Horoscop 20 ianuarie, cu Neti Sandu. Ce zodie are parte de o recompensă bănească

Horoscop 20 ianuarie, cu Neti Sandu. Ce zodie are parte de o recompensă bănească

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 20 ianuarie 2022 aduce o zi încărcată pentru zodii, cu multe treburi de făcut.

VĂRSĂTOR
 
E o răscolire sufletească, care nu vă dă pace, și ați face bine să vorbiți despre ea, chiar cu persoana care v-a pricinuit-o. O să dați zor să lichidați restanțele, să plătiți și toate dările și să începeti proiecte noi că aveți multe de dovedit și nu vreți să bateți pasul pe loc.

PEȘTI

Cineva cu care v-ați ciondănit revine și relația de suflet își poate urma cursul după ce ați învățat fiecare din greșeli. Se poate să avansați cu discuțiile despre o afacere pe care o puteți dezvolta într-un parteneriat și care să vă lanseze pe o nouă orbită de succes.

BERBEC

Pot veni ceva bani din urmă și să umpleți niște goluri, să luați diverse lucruri pentru casă și ai voștri - să le faceți surprize celor dragi. O să vă interesați de plecare pe undeva, vedeți cum e cu cazarea, ce vi se cere la aeroport sau la graniță, dacă plecați cu mașină.

TAUR

Poate o să vă îndreptați o notă la un examen, primiți o recompensă bănească din partea șefilor de la serviciu, ceva bun tot e. Apar confirmări care vă permit să faceți progrese la slujbă, la școală, să puteți vinde sau cumpără o locuință, ori poate e vorba despre mașină.

GEMENI

Poate vă răzgândiți în privința unei colaborări și alegeți ceva mai bun care să vă solicite și celelalte resorturi, să fie ceva de calitate - extra. O să clarificați niste situații scriptice, vă vor fi recunoscute niște merite, drepturi și o să vă croiți un drum spre următorul nivel profesional.

RAC

Vi se dau acei bani pe care i-ați tot cerut dacă o să dați telefoane, trimiteți e-mail-uri că să nu se facă abstracție de voi. E momentul să perfectați comunicarea cu cei care au fost mai distanți, în ultima vreme și să vă întelegeti, să vă puteți ajuta, daca pan-acum n-ați făcut-o.

LEU

Se poate să se încheie un proces și să primiti despăgubiri, să vă recuperați o proprietate, după o lunga așteptare. O să mai tatonați terenul până să vă dați acordul pentru un alt job că aveți de făcut o evaluare, vă interesați în dreapta și-n stangă, nu puteți face pasul hotărâtor fară date concrete.

FECIOARĂ

E posibil să vă creați mai mult spațiu de studiu sau de lucru pe acasă și o să investiți niște bani pentru asta. Poate faceți puțină ordine în viața de cuplu și-i acordați mai multă atenție partenerului, că ați fost prea ocupați ca să vă petreceți timpul liber în doi.

BALANȚĂ
 
Relația de suflet trece printr-o metamorfoză și o să reușiți, în cele din urmă, să comunicați la un nivel superior. E posibil să începeti niște cursuri, o specializare și cu toate că o să fie stresant, o să fiți mulțumiți de rezultate că e ceva pe care l-ați dorit - cum ar fi o școală de șoferi.

SCORPION

O să vă înconjurati de oameni care vă susțin ideile, vă pot și ajuta la treaba și o să vă bucurați de succes. Poate începeti șantierul acasă, fară să răsturnați, totuși, casa cu susul în jos, dar o să fie un deranj până puneți toate lucrurile într-o altă ordine, că să aveți spațiu.

SĂGETĂTOR

Poate aveți de dat un examen, ori poate v-ați programat la un interviu și o să treceți cu bine probele. E posibil să apară unele modificări contractuale și să vi se acorde o sumă de bani suplimentară, numai să fiți atenți la ce semnați - să nu se întâmple contrariul.

CAPRICORN

Se poate să fi uitat de vreo factură și o să primiți o atenționare de plată - și atunci o să apelați la fondul de rezervă. O să recuperați acei bani pe care-i așteptați dinainte de sărbători și o să mai luați una, alta prin casă și o să-i faceți fericiți pe ai voștri.

Comenteaza