Horoscop 20 septembrie 2022 cu Neti Sandu. Ce zodie se trezește cu o sumă de bani în cont

Horoscop 20 septembrie 2022 cu Neti Sandu. Ce zodie se trezește cu o sumă de bani în cont

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 20 septembrie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

FECIOARĂ

Se rezolvă o sumedenie de lucruri pentru care v-aţi zbătut vreme îndelungată şi o să vă creaţi un alt statut, poate şi pentru că o să vă căsătoriţi.

Poate abia acum o să vă decideţi în privinţa unui contract, dacă să-l semnaţi sau nu, pentru că vi se pare ofertant.

Se rezolvă probleme mai vechi şi o să faceţi progrese la slujbă, în afacerile particulare şi în cele amicale.

BALANŢA

Poate aveţi de reparat nişte lucruri, maşina, aparatura de prin casă, gadgeturile sau instalaţiile, ca să pregătiţi locuinţa pentru sezonul rece.

Poate intenţionaţi un transfer, să vă duceţi la altă şcoală ori să alegeţi altă grupă de studiu, altă materie poate.

Sunt adevăruri nespuse care vă cam tulbură somnul şi o să vă prindă bine să le rostiţi, pentru igiena sufletească.

SCORPION

Se poate să investiţi o sumă de bani în ceva care o să vă asigure confort financiar pentru că există riscul să-i cheltuiţi pe diverse, dacă nu îi plasaţi în ceva.

O vizită la medic v-ar scuti de un disconfort care poate s-apară din senin, că există o nebuloasă, la capitolul sănătate.

Poate plecaţi pe undeva, chiar şi cu treabă, dar o să mai vedeţi şi locuri noi, vă şi duceţi la bun sfârşit nişte treburi.

SĂGETĂTOR

Apare cineva care vă vrea în echipa lui, a ei, mă rog, să puneţi umărul la un proiect grandios care chiar vi se potriveşte.

O să vă ia prin surprindere vizita cuiva care vrea să vă recucerească, dar voi nu sunteţi uşor de induplecat, aşa că vedem ce iese.

E cineva care, deşi nu vrea să vă piardă, nu se poartă cu delicateţe. Să-i spuneţi, ca să se îndrepte lucrurile.

CAPRICORN

Se încearcă, de zor, cooptarea voastră într-o activitate care v-ar aduce un plus de satisfacţie profesională şi v-ar tenta, că n-aţi fugit niciodată de muncă.

O să aveţi o explicaţie cu cineva faţă de care aveţi sentimente puternice şi n-o să lăsaţi să se mai înţeleagă lucruri greşite.

Poate vă târguiţi cu un angajator să vă respecte cerinţele ca să puteţi semna contractul, iar dacă nu vrea, nici voi n-o să acceptaţi.

VĂRSĂTOR

Vin bani de la serviciu şi se poate să fie vorba şi despre vreo colaborare care v-ar suplimenta veniturile, că aveţi nevoie de bani de cheltuială.

E de insistat ca să puteţi primi un accept, să faceţi progrese în sfera socială, să vă emancipaţi.

E posibil să vi se semneze, după lungi aşteptări un act care va permite nişte libertăţi şi vi se modifică şi statutul.

PEŞTI

Îi puteţi convinge pe şefi, cu frumosul, cu vorbă bună, să vă dea ceva în plus la salariu, să vă repartizeze şi un proiect anume, ca să faceţi ce vă place.

Poate e cazul să faceţi nişte investigaţii, să vă asigurați că sunteţi sănătoşi – tun, iar dacă e vreo problemă să interveniţi cu promptitudine.

Se poate să intraţi într-o nouă combinaţie partenerială şi să puneţi la bătaie toate resursele interioare ca să faceţi impresie bună, extra!

BERBEC

O să se regleze o situaţie mai delicată care persistă în relaţia de cuplu şi o să vă repoziţionaţi, ca să nu pierdeţi un om de valoare.

Sunt acte de semnat şi e de bine să verificaţi care anume sunt expirate, ca să fiţi cu toate în ordine, să puteţi circula.

Parcă tot nu staţi bine la capitolul comunicare cu partenerul de cuplu, dar nu e totul pierdut - mai străduiţi-vă

TAUR

V-au rămas nişte treburi nefinalizate la serviciu şi, cu cât le veniţi mai repede de hac, cu atât o să aveţi posibilitatea să începeţi un proiect nou-nouţ.

O să aveţi multe de făcut pe-acasă, la serviciu e iarăşi volum mare de muncă şi trebuie să vă ocupaţi şi de sănătate.

O să detectaţi surse de bani şi poate vă angajaţi într-o aventură de acest gen, să strângeţi un capital - treceţi pe colaborări.

GEMENI

E posibil să intre bani şi să vă descurcaţi cu toate plăţile din perioada asta, că nu-s deloc puţine, mai ales că după concediu şi începerea şcolii, s-au cam adunat.

O atenţionare. Poate aţi uitat de invitaţia la o întâlnire, n-aţi răspuns unui mesaj şi o prietenie se află în pericol.

O să şi primiţi bani, o să şi cheltuiţi că e vânzoleală mare în dreptul contului bancar. Sunteţi inventivi la capitolul bani.

RAC

O veste bună, ceva neaşteptat şi o să vă treziţi probabil cu nişte bani despre care nu ştiaţi şi aţi putea lua nişte lucruri utile pentru casa.

O să faceţi nişte schimbări pe-acasă şi mai eliberaţi spaţiul de lucrurile care va prisosesc.

Vi se fac surprize, care mai de care şi o s-aveţi o stare de spirit cât se poate de bună. O să daţi şi voi dovadă de generozitate.

LEU

Poate faceţi o rezervare să vă duceţi într-o staţiune de agrement ca să vă recreaţi, la sfârşit de săptămână, şi faceţi şi monetarul, să vedeţi de câţi bani dispuneţi.

E o reuşită care se cere sărbătorită între colegi şi o să vă bucuraţi de o atmosferă festivă, o stare de bine.

Se poate să amânaţi o deplasare, c-au apărut nişte oportunităţi financiare pe care n-aţi vrea să le rataţi.

Comenteaza