Horoscop 20 martie, cu Neti Sandu. Ce zodie va face o schimbare foarte importantă

Horoscop 20 martie, cu Neti Sandu. Ce zodie va face o schimbare foarte importantă
| Foto: stirileprotv.ro.

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 20 martie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

BERBEC
Un vibe pozitiv, aveţi chef de plimbare, de revăzut prietenii cu care ieşiţi de obicei şi o să petreceţi o zi reuşită, o să vă-ncărcați frumos, bateriile. O să vă caute cineva care vede în voi un posibil partener de cuplu şi o să trebuiască să-i daţi un răspuns.

TAUR
Se poate să vă alăturaţi unui grup şi să plecaţi într-o excursie, iar anturajul să fie pe structura voastră sufletească, şi să repetaţi experienţă cât de curând. O să vă dedicaţi unui ţel, să-i salvaţi pe nişte oameni care au nevoie de ajutorul vostru şi poate va trebui să vă deplasaţi.

GEMENI
Or să vă fie remarcate nişte calităţi şi să vă conectaţi la o altă reţea profesională, să repurtaţi noi succese în afaceri că aveţi tot ce vă trebuie ca să reuşiţi. Vă invita cineva la un eveniment prin oraş, e ceva care să vă răscolească, frumos, pe dinăuntru şi o să fiţi în formă maximă.

RAC
Vă pregătiţi de o escapadă turistică, un dus-întors, sau poate sunteţi plecaţi de ieri, aţi apucat să vă bucurați acolo de un respiro şi azi vă-ntoarceţi. Semne bune în sfera sentimentală şi o să apară cineva care să vă facă viaţa frumoasă, dacă nu s-a-ntâmplat, deja, acest lucru.

LEU
Se poate s-aveţi musafiri şi să vă mai "dregeţi" emoţional după o săptămână solicitantă, să mai puneţi la cale evenimentele care vor avea loc în curând. O să vă daţi întâlnire cu cineva care o să facă parte din viaţa voastră şi multe lucruri care vă deranjau or să dispară, pur şi simplu.

FECIOARĂ
Voi puneţi mare preţ pe armonia din familie şi o să faceţi tot posibilul să le oferiţi o zi de relaxare alor voştri şi cu nişte musafiri prin preajmă , sau ieşiţi cu toţii în oraş. O să vă bucuraţi de o vizită neprogramată şi o să petreceți frumos câteva ore în care să nu va mai gândiţi la serviciu şi la ratele bancare.

BALANŢA
Ocazii să ieşiţi la plimbare se vor ivi, o s-aveţi şi companion, numai să nu fiţi atât de obosiţi încât să preferaţi un mic dejun la pat, un prânz în familie şi siesta. E cineva care vrea să vă vedeţi ca să luaţi pulsul relaţiei, că nu mai suporta incertitudinea.

SCORPION
Sunteţi pe punctul de a face o schimbare foarte importantă în viaţa voastră şi poate va şi mutaţi în casă nouă, vă căsătoriţi şi veţi deveni părinţi. O să dedicaţi mai multe ore din timpul liber unui hobby care o să fie o adevărată gură de oxigen.

SĂGETĂTOR
O să strângeţi relaţiile cu rudele apropiate, poate şi pentru că veţi avea activităţi comune în următoarea perioadă şi vreţi să fiţi ca pe vremuri de uniţi. Vine cineva care întrezăreşte o posibilitate de relaţie cu voi şi dacă sunteţi disponibili poate daţi curs relaţiei.

CAPRICORN
E o întrunire cu colegi, prieteni şi o să vă prindă bine să daţi o mână de ajutor dacă e nevoie, să schimbaţi impresii ca să vă eliberaţi de gândurile apăsătoare. Întrevedere cu cineva căruia poate vreţi să-i vindeţi o casă, ori maşina şi începeţi nişte negocieri.

VĂRSĂTOR
Poate ieşiţi pe undeva cu grupul ca să nu rataţi ocazia de a face un pic de mişcare, să mai vedeţi şi alte locuri, sau vă puteţi duce şi în locurile în care aţi mai fost. Poate vă invită cineva la un eveniment artistic, la un concert, un concurs cine ştie de care, poate fi şi o întrecere sportivă la o adică.

PEŞTI
O stare de bine, că încep să vi se împlinească nişte dorinţe, vă caută cineva care vrea să vă fie tot timpul prin preajmă, şi să-ncercaţi o relaţie, pe cât posibil, dacă sunteţi liberi de contract. O să vă curteze multă lume şi poate alegeţi pe cineva cu care să lucraţi, dacă vi se propune şi nu sunteţi prea ocupaţi.

sursa info: știrileprotv.ro.

Comenteaza