Horoscop 20 octombrie, cu Neti Sandu. Ce zodie își va lua o nouă locuință

Horoscop 20 octombrie, cu Neti Sandu. Ce zodie își va lua o nouă locuință
| Foto: fanatik.ro

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 19 octombrie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

 BALANȚĂ
 
Se poate s-aveți o întâlnire cu acel cineva care vrea să dați un plus de culoare poveștii voastre de dragoste și o să vedeți ce simțiți. Apar câteva ocazii de a semna contracte, de a vă recupera bani, lucruri, poate câștigați un proces, se-ntâmplă ceva care să vă rezolve probleme mai vechi.

SCORPION
 
O problemă de sănătate se poate rezolva pentru c-ați depistat-o la timp și tratamentul își va face efectul. Întrevedere cu un posibil partener de afaceri și o să vă exprimați punctul de vedere că să fie echitabil, că vă cunoașteți valoarea.

SĂGETĂTOR
 
O să vă puteți recupera o relație și să țineți cont de ce n-a mers bine și să evitați capcanele, să rămâneți împreună. O să puteți recompune o echipă cu care să lucrați c-aveți un proiect care-așteaptă demult să se-ntrunească toate condițiile ca să-l puteți lansa la apă.

CAPRICORN
 
Poate aveți ceva de promovat, de anunțat în public, fie și online și ecourile nu vor întârzia să apară. Se poate să luați o decizie referitoare la o afacere și le veți comunica și coechipierilor ce-ați hotărât ca să vă desfășurați activitatea fără sincope.

VĂRSĂTOR
 
Se observă succes la școală, la tot ce înseamnă studiu, examene, interviuri pentru un job, sau pentru o funcție. O să faceți progrese în sfera profesională și o să dezvoltați un proiect, posibil și cu parteneri străini și ar trebui să vă reușească, dacă e anul vostru, e normal.

PEȘTI
 
Poate ieșiți la rampă cu ceva care să vă ridice cota valorică, și o să vă căpătați alt statut. Se pare c-or să vă parvină acei bani pe care-i așteptați de multă vreme și o să-i gestionați – cu cap – că ați muncit din greu pentru ei – totul e să-i recuperați.

BERBEC
 
O să luați o decizie de comun acord cu partenerul de cuplu și o să vă orientați, sau nu spre o nouă locuință. Se poate să cădeți la o-nțelegere cu niște angajatori și chiar dacă e vorba despre o colaborare, tot vor fi niște bani care or să vă fie de mare folos.

TAUR
 
O să v-alegeți cu niște beneficii că pot veni ceva oferte pe nepusă masă și se-adună banii, puțin câte puțin. Par să se-adune niște bani în cont și o să vă consultați cu familia să se știe dacă vă schimbați mașina, mai faceți niște achiziții în locuință, sau păstrați, neatinși, banii în cont.

GEMENI
 
E posibil să reluați o activitate de plăcere care să vă scape de stres, să vă aducă inspirație. Relația cu partenerul de suflet devine mai stabilă, iar dacă n-aveți pe nimeni e posibil să apară, în orice moment, cineva care să vă facă viața mai frumoasă.

RAC
 
Poate începeți și voi un tratament la sală, un fitness, vă duceți și la masaj, la cosmetică, la coafură, ca să vă recompuneți un alt look. Poate schimbați un pic regimul alimentar, gătiți diferit, ca să vă păstrați sănătatea, suplețea, să funcționați la capacitate maximă, să fiți câștigători.

LEU
 
E cineva care vrea să vă cucerească și n-o să vă displacă, deloc, ipostaza, că și voi rezonați cu persoana respectivă. O să dați frâu liber imaginației și or să iasă lucruri de calitate că v-ați luat cu treabă și n-ați mai făcut nimic care să vă stârnească emoții creative.

FECIOARĂ
 
Faceți voi cumva să sporiți gradul de confort de-acasă, dar cu bani puțini – poate dați de niște reduceri la electrocasnice. Se observă ceva bani și o să luați tot ce v-au rugat ai voștri că vreți să vă achitați de ce le-ați promis că să fie toată lumea mulțumită.

Comenteaza