Horoscop 20 iulie 2022 cu Neti Sandu. Ce zodie primește bani dintr-o sursă neașteptată

Horoscop 20 iulie 2022 cu Neti Sandu. Ce zodie primește bani dintr-o sursă neașteptată

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 20 iulie 2022 aduc vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

RAC
Apar noutăți care să vă pună în mișcare, să vă dea imboldul să faceți lucruri care să vă plaseze pe o treaptă superioară la serviciu, în carieră.  Vi se comunică un rezultat și o să știți ce e de făcut în continuare că vă așteaptă o upgradare și ca atare și bani. O să vă puteți înțelege mult mai bine cu anturajul și o să ieșiți mai des pe la evenimente pentru că veți fi în mare formă

LEU
Se poate să vă recuperați mașina din service și să vă pregătiți de o plecare în vacanță, poate mai aranjați și pe-acasa niște lucruri ca să fie un confort sporit. Poate vă apucați de o activitate deconectantă, practicați un sport și vă interesați și de o dieta care să vi se potrivească. Vă luptați pentru drepturile voastre si vă vor ajuta și alții - apelați poate și la un avocat, lucrurile sunt în favoarea voastră. Poate vă duceți cu trenul la mare, dacă mașina e la reparat sau la munte, scutiți bani și șofat.

FECIOARA
O să recuperați niște bani și o să vă faceți planuri de vacanță, poate mai aranjați pe acasă niște lucruri ca să fie un confort sporit. Poate vă invită cineva pentru un sejur la mare sau la munte, posibil în străinatate și gratis!!

BALANȚĂ
Pot ateriza și la voi niște bani și să aveți de cheltuială ca să luați tot ce vă trebuie și să vă puteți și plimba dacă aveți niște zile libere. O să vă primiti toți banii pe care îi aveți de primit și o să vă faceți socoteli să vă ajungă banii până după concediu. Sunteți la o răscruce de drumuri și o să vă spună intuiția încotro s-o luați și cu cine.

SCORPION
Reapare cineva care nu vrea să rateze ocazia de a vă convinge să mai încercați să conviețuiți în speranța că de data asta o să fie cu succes - o să puteți fi împreună. Poate va programati online la buletin, pașaport, card bancar, diverse alte legitimații, permise. Se poate să vă prezentați la un interviu și să vă mearga bine, să primiți aprecieri pentru acumulările voastre din CV.

SĂGETĂTOR
Vin de pe undeva niste bani și o să vă dramuiți finanțele încât să vă ajungă să acoperiți cheltuilile lunare și cu restul să vă relaxați. Vă luați mobilă nouă, ceva care să vă aduca un confort sporit acasă și o să vă puteți lua și o mașină, o motocicletă. Vă pregătiți de o aventură în.... necunoscut! poate explorați noi teritorii și o să călătoriți în jurul lumii.

CAPRICORN
O să vă puteți ocupa și de activitățile preferate, să vă puneți în valoare niște calități, ca să vă eliberați de stres, să va încărcați bateriile din altceva. E cineva care vă cooptează într-un proiect și o să vă placă să încercați și altceva, să dați un refresh profesional. O să vă bucurați de o revedere care, deși o să vă răscolească niște amintiri, va repune în funcțiune o relație.

VĂRSĂTOR
Se pare că o să vă ocupați de problemele casei, să reparați câte ceva, să montați niștre aparate ca să fie totul funcțional, poate tocmai v-ați mutat. O să vă faceți timp și pentru mondenitați, să practicați un sport, să vă duceți să înotați sau să vă delectați cu altceva. Se pare că o să luați o decizie referitoare la mașină: o duceti la reparat și dacă nu se mai poate face nimic trebuie să schimbați.

PEȘTI
O să puteți face niște cursuri de vară și să vă alegeți un alt job, la un moment dat, ca e momentul noilor începuturi pentru voi și o să vă reinventați. Poate v-ați propus să faceți puțin sport, să vă îngrijiți de silueta și să schimbați și regimul alimentar, cu unul permanent. O să vă alăturați unui grup să puneți umărul la un proiect, fie el și de timp liber și să vă asigurați o vacanță pe undeva.

BERBEC
Vin de undeva niște bani și o să faceți și acele achizitii pe care vi le-ați propus mai de mult și o să vă descurcați cu banii, în perioada asta. Se poate să încercați o combinație partenerială ca să vă dublați veniturile că aveți nevoie de bani pentru școli, excursii și alte treburi de familie. Vi se propune o afacere îndrăzneață și aveți destul curaj să vă hazardați pentru că marele benefic, Jupiter vă sponsorizează.

TAUR
E o mobilizare de forțe la voi ca să dați drumul unui proiect și o să vă asigurați un venit constant, o să vă îmbunătățiți standardul de viață. Vi se propune să luați parte la o activitate de grup și asta v-ar aduce și satisfacții morale, ca cei din jur să fie multumiți. Ați tot amânat o vânzare-cumpărare și acum o să faceți toate demersurile necesare ca să reușiti de la A la Z

GEMENI
Veți face progrese la capitolul comunicare - poate voiați de multă vreme să vă faceți auzite părerile și o să le publicați sau le transmiteti online, reusiți voi, cumva. Poate alegeți niste trasee de vacanță și va duceți cu un grup si cu copiii, dacă tot sunt în vacanță. O sa fie lejer atat la capitolul comunicare, cât și la deplasări și o să vină și banii care de pe unde s-o putea!

sursă: stirileprotv.ro.

Comenteaza