Horoscop 20 iunie, cu Neti Sandu. Zodia care va avea parte de de mulți bani

Horoscop 20 iunie, cu Neti Sandu. Zodia care va avea parte de de mulți bani

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 20 iunie 2024 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

GEMENI
E posibil să luați niște bani că vi se plătesc orele suplimentare și tot ce-ați făcut în afara orelor de serviciu. Aveți planuri mari și o să vă dați toată osteneala să faceți lucrurile ca lumea, să nu dați greș, că e onoarea voastră în joc și banii! Nu e de glumă!

RAC
E ceva nou la serviciu, vă atrage un proiect cu care-ați putea câștiga bani și prestigiu - și e bine să-ndrăzniți. Munca voastră o să fie răsplătită, poate o să ocupați o funcție, luați un premiu, bani, o să apăreți în public și se poate să vă lansați pe o nouă orbită profesională.

LEU
Poate-ați găsit ceva atrăgător de făcut în timpul liber, ca să vă delectați, că v-o fi epuizat stresul și aveți nevoie de un respiro. E bine să treceți în revistă plățile, să vă achitați de toate ca să nu rămâneți cu datorii, mai ales în preajma concediului, c-o să fie greu să vă echilibrați din punct de vedere financiar.

FECIOARĂ
Se poate să vă bucurați de niște facilitați și să devină mai ușoară munca, să vă puteți dezvolta proiectele. Vă tentează cineva cu un job, dar vă ia mai pe ocolite că s-ar putea să fie ceva cu grad sporit de dificultate și numai cineva ca voi s-ar încumeta la așa ceva.

BALANȚĂ
Se conturează o plecare în vacanță și alegeți destinația, anturajul, ca să fie rețeta completă, să fie distracție. Vin bani de la serviciu, pot fi dintr-o colaborare și să vă descurcați cu cheltuielile acestei perioade că s-or fi adunat cam multe - dar nu sunteți genul care să rămâneți datori.

SCORPION
Întrevedere cu cineva care vrea să petreceți un timp de calitate împreună - poate începe o relație care să se deruleze frumos. Comunicarea cu anturajul merge ca unsă, c-ați mai topit asperitățile și ați devenit mai toleranți cu lumea, v-ați mai deschis și voi.

SĂGETĂTOR
Sunt oameni tineri în jurul vostru și care vă pot fi de ajutor, dar și voi lor, e o reciprocitate deloc de neglijat. O să vă găsiți noi aliați în lupta voastră de a dobori noi recorduri, să câștigați bani și glorie, că vă simțiți capabili de așa ceva.

CAPRICORN
O să faceți o evaluare a banilor din cont să vedeți de ce bani dispuneți ca să mai luați niște lucruri noi prin casă. Vă bucurați de suportul unor oameni care vă împărtășesc preferințele în materie de afaceri bănoase și o să colaborați în termenii cei mai buni.

VĂRSĂTOR
O să recuperați niște bani și o s-aveți de cheltuială, că apar destule neprevăzute și vreți să fiți cu plățile - la zi. Se poate să vă umpleți timpul liber cu preocupări care să scoată la iveal niște calități despre care nu știați și o să faceți același lucru, probabil, și în concediu.

PEȘTI
Se poate să primiți ceva în dar și să-i întoarceți și voi gestul acelei persoane care va ști cum să vă cucerească. O veste care vă poate stârni un entuziasm de zile mari și o să vă mobilizați instantaneu să faceți față situațiilor care vă pot aduce succesul pe negândite.

BERBEC
O reușită în planul comunicării, însă vouă vă pot reuși toate inițiativele că-l aveți pe Jupiter în dreptul vostru, el e marele benefic. Se pare c-o să strângeți în jurul vostru niște oameni care se pricep, la fel ca și voi să ridice ștacheta sus de tot ca să iasă lucruri de calitate - extra.

TAUR
O să dați refresh - umblați la stilul vestimentar, la înfățișare, faceți ceva care să vă-mbunătățească vibe-ul. Poate ieșiți la o discuție cu anturajul ca să vă faceți planuri de călătorie, fie că plecați în week-end pe undeva, fie în vacanță pentru mai multe zile.

sursa info: știrileprotv.ro

Comenteaza