poate-ați reglat situația financiară și vă e clar cât puteți cheltui ca să nu intrați în banii de rate și de facturi. Să fie un echilibru financiar.

 

Sursa: Pro TV

Comenteaza